1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. România vs Macedonia de Nord

România – Macedonia de Nord, Ponturi Handbal Campionatul European U20, 20.07.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-07-19 22:00:00

Handbal- M20 EHF Championship

20 Iulie 2022, 15:00

România

România

versus
Macedonia de Nord

Macedonia de Nord

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru România v Macedonia de Nord

România și Macedonia de Nord sunt adversare miercuri, de la ora 15:00, la Campionatul European de handbal masculin U20, eșalonul doi valoric (M20 EHF Championship). Meciul pentru care am selectat și pariuri are loc în cadrul unui turneu la Varna (Bulgaria).

Pariază la Winner pe meciul dintre România și Macedonia de Nord cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

România: Forma echipei, știri și statistici

România este într-un eșalon inferior la handbal masculin nu doar la seniori, ci și la juniori și tineret, în cazul de față. Selecționata condusă Daniel Anca luptă pentru a ajunge într-un turneu de calificare la Mondialul de anul viitor. În primă fază, trebuie să prindă primele două locuri într-o grupă, din care mai fac parte Elveția, Macedonia de Nord, Ucraina și Kosovo, pentru a ajunge în semifinale.

Tricolorii au șanse mici să mai prindă locul 1, după ce au pierdut luni contra Elveției, cu scorul de 33-27. În jocul de debut, România a depășit la pas statul Kosovo cu 39-26. Naționala din Țara Cantoanelor pare a fi cea mai puternică echipă din grupă, astfel că băieții lui Daniel Anca ar urma să lupte pentru locul 2 cu Macedonia de Nord și Ucraina.

Puțini din jucătorii convocați pentru Mondialul din Bulgaria au apucat să joace constant la seniori în Liga Națională. Cei mai mulți sportivi provin de la SCM Poli Timișoara, HC Dobrogea Sud Constanța și Minaur Baia Mare și sunt de perspectivă. Un rezultat bun la Varna le-ar oferi cu siguranță multă încredere pentru viitor. Vedeta echipei este Călin Dedu, jucător legitimat la Dinamo care a debutat și la naționala de seniori.

Înainte de a ajunge la Varna, România U20 a participat la un turneu amical în Cehia, unde a învins naționala țării gazde cu 36-32 și a pierdut cu Polonia cu 35-30. Cehia tocmai a câștigat una din turneele M20 EHF Championship și a acces în turneul de calificare pentru Mondialul de anul viitor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Macedonia de Nord: Forma echipei, știri și statistici

La nivel de seniori, Macedonia de Nord este o prezență constantă la turneele finale. De altfel, în drumul spre Mondialul de anul viitor a învins România într-o dublă manșă. La nivel de tineret, rezultatele sunt sub nivelul seniorilor, dar Macedonia de Nord are totuși o școală bună de handbal.

Naționala care îl are pe banca tehnică și pe Branislav Angelovski, fost jucător câțiva ani la Constanța, este neînvinsă după primele două jocuri din grupă la Varna. Macedonia de Nord a debutat cu un rezultat de egalitate, 23-23 cu Ucraina, iar apoi a surclasat Kosovo cu 51-29.

Un succes contra României îi asigură Macedoniei de Nord în mare măsură calificarea în semifinale. Ucraina are tot 3 puncte, dar din trei meciuri, după ce a pierdut contra Elveției cu 34-24. Macedonienii au golaveraj plus 22, iar ucrainienii doar plus 4.

Statistica meciurilor directe România v Macedonia de Nord

Generațiile celor două selecționate sunt pentru prima dată față în față într-un meci oficial.

Cote pentru România v Macedonia de Nord

Primele două jocuri ale României la Varna au avut cel puțin 60 de goluri la total. De asemenea, în jocurile de pregătire din Cehia a avut scoruri de over 60 de goluri la final. Pentru un over 58,5 goluri la această întâlnire, cota este 1.85 la Superbet pariiuri sportive.

Pariază la Winner pe meciul dintre România și Macedonia de Nord cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

România vs Macedonia de Nord Pont: Victorie România

România și Macedonia de Nord se află în fața unui meci de totul sau nimic. Iar raportul de forțe este oarecum echilibrat. Naționala care va reuși să fie mai constantă, va avea câștig de cauză cu această ocazie. Selecționata condusă de Daniel Anca a avut momente bune de joc contra Elveției, iar dacă va reuși să remedieze problemele care au apărut pe final, poate trece în față după acest joc. Un succes contra Cehiei luna trecută poate fi un reper de urmat în această întâlnire. Pentru Macedonia de Nord, adevăratele teste abia acum urmează, cu România și Elveția. În cel mai tare joc de până acum, macedonienii au terminat egal cu Ucraina, 23-23, selecționată învinsă apoi de Elveția la 10 goluri diferență. Cea mai bună versiune a României U20, miercuri, poate conduce către un succes și probabil o calificare în semifinale.

Handbal- M20 EHF Championship

Victorie România

1.90
Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici