1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. România vs Chile

România - Chile, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial U20, 28.06.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-06-28 00:56:00

Handbal - Campionatul Mondial U20

28 Iunie 2022, 15:30

România

România

versus
Chile

Chile

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru România v Chile

România își continuă parcursul la Campionatul Mondial de handbal tineret U20 – feminin marți, de la ora 15:30, cu o partidă contra statului Chile, pentru care am selectat și pariuri.

România: Forma echipei, știri și statistici

România a ajuns neașteptat în Cupa Președintelui, turneul de consolare pentru locurile 17-32, la turneul final din Slovenia. Dezamăgirea este mare, având în vedere că naționala de tineret va termina cu cea mai slabă clasare din istoria participărilor, indiferent cum se vor încheia toate jocurile până la final. În precedentele 14 prezențe la Campionatele Mondiale U20, selecționata tricoloră nu a terminat niciodată mai jos de locul 13.

Căderea tricolorelor a venit după o înfrângere aspră în prima fază a competiției, contra Cehiei, cu 32-25. A fost un meci care a oglindit, de fapt, regresul făcut de tot handbalul feminin românesc în ultimii ani. Dacă s-ar mai juca de 10 ori acel meci, probabil că România nu ar mai pierde la un asemenea scor (o înfrângere la 6 goluri diferență ar fi calificat-o în grupa valorică 1-16), dar parcă un astfel de moment trebuia să vină, pentru a trage un semnal puternic de alarmă, la nivel de federație, de cluburi, etc.

Selecționata condusă de Horațiu Pașca și-a făcut luni debutul în Cupa Președintelui, iar întâlnirea cu Mexic a arătat că România este totuși într-o ligă superioară. S-a impus la 21 de goluri diferență, cu 39-18, dar diferența pe tabela de marcaj s-a făcut după minutul 20. Spre exemplu, scorul în minutul 18 era 10-8.

România și-a asigurat locul 1 în Grupa 3, din care face parte și Lituania, fiind greu de crezut că se va împiedica de Chile. Asta înseamnă că va juca apoi pentru locurile 17-20.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chile: Forma echipei, știri și statistici

Chile este mai degrabă o națională exotică în handbalul feminin, la această categorie de vârstă. În sectorul masculin, reprezentativele acestei țări sunt cu un pas înainte, devenind a treia forță din America de Sud, după Brazilia și Argentina. La feminin, decalajul este mai mare față de primele două puteri de pe continent.

La turneul final din Slovenia, Chile și-a atins scopul, de a învinge Mexic în grupă și a evita să joace pentru ultimele locuri. Selecționata sud-americană s-a impus cu 31-28, astfel că va evolua cel mai probabil pentru locurile 25-28. Tot în prima fază a competiției, Chile a pierdut la scor celelalte două jocuri cu naționale din Europa, 18-40 cu Germania și 13-29 cu Slovenia.

Tot la o diferență importantă a cedat și în prima partidă din Cupa Președintelui, scor 15-33 cu Lituania. Este un rezultat care indică faptul că selecționata din Chile și-a cam consumat ”benzina”, ritmul de jocuri aproape în fiecare zi fiind destul de susținut.

Cel mai strâns rezultat al naționalei Chile cu un adversar dintr-o ligă superioară a venit la Copa America U20, unde a pierdut contra Braziliei cu 23-19, în luna martie.

Statistica meciurilor directe România v Chile

Este prima întâlnire directă între aceste generații ale României și statului Chile.

Cote pentru România v Chile

Chile a avut două din cele trei partide disputate cu adversari din Europa cu sub 50 de goluri la total. Atacurile sunt mai lungi, iar contraatac și faza a doua se vede mai rar la această selecșionată. Sunt șanse bune de under și la această întâlnire. Pentru under 52,5 goluri, cota este 1.97 în oferta de pariuri Betano.

România vs Chile Pont: Handicap Chile + 18,5 goluri

Chile este puțin mai bună decât Mexic, astfel că poate opune o rezistență mai bună pe parcursul celor 60 minute, asta însemnând o limitare a înfrângerii la maximum 16-18 goluri diferență. La Campionatul Mondial din Slovenia, Chile s-a calificat după ce a ocupat locul 3 la tineret în America de Sud. În ultimul joc a cedat contra Braziliei „doar” cu 25-21. A vrut să lase o impresie bună la final și poate că acolo a reușit. Același lucru îl va încerca și contra României, într-un joc în care Horațiu Pașca va utiliza toate jucătoarele. Antrenorul le va oferi, probabil, chiar mai mult timp celor care nu au izbutit să joace foarte mult sau chiar deloc la nivel de Liga Națională. România poate câștiga acest joc la o diferență confortabilă, estimăm însă că până în 18 goluri diferență. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Handbal - Campionatul Mondial U20

Handicap Chile + 18,5 goluri

1.93
România vs Chile

28 Jun 22, 15:30

Miza: 7/10
Cota: 1.93
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici