1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Rhein Neckar Lowen vs Magdeburg

Rhein Neckar Lowen - Magdeburg, Ponturi Pariuri Handbal Germania, Bundesliga, 30.05.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-05-30 00:15:00

Handbal Germania - Bundesliga

30 Mai 2024, 21:30

Rhein Neckar Lowen

Rhein Neckar Lowen

versus
Magdeburg SC

Magdeburg SC

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Rhein Neckar Lowen v Magdeburg SC

Rhein Neckar Lowen – Magdeburg este un meci de handbal masculin așteptat cu mare interes joi (ora 21:30), în Germania – Bundesliga. Am selectat pariuri pentru această întâlnire care poate aduce titlul în tabăra oaspeților.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rhein Neckar Lowen: Forma echipei, știri și statistici

Rhein Neckar Lowen se pregătește să-și ia la revedere de la fani în acest sezon, după un sezon în care nu are cum să fie mulțumită, mai ales pe plan intern. „Leii” din Mannheim sunt doar pe locul 11, fără șanse să mai ajungă în prima jumătate a ierarhiei. Ei au fost departe de performanțele din anii precedenți, dar parcursul din Bundesliga are și o oarecare explicație. Pe parcursul sezonului au întâmpinat multe probleme de lot din cauza accidentărilor. De asemenea, nu mai au bugetul de acum câțiva ani, cu care să rivalizeze cu marile forțe.

Din motive financiare, Rhein Neckar Lowen nu-și permite să-i prelungească angajamentul lui Tobias Reichmann, care a fost adus în iarnă pentru a suplini absența căpitanului Patrick Groetzki din cauza unei accidentări. „Stângaciul” a reușit în perioada petrecută la Mannheim să înscrie 117 goluri în 23 de jocuri.

Pentru gazde, evenimentul numărul unu din acest joc reprezintă despărțirea de Uwe Gensheimer, legenda handbalului german, care se retrage din activitate. Acesta este ultimul meci competitiv în care Uwe apare în SAP Arena, din postura de jucător activ. Clubul i-a pregătit deja și o retragere cu fast pentru data de 4 februarie 2025. Din cauza unei accidentări grave la genunchi, Gensheimer, nu a jucat niciun meci în sezonul curent. El își va lua rămas bun oficial, dar va rămâne la club în calitate de director sportiv.

Disputa cu Magdeburg vine după două jocuri solicitante în Hamburg, unde Rhein Neckar Lowen a evoluat în turneul Final Four al European Handball League. În semifinală, „leii” au fost învinși de Fuchse Berlin cu 33-24. Au rezistat doar 18 minute în această întâlnire. În finala mică au câștigat însă în fața echipei Dinamo cu 32-31, cu emoții, deși victoria părea sigură la un moment dat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Magdeburg SC : Forma echipei, știri și statistici

SC Magdeburg mai are nevoie de un punct pentru a cuceri al treilea titlu din acest secol în Bundesliga, după cele din 2001 și 2022. Săptămâna trecută, băieții lui Bennett Wiegert au jucat cele două restanțe cu Balingen (43-29) și Leipzig (30-28), astfel că s-au desprins la 4 puncte de principala urmăritoare, Fuchse Berlin.

Pentru SCM a fost un sezon foarte bun și îl poate transforma într-unul grandios dacă va cuceri și Liga Campionilor în 9 iunie. Clubul aleargă după o „cvadruplă” istorică. A câștigat deja Super Globe și Cupa Germaniei, Bundesliga poate fi confirmată și ea în această seară.

Din punct de vedere statistic, Magdeburg este în frunte și la alte capitole. Are cel mai bun atac din competiție, cu o medie de 33.25 goluri marcate (total 1064 de goluri), dar și cea mai bună apărare, cu  o medie de 27.25 goluri primite.

SCM este probabil cea mai în formă echipă din Europa. A pierdut un singur joc în ultimele 18 întâlniri în toate competițiile, cu Kielce (26-27), în manșa tur din sferturile de finală. Echipa lui Wiegert s-a impus în retur cu 23-22, dar calificarea în Final Four a obținut-o la aruncările de la 7 metri.

Statistica meciurilor directe Rhein Neckar Lowen v Magdeburg SC

Magdeburg nu a mai pierdut de opt partide în fața echipei Rhein Neckar Lowen. Ambele jocuri directe din acest sezon s-au încheiat cu victorii la cel puțin 10 goluri diferență: 38-24 în tur și 34-24 în Cupa Germaniei.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Rhein Neckar Lowen v Magdeburg SC

Magdeburg a marcat cel puțin 32 de goluri în ultimele cinci meciuri directe cu Rhein Neckar Lowen. Pentru același pariu, cota este 1.72 la Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rhein Neckar Lowen vs Magdeburg SC Pont: Handicap Magdeburg - 3.5 goluri

Magdeburg are elanul unei echipe care poate câștiga titlul după acest joc. Și poate profita și de faptul că Rhein Neckar Lowen vine după un Final Four în care a consumat multă energie în două jocuri. „Leii” au pierdut semifinala cu Fuchse Berlin la 9 goluri diferență, în contextul în care adversarii nici nu au mai forțat pe final. Dacă Magdeburg va juca în ritmul obișnuit din 2024, atunci se poate impune la rândul ei la câteva goluri diferență. Banca de rezerve mai lungă din punct de vedere valoric a oaspeților poate juca și ea un rol semnificativ în stabilirea rezultatului final.

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici