1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Potaissa Turda vs CSM Bacău

Potaissa Turda – CSM Bacău, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Națională, 01.04.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-03-31 19:40:00

Handbal România - Liga Naţională masculin

01 Aprilie 2023, 18:00

Potaissa Turda

Potaissa Turda

versus
CSM Bacău

CSM Bacău

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Potaissa Turda v CSM Bacău

Potaissa Turda și CSM Bacău sunt adversare sâmbătă, de la ora 18:00, în etapa a 23-a din Liga Națională de handbal masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Potaissa Turda: Forma echipei, știri și statistici

Potaissa Turda parcurge cel mai slab sezon din ultimul deceniu, dar sunt ceva șanse să-l salveze pe acest final, în care mai sunt programate patru etape (incluzând și acest joc). Din diferite motive, inclusiv multiple accidentări, ardelenii au pierdut contactul cu primele clasate încă din turul Ligii Naționale. Ei au fost obișnuiți cu Top 4 și cupele europene în ultimii ani, dar în ediția 2022/23 au petrecut cea mai mare parte pe locul 7. Este poziția pe care o ocupă și înaintea acestei întâlniri.

Formația pregătită de Horațiu Gal prinde însă această dispută în cea mai bună perioadă, care cuprinde cinci meciuri de invincibilitate (trei victorii și două remiză). Paradoxal, cele mai bune rezultate au fost cele de egalitate, pentru că au fost realizate contra formațiilor clasate pe locurile 2 și 3, CSM Constanța (27-27, deplasare) și Minaur Baia Mare (25-25, acasă). Meciul contra grupării de la malul mării a fost și ultimul, iar punctul a fost obținut în contextul în care Constanța era în mare formă. Cele trei victorii au fost obținute cu CSM Oradea (32-28, deplasare), CSM București (29-25, deplasare) și CSM Vaslui (32-27, acasă).

În urma acestor rezultate, Potaissa Turda s-a apropiat de Top 5, fiind la patru puncte distanță de CSM București și CSM Focșani. Ardelenii au, așadar, un obiectiv pe finalul de sezon. După această întâlnire vor mai avea în față CSU Suceava, HC CS Buzău și Dinamo București.

Apărarea Potaissei a funcționat bine la ultimele jocuri. În 2023 nu a primit niciodată mai mult de 28 de goluri, indiferent dacă a câștigat, a terminat egal sau a pierdut. Băieții lui Horațiu Gal au o medie de 26,42 goluri în cele șapte partide din acest an.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

CSM Bacău: Forma echipei, știri și statistici

CSM Bacău este vecină de clasament cu formația ardeleană, dar se află la o distanță de 10 puncte. Iar forma sportivă este în scădere, fiind învinsă în ultimele trei etape de CSM Vaslui (24-25, deplasare), CSM Constanța (22-32, acasă) și CSU Suceava (28-38, deplasare).

În urma acestor rezultate, formația pregătită de Sandu Iacob și Leonard Bibirig nu are deloc un final de sezon liniștit, pentru că mai deține doar 3 puncte avans față locul 11, care trimite la un baraj. După jocul de la Turda, Bacău va mai avea o întâlnire cu campioana Dinamo și alte două dispute contra unor adversari direcți pentru evitarea turneului de menținere în Liga Națională, cu Buzău și Poli Timișoara.

Defensiva este una dintre problemele echipei CSM Bacău. În cele 22 de jocuri de până acum, a înregistrat o medie de 30,2 goluri primite.

Din lot fac parte câțiva jucători consacrați pentru campionatul intern, dar forma lor sportivă a fost oscilantă. Mai mult, o parte dintre ei nu sunt singuri că se vor regăsi și din vară la CSM Bacău.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Potaissa Turda v CSM Bacău

Cele două formații au terminat la egalitate în partida tur, scor 31-31. Potaissa Turda este neînvinsă în ultimele trei jocuri directe și a câștigat toate partidele de pe teren propriu, de când formația din Bacău a promovat în Liga Națională în 2018, la diferențe între 5 și 9 goluri.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Potaissa Turda v CSM Bacău

Potaissa Turda a marcat 32 de goluri în precedentul joc de pe teren propriu, cu CSM Vaslui, formație apropiată de CSM Bacău. Pe de altă parte, oaspeții acestei întâlniri ajung la Turda după un meci cu 38 de goluri primite la Suceava. La Superbet pariuri sportive avem o cotă de 1.85 pentru „over” 30,5 goluri Potaissa.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Potaissa Turda vs CSM Bacău Pont: Handicap Potaissa Turda – 4,5 goluri

Cele două formații sunt pe traiectorii diferite. În timp ce Turda a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere, iar moralul este și el în creștere, CSM Bacău a avut recent două din cele mai slabe evoluții ale sezonului, fiind învinsă la diferență de 10 goluri de CSM Constanța și CSU Suceava. De altfel, un reper pentru acest joc poate fi chiar Constanța, pe care cele două echipe au înfruntat-o în etape succesive. Turda a terminat la egalitate pe terenul „delfinilor”. Ținând cont și de faptul că jocul are loc pe terenul Potaissei, mizăm pe un succes mai clar al gazdelor.

Handbal România - Liga Naţională masculin

Handicap Potaissa Turda – 4,5 goluri

1.85
Potaissa Turda vs CSM Bacău

01 Apr 23, 18:00

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Potaissa Turda vs CSM Bacău Pont: Potaissa H-3,5 goluri

Potaissa traversează o formă foarte bună, fără eșec în cele mai recente 5 partide. De cealaltă parte, Știința nu se simte deloc bine în deplasare, are 4 eșecuri consecutive, unele la diferențe destul de mari. În confruntările directe disputate la Turda, gazdele au câștigat cele mai recente partide la diferențe de +5 goluri, anul trecut fiind 36-29. Cum diferența de formă competițională este clar în favoarea celor de la Potaissa am ales un handicap de -3,5 goluri pentru gazde la o cotă din oferta Superbet pariuri sportive.

Handbal România - Liga Naţională masculin

Potaissa H-3,5 goluri

1.60
Potaissa Turda vs CSM Bacău

01 Apr 23, 18:00

Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici