1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. PSG vs Wisla Plock

PSG – Wisla Plock, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Campionilor, 04.04.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-04-03 12:46:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

04 Aprilie 2024, 21:45

PSG Handball

PSG Handball

versus
Wisla Plock

Wisla Plock

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PSG Handball v Wisla Plock

Ultima echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin va fi decisă joi, de la ora 21:45, în urma partidei PSG – Wisla Plock, pentru care am selectat și pariuri. Francezii au câștigat în tur, în Polonia, cu 30-26.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

PSG Handball: Forma echipei, știri și statistici

PSG este într-o poziție ideală de calificare în sferturile de finală, acolo unde o așteaptă deja FC Barcelona. După o primă repriză destul de echilibrată la Plock, francezii au condus ostilitățile în partea secundă, când s-a înregistrat în mai multe ocazii diferența de 4-5 goluri. Polonezul Syprzak și Prandi au fost cei mai buni marcatori pentru formația lui Raul Gonzalez, cu câte 8 goluri. Doar 8 componenți ai echipei au figurat pe lista marcatorilor, față de 11 ai oaspeților.

„Ne bucurăm că avem un avantaj de patru goluri, dar Plock este încă o echipă care ne poate pune probleme. Joacă puternic, cu intensitate. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga și în retur și pentru a ajunge în sferturile de finală”, a declarat Raul Gonzalez înaintea partidei.

De subliniat faptul că PSG nu a ratat niciodată sferturile de finală, începând cu sezonul 2013/14 (doar în 2020 nu a mai jucat play-off-ul cu Dinamo din cauza pandemiei, fiind direct calificată în Final 4). Iar în șase ocazii a ajuns și la turneul final de la Koln. Încă îi lipsește trofeul, campioana Franței fiind una dintre marile grupări ale acestui secol, alături de Veszprem, care nu au obținut încă trofeul.

După partida din Polonia, PSG a jucat în campionatul intern cu Ivry, pe teren propriu, și a câștigat cu 36-31. Tot în arena Pierre de Coubertin, parizienii au câștigat cinci din cele șapte jocuri disputate în Liga Campionilor. Sigura echipă care a plecat cu victorie a fost Kiel (34-28), în timp ce Kolstad a obținut un punct (28-28). Rivala Wislei din Polonia, Industria Kielce, a avut un coșmar la meciul din Franța (26-35).

PSG a învins Pick Szeged cu 37-33 în ultimul joc disputat în Liga Campionilor. Francezii au medie de 32.4 goluri pe teren propriu în competiție.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Wisla Plock: Forma echipei, știri și statistici

Wisla Plock nu a reușit să producă surpriza în urmă cu o săptămână, dar încă nu a renunțat la luptă. Iar înaintea deplasării la Paris s-a încărcat cu faptul că în sezonul trecut s-a calificat în sferturile de finală după un joc în Franța, dar la Nantes. După 32-32 acasă, polonezii au încheiat 25-25 la Nantes și s-au calificat după executarea aruncărilor de la 7 metri. Sigur, misiunea lor este mult mai dificilă, având în vedere că acum au de refăcut un handicap de 4 goluri.

„Avem un meci dificil împotriva unui mare adversar, dar mergem la Paris cu intenția de a compensa înfrângerea din tur și de a trece în sferturile de finală. Știm că nu va fi ușor, dar avem experiență în astfel de situații și mergem acolo având în vedere asta”, a declarat antrenorul Xavi Sabate, care a încercat astfel să transmită un mesaj și jucătorilor săi, să nu renunțe încă la luptă.

Wisła Plock nu se află în cea mai bună formă în această perioadă. Asta se poate observa și după rezultatul recent cu Kielce de pe plan intern (29-34). Până la acest joc, echipa lui Xabate era în frunte în Polonia. În capitala Franței ajunge însă după o evoluție bună în defensivă, cu Legionowo pe plan intern (26-16).

În deplasările din Liga Campionilor, Wisla a câștigat unul din cele șapte jocuri, 30-25 cu Celje. De asemenea, a mai obținut un egal la GOG, 32-32. Cu primele trei clasate din grupă, Barcelona, Magdeburg și Veszprem, a cedat la diferențe de 6-7 goluri. Polonezii au înregistrat o medie de 28.42 goluri primite.

Statistica meciurilor directe PSG Handball v Wisla Plock

PSG a învins Wisla în toate cele șapte partide directe din Liga Campionilor. Cea mai mare diferență de scor a fost înregistrată în sezonul trecut, în Polonia, de 6 goluri (32-26).

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru PSG Handball v Wisla Plock

Doar unul din cele șapte jocuri directe s-a încheiat la o diferență mai mare de 5 goluri. Cele trei dispute de la Paris s-au terminat cu victoriile ale gazdelor cu avantaje între 3 și 5 goluri. Pentru H2 +5.5 goluri, Wisla are o cotă 1.91 în oferta de pariuri Betano.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

PSG Handball vs Wisla Plock Pont: Kamil Syprzak peste 6.5 goluri

La fel ca în tur, urmărim și la acest joc performanța individuală a lui Kamil Syprzak. Pivotul polonez crescut chiar de Wisla Plock a marcat 8 goluri împotriva fostei sale echipe. Cinci reușite au venit din aruncări de la 7 metri. După evoluția din tur, Syprzak a urcat și pe primul loc în topul celor mai buni marcatori, având 94 de goluri, la fel ca și Emil Madsen de la GOG. Jucătorul echipei PSG are doar 2 jocuri din 14 cu mai puțin de 6 goluri, media lui fiind de 6.71 goluri. În ultimul joc la Paris, cu Pick Szeged, Syprzak a terminat cu 10 goluri. Va repeta performanța și acum? Totul pare posibil.

Handbal - Liga Campionilor masculin

Kamil Syprzak peste 6.5 goluri

1.87
PSG Handball vs Wisla Plock

04 Apr 24, 21:45

Miza: 7/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici