1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Ponturi Handbal, Euro 2020: Portugalia – Ungaria. Maghiarii au o șansă imensă. O vor fructifica?

Ponturi Handbal, Euro 2020: Portugalia – Ungaria. Maghiarii au o șansă imensă. O vor fructifica?

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-01-22 09:13:00

Handbal - Euro 2020

22 Ianuarie 2020, 17:00

Portugalia

Portugalia

versus
Ungaria

Ungaria

3.05

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Portugalia v Ungaria

Continuăm seria predicțiilor de la Campionatul European de Handbal Masculin cu selecții de la partida Portugalia – Ungaria, programată miercuri, de la ora 17:00, în grupa principală 2 (MR2).

Miza acestui meci este uriașă pentru ambele naționale. Dezvoltăm în rândurile ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Portugalia este pe locul 4 înaintea ultimului meci din MR2, având două puncte după victoria cu Suedia, 35-25. În prima fază a întrecerii, lusitanii au reușit să elimine Franța, după ce s-au impus cu 28-25.

Portugalia a alternat marile surprize cu înfrângerile, lipsa de experiență la acest nivel fiind vizibilă. Astfel, după marea victorie cu Franța, a pierdut cu Norvegia (28-34), iar după rezultatul incredibil cu Suedia a fost învinsă de Islanda (25-28) și Slovenia (24-29).

Azi, echipa condusă ce Paulo Pereira, fost antrenor și la CSM București, poate termina pe locul 3, cu o victorie simplă în fața Ungariei, dacă Islanda nu bate Suedia în ultima partidă. Sau cu o victorie în fața Ungariei la 5 goluri diferență dacă Islanda învinge Suedia. Acest joc se desfășoară de la ora 21:30. Locul 3 în grupa principală pentru Portugalia ar însemna un meci de clasament pentru 5-6 și calificarea pentru turneu preolimpic.

Portugalia poate termina inclusiv pe locul 6 în grupă, ceea ce ar însemna locurile 11-12 la final, dacă pierde în fața Ungariei, iar Suedia învinge Islanda sau termină la egalitate.

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Ungaria este una dintre cele două reprezentative care mai speră la semifinale în ultima zi a grupei principale de la Malmo, alături de Slovenia. Selecționata condusă de Istvan Gulyas, „Chema” Rodriguez și Laslo Nagy este obligată să câștige în fața Portugaliei. Orice alt rezultat îi oferă doar șansa unui loc 3, în cel mai fericit caz.

În același timp, Ungaria are nevoie și de ajutorul Norvegiei pentru a merge în semifinale. De la ora 19:15, nordicii vor înfrunta Slovenia, care trebuie să obțină cel puțin un egal pentru a câștiga grupa. În cazul unei egalități de puncte cu Slovenia, Ungaria are avantajul meciului direct (29-28).

Egalul cu Danemarca (24-24) și victoria cu Islanda (24-18) sunt rezultate care încurajează Ungaria înaintea întâlnirii cu Portugalia, că orice este posibil.

Statistica meciurilor directe Portugalia v Ungaria

Ungaria și Portugalia au fost adverasre pentru ultima dată în calificările pentru Euro 2016. Selecționata maghiară s-a impus de fiecare dată la limită, cu 31-30 pe teren propriu și 26-25 în deplasare.

Cote pentru Portugalia v Ungaria

Portugalia a fost una dintre surprizele plăcute de la acest Euro, dar a primit în fiecare meci cel puțin 24 de goluri. Dacă vrea să se califice în semifinale, Ungaria ar trebui să marcheze, în mod normal, peste această linie. Betano oferă cota 1.57 pentru over 24,5 goluri Ungaria.

Portugalia vs Ungaria Pont: Victorie Ungaria

Selecționata maghiară a avut vreo 5 ore mai puțin la dispoziție pentru recuperare, acesta fiind un avantaj pentru Portugalia. Dar eu mizez pe puterea de „regenerare” a Ungariei, pe entuziasmul tinerilor jucători din lot. Vecinii au la acest Euro un lot cu o medie de vârstă de sub 25 de ani și au demonstrat că se pot bate cu marile forțe ale Europei. Au reușit să reziste un meci întreg cu Danemarca, au revenit cu Islanda de la minus 5 goluri, au învins Slovenia după ce au fost bătuți zdravăn de Norvegia. Ideea unei calificări în semifinale cu siguranță îi va da aripi Ungariei, va uita și de oboseală, va lupta pe viață și pe moarte. Portugalia este văzută favorită, dar eu risc un pariu pe victoria Ungariei. Recomand totuși prudență în privința sumei de pariere, la câte surprize au oferit cele două naționale la acest European.

Miza: 6/10
Cota: 3.05
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici