1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. PSG - Aalborg, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 12.06.2021

PSG - Aalborg, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 12.06.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-06-11 20:12:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

12 Iunie 2021, 16:15

PSG

PSG

versus
Aalborg Handbold

Aalborg Handbold

1.70

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru PSG v Aalborg Handbold

PSG și Aalborg se vor afla față în față, sâmbătă, de la ora 16:15, în prima semifinală din cadrul turneului Final Four al Ligii Campionilor la handbal masculin, pentru care încercăm să identificăm și cele mai bune pariuri. Întrecerea are loc în Germania, la Koln, iar în sală vor avea acces aproximativ 1.000 de spectatori.

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG este obișnuită cu atmosfera din cadrul unui turneu Final Four, din moment ce se află la a 5-a prezență la Koln. Nu a câștigat însă niciodată trofeul și a trecut o singură dată de semifinale, în 2017, când a învins Veszprem în semifinale, cu scorul de 27-26. Francezii au revenit în Lanxess Arena după câteva luni, pentru că au jucat aici și la sfârșitul lunii decembrie, când a fost reprogramată ediția din 2020. În semifinale au fost învinși de FC Barcelona cu 37-32.

De atunci, PSG a crescut din punct de vedere al jocului. Echipa a fost întărită cu un centru olandez, Luc Stein, care și-a adus contribuția cu 35 de goluri în 9 partide. Iar interul stânga Elohim Prandi a „explodat”. Acesta a reușit 9 goluri în partida retur cu THW Kiel din sferturile de finală, câștigată de parizieni cu scorul de 34-28. În tur, germanii câștigaseră cu 31-29. Așadar, Mikkel Hansen, votat cel mai bun inter stânga al sezonului, are deja o variantă foarte bună de rezervă la rotație. Trebuie remarcată și ascensiunea extremei stânga Dylan Nahi, un jucător de 21 de ani, care în ultimele 5 jocuri din competiție a marcat între 6 și 10 goluri.

Veștile bune pentru campioana Franței au venit și de la Nikola Karabatic. Starul francez a revenit în urmă cu 3 săptămâni în activitate, după o accidentare gravă la genunchi. Revenirea liderului reprezintă un ajutor real pentru PSG, mai ales pentru o posibilă finală, în ziua următoare. Karabatic intră însă în F4 ca alternativă la centrul Luc Stein.

Înainte de a ajunge în Germania, PSG și-a trecut în cont un nou titlu în campionatul intern, al șaptelea. Ultimul joc oficial l-a disputat în urmă cu o săptămână, cu Nimes, și a fost câștigat cât se poate de clar, cu 47-27. Tot de curând a învins și St. Raphael cu 44-32. Aceste rezultate vorbesc despre nivelul parizienilor din acest moment, pentru că ambele adversare sunt echipe de prima jumătate a clasamentului în Franța.

Aalborg Handbold: Forma echipei, știri și statistici

Aalborg va juca pentru prima dată la acest nivel în Liga Campionilor. Totodată a devenit prima echipă daneză care s-a calificat în Final Four în ultimii 9 ani. Nordicii nu au mai jucat însă o finală în prima competiție europeană ca valoare din 1976, când Fredericia era învinsă de Borac Banja Luka.

Nimeni nu s-a așteptat ca Aalborg să ajungă la Koln în acest sezon, chiar dacă pentru următorii ani sunt anunțate transferuri spectaculoase, precum Aron Palmaarson și Mikkel Hansen. Reprezentanta Danemarcei a terminat doar pe locul 4 în prima fază a competiției, iar în optimi a trecut de FC Porto grație numărului de goluri înscrise în deplasare (29-32 și 27-24).

Marea lovitură a dat-o în sferturile de finală, când a eliminat cealaltă mare forță din Bundesliga din această perioadă, Flensburg. Formația lui Stefan Madsen a rezolvat problema calificării după prima manșă, după succesul cu 26-21. În returul din Germania a rezistat asaltului și a reușit să termine în avantaj la „general”, după înfrângerea cu 33-29. Din toată ecuația succesului din acest sezon nu trebuie uitat un succes la Veszprem cu 32-30. Acel rezultat le-a dat un plus de putere danezilor.

PSG a avut un final de sezon liniștit, astfel că s-a putut pregăti exclusiv pentru acest Final Four. În schimb, Aalborg a avut mult de tras pentru a ajunge în finala campionatului intern și a câștiga un nou titlu. Deocamdată, a atins doar primul obiectiv. În prima parte a săptămânii, formația lui Stefan Madsen a pierdut la Bjerringbro-Silkeborg cu 30-29, în meciul doi al finalei, astfel că după acest Final 4 va avea parte de un joc decisiv pentru titlu. Rămâne de văzut cu ce resurse mai rămâne.

Nikolaj Christensen este cel mai bun marcator al echipei Aalborg, cu 61 de goluri.

Statistica meciurilor directe PSG v Aalborg Handbold

PSG și Aalborg s-au înfruntat de 4 ori până acum în Liga Campionilor. Rezultatele au fost următoarele:

Aalborg – PSG 26-33 (2017)

PSG – Aalborg 31-28 (2017)

PSG – Aalborg 37-24 (2019)

Aalborg – PSG 29-32 (2019)

Cote pentru PSG v Aalborg Handbold

Aalborg a primit în medie 32,16 goluri după succesul cu Flensburg din manșa tur a sferturilor de finală. Programul intens începe să-și arate efectele, iar danezii sunt vulnerabili în apărare. Pentru over 31,5 goluri, PSG are o cotă de 1.72 la Unibet pariuri sportive.

PSG vs Aalborg Handbold Pont: Handicap PSG – 2,5 goluri

PSG din acest moment este mult mai în formă decât aceeași echipă în decembrie 2020, când a pierdut în fața Barcelonei în Final Four. Karabatic a revenit pe teren, iar alți jucători au reușit să-și ridice nivelul și să prindă multă încredere. Pe de altă parte, francezii s-au refăcut mai bine din punct de vedere fizic, înaintea acestui F4, după un sezon destul de încărcat, în timp ce Aalborg este cu atenția pe trei fronturi (Liga Campionilor, campionatul intern și Cupa Danemarcei). Vedetele de la PSG au rămas datoare după ratările din anii trecuți și au ceva de dovedit cu această ocazie. Au acumulat frustrări, dar și experiență după câteva înfrângeri, iar acum sunt mai îndreptățite ca niciodată să joace o finală de Liga Campionilor. PSG pare a fi și singura care poate bate Barcelona la Koln. Pariez pe un succes al francezilor la cel puțin 3 goluri diferență. Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Handbal - Liga Campionilor masculin

Handicap PSG – 2,5 goluri

1.70
PSG vs Aalborg Handbold

12 Jun 21, 16:15

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici