Share

Ponturi Handbal, Euro U19: România – Portugalia. Meciul de debut al tricolorelor

Handbal

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Huţu

11 Iul 2019 09:08 754 0
Logo Romania
Logo Portugalia
Romania
Portugalia
VS
17:15 11 Iulie 2019
Handbal - Euro U19

Analiză și informații pentru Romania v Portugalia

Revenim cu pronosticuri din handbal după o lungă perioadă de pauză, având în vedere că azi începe Campionatul European de tineret feminin – U19 din Ungaria (Gyor). Interesul este crescut prin participarea naționalei tricolore la acest turneu final. Și „deschidem” chiar cu partida România U19 – Portugalia U19, programată de la ora 17:15.

Cele două reprezentative fac parte din Grupa D, alături de Norvegia U19 și Suedia U19. Primele două națiuni se califică în turneul de valoare 1-8.

 Încasează noul pachet de bun venit de 100% până la 500RON!

Romania: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î

România are o generație destul de interesantă la categoria 2000-2001, dar încă nu a avut rezultatele pe care le așteaptă toată lumea. Multe jucătoare au fost transferate în această vară la echipe din Liga Națională, în frunte cu Andreea Popa, care va evolua la Minaur Baia Mare, după ce ea și-a făcut deja debutul și la prima reprezentativă.

Înaintea Campionatului European, echipa a dezamăgit la un turneu amical din Norvegia, unde a pierdut toate cele trei jocuri: 22-33 cu Norvegia, 25-29 cu Danemarca și 18-21 cu Suedia. Față de echipa respectivă, în lot au fost operate două modificări.

Lipsește totuși vedeta echipa, Andreea Târșoagă, accidentată la ligamente, o altă handbalistă care a apucat să debuteze la naționala mare.

Aceeași generație a ocupat locul 2 la Jocurile Europene de Tineret de la Gyor în 2017, tot în acel an a terminat pe locul 7 la Europene, iar anul trecut a fost eliminată dramatic din optimile de finală ale Campionatului Mondial.

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î

Portugalia este reprezentativa outsider din Grupa D, fiind la prima prezență la un turneu final de sală cu această generație. Jucătoare din națională au mai participat la întreceri de handbal pe plajă, dar handbal indoor este totuși un cu totul alt sport.

Înaintea Campionatului European, Portugalia U19 a găzduit un puternic turneu amical, în care a reușit să producă și o uriașă surpriză, să învingă Franța cu 28-26. A pierdut apoi meciurile amicale cu Germania (14-21) și Spania (18-21).

Unitatea grupului și entuziasmul sunt câteva din punctele forte ale Portugaliei, care se bazează totuși pe jucătoare care nu au ieșit până acum în evidență pe plan internațional.

Statistica meciurilor directe Romania v Portugalia

România și Portugalia nu s-au întâlnit cu aceste două generații până acum.

Cote pentru Romania v Portugalia

Ambele reprezentative vin după meciuri în care s-au marcat în total 39 de goluri. Este de presuspus că nu vor juca „deschis” cu această ocazie, având în vedere miza uriașă – punctele acumulate aici vor conta și mai departe în turneul 1-8 sau 9-16 dacă se califică împreună -. În aceste condiții pare abordabilă linia de under 47.5 goluri propusă de Betano la cotă 1.90.

Pont Romania vs Portugalia: Handicap România – 1.5 goluri

România este pusă în gardă de faptul că Portugalia a învins Franța în turneul amical de acum o săptămână. Are totuși resurse mai bune și ar trebui să câștige acest meci. Experiența fetelor acumulată la multe competiții tari ar trebui să conteze, în ciuda ultimelor evoluții. Anul trecut, România a fost o națională de talia Germaniei, Suediei, chiar dacă a pierdut în optimi. Nu în ultimul rând, federația își propune să fie pe podium la anul la Campionatul Mondial, competiție pe care o va organiza, ori asta înseamnă că toate așteptările trebuie să aibă o bază. Asta ar însemna ca România să învingă în primul rând naționale de genul Portugaliei.

Pont pariuri: Handicap România – 1.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Romania vs Portugalia: Victorie România

Avem o tradiție în handbalul jucat de fete, chiar și la echipele de junioare, unde am obținut medalii importante la Europene și Mondiale, așa că naționala României U19 se află printre favorite la acest turneu final. Nu ar trebui să ne împiedicăm de o națiională fără experiență la acest nivel, aflată la prima participare la un turneu final în această formulă. România a jucat slab în pregătiri, dar sperăm că angrenajul s-a pus la punct și că vom asista la o victorie lejeră în acest meci de debut.

Pont pariuri: Victorie România

Miza: 8/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

20

Castigate:

9

Pierdute:

11

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nice vs PSG. Meci tare în Ligue 1
Cota: 1.62 18 Oct 2019 21:45 0