România - Mexic, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial U20, 27.06.2022

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

26 Iun 2022 23:49 480 0
Logo România România
Logo Mexic Mexic
VS
15:30 27 Iunie 2022
Handbal - Campionatul Mondial de tineret U20

Analiză și informații pentru România v Mexic

România își continuă parcursul la Campionatul Mondial de handbal tineret U20 – feminin, luni, de la ora 15:30, cu o partidă contra naționalei Mexicului. Am selectat și pariuri pentru acest joc care are loc în turneul pentru locurile 17-32.

România: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

România trăiește la turneul final din Slovenia o altă dezamăgire imensă în handbalul feminin. Tricolorele au fost „trimise” să evolueze într-un turneu de consolare, deși au avut o grupă ideală în prima fază a competiției, cu Angola, Lituania și Cehia. Poate că și-a bătut joc este mult spus la acest nivel, dar naționala condusă de Horațiu Pașca a dat cu piciorul la câteva șanse imense pentru a avansa în turneul 1-16.

În prima partidă, România a învins Angola cu 26-23, după ce s-a relaxat pe final și a pierdut un avantaj de 7 goluri. Situație care avea să o coste. În partida a doua a venit însă primul moment de „așa nu”. Mai exact în primele 30 de minute ale întâlnirii cu Lituania, când s-a văzut condusă cu 11-10. După pauză, naționala U20 și-a revenit și a câștigat cu 29-20.

Trupa lui Horațiu Pașca era ca și calificată în Main Round cu două victorii, înaintea ultimei întâlniri cu Cehia, în care își permitea și un eșec la 6 goluri diferență. România a pierdut uluitor, la 7 goluri diferență, cu 32-25, astfel că privește de pe margine ce se întâmplă în partea superioară a competiției. Prin această ratare, reprezentativa feminină de tineret parcurge și cel mai slab turneul final din istorie la această categorie de vârstă.

Atmosfera în sânul lotului este tristă. Victorii cu Mexic și Chile cu siguranță nu vor salva impresia artistică.

Mexic: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î

Mexic ia această participare la Mondialul U20 ca pe o șansă uriașă de a-și dezvolta o generație tânără de handbaliste. Tot ce s-a întâmplat până acum în Slovenia, dar și ce va urma, contează doar la capitolul experiență. Selecționata nord-americană nu a avut nicio presiune la acest turneu final.

În prima fază a competiției, Mexic a fost întrecută în toate cele trei partide. Două jocuri au fost disputate în compania unor selecționate din Europa. După un 18-37 cu Slovenia, naționala mexicană a pierdut mai drastic cu Germania, 14-42. În ultimul joc din grupă a cedat și cu Chile, scor 28-31.

Pentru Mexic, marea provocare va fi, probabil, să termine înaintea Statelor Unite în Cupa Președintelui. Până la această oră, selecționata condusă de Adriana Garcia Castillo are o medie mai bună de goluri marcate decât americancele (20 de goluri vs 10 goluri), dar și o apărare mai bună (36,7 goluri primite vs 39 de goluri).

Statistica meciurilor directe România v Mexic

România și Mexic se înfruntă în premieră într-un joc la acest nivel, în handbalul feminin.

Cote pentru România v Mexic

Faptul că România a primit 20 de goluri de la Lituania și a terminat cu o medie de 25 de goluri încasate într-o grupă fără un adversar cu pretenții, indică faptul că a avut o apărare slabă. Nu ar trebui să ne surprindă dacă Mexic ajunge cel puțin la 18-20 de goluri. În acest caz, sunt șanse bune să asistăm la un over 56,5 goluri, cu o cotă de 1.81 la Netbet pariuri sportive.

România vs Mexic Pont: Handicap Mexic + 23,5 goluri

În timp ce naționala României trăiește o dezamăgire imensă și cu greu se mai poate motiva pentru un loc 17, Mexic va căuta să obțină un rezultat cât mai strâns cu această ocazie. Tricolorele sunt mari favorite, dar jocul lor a fost departe de așteptări, au comis multe erori și probabil că vor continua să le adune chiar și în fața adversarilor mai modești. Un succes al României la o diferență maximă de 23 de goluri pare mai probabil.

Pont pariuri: Handicap Mexic + 23,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

19

Castigate:

14

Pierdute:

4

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici