România - Angola, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial U20, 22.06.2022

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

22 Iun 2022 00:50 452 0
Logo România România
Logo Angola Angola
VS
13:30 22 Iunie 2022
Handbal - Campionatul Mondial feminin U20

Analiză și informații pentru România v Angola

România și Angola sunt adversare miercuri, de la ora 13:30, în prima zi a Campionatului Mondial de handbal tineret la feminin (U20), eveniment pentru care am selectat și pariuri. Turneul final are loc în Slovenia.

România: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

România este mare favorită în Grupa E, din care mai fac parte Angola, Cehia și Lituania. Și chiar are un culoar, de ce nu, până în semifinale. În Main Round se va împerechea cel mai probabil cu Germania și Slovenia, iar în sferturile de finală ar urma să o aștepte o confruntare cu Olanda ori Suedia. Cam așa arată drumul spre medalii al lotului condus de pe banca tehnică de Horațiu Pașca, antrenor și la Gloria Bistrița în Liga Națională.

Reprezentativa tricoloră se bazează la acest turneu pe câteva jucătoare care au acumulat deja experiență la nivelul primei ligi interne, precum Alicia Gogîrlă (CSM București), vedeta lotului, Valentina Ion (SCM Craiova) și Rebeca Necula (CSM Slatina).

Turneul final din Slovenia este ultimul pentru generația 2002/03 în sectorul juvenil. Acesta este și primul Mondial la care participă, întrucât cel din 2020 la U18 nu s-a putut desfășura din cauza pandemiei de coronavirus. Anul trecut, echipa a ocupat locul 5 la Europene U19.

Înainte de a ajunge în Slovenia, România U20 a participat și la un turneu amical în Ungaria, la Siofok. După o înfrângere categorică împotriva Ungariei, cu 40-29, tricolorele au învins Coreea de Sud (33-31) și Angola (22-21). În acest ultim joc, reprezentanta Africii a condus cu 13-9 la pauză.

Angola: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Angola a sosit la Campionatul Mondial din Slovenia din postura de campioană a Africii. Titlul l-a cucerit în luna februarie, în Guineea, în urma unui succes contra Egiptului, cu 18-17. Cele două reprezentative au fost adversare și în grupă, unde au terminat 24-24. În finală, naționala angoleză s-a calificat după un 37-27 cu Tunisia în semifinale.

Angola are cel mai dezvoltat handbal de pe continentul Africii la feminin. Naționala de senioare a reușit să producă și câteva surprize mari după 2000, inclusiv România având momente amare la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. La tineret, selecționata acestei țări are 10 titluri în ultimele 13 ediții.

La fel ca și România, Angola s-a testat înaintea turneului final în Ungaria, la Siofok. Reprezentanta Africii a fost învinsă în toate cele trei jocuri. Până la eșecul la limită contra tricolorelor, Angola a mai cedat cu Coreea de Sud (19-29) și Ungaria (14-27). În acest ultimul joc, selecționata maghiară și-a limitat adversara la 4 goluri în prima repriză.

Statistica meciurilor directe România v Angola

România și Angola și-au luat pulsul la turneul amical de la Siofok, disputat în perioada 9-11 iunie. Tricolorele au câștigat la limită, cu 22-21, într-un joc în care Alicia Gogîrlă a fost principala marcatoare, cu 6 goluri.

Cote pentru România v Angola

Meciurile Angolei de la Siofok au avut la final totaluri între 41 și 48 de goluri. Iar statistica a fost influența de atacul mai modest, care a înregistrat o medie de 18 goluri în cele trei jocuri. Pentru under 49,5 goluri la România - Angola, la Superbert pariuri sportive cota este 1.85.

România vs Angola Pont: Handicap România – 3,5 goluri

La Siofok, cele două formații au fost separate de un singur gol la final. Tricolorele au făcut o primă repriză slabă, iar Horațiu Pașca nu a avut cum să fie mulțumit. După pauză, situația s-a mai reglat, iar tricolorele au înregistrat un „parțial” de 14-8. Probabil că aici s-a văzut mai bine diferența de valoare între cele două selecționare. Antrenorul României a făcut teste în Ungaria, acum va încerca să scoată maximum din echipă. Estimăm o victorie la câteva goluri diferență a tricolorelor.

Pont pariuri: Handicap România – 3,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici