Share

Ponturi Handbal, Euro 2020: Portugalia – Ungaria. Maghiarii au o șansă imensă. O vor fructifica?

Handbal

Cota: 3.05

Adaugat de: Marius Huţu

22 Ian 2020 09:13 1,6k 3
Logo Portugalia
Logo Ungaria
Portugalia
Ungaria
VS
17:00 22 Ianuarie 2020
Handbal - Euro 2020

Analiză și informații pentru Portugalia v Ungaria

Continuăm seria predicțiilor de la Campionatul European de Handbal Masculin cu selecții de la partida Portugalia – Ungaria, programată miercuri, de la ora 17:00, în grupa principală 2 (MR2).

Miza acestui meci este uriașă pentru ambele naționale. Dezvoltăm în rândurile ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î Î

Portugalia este pe locul 4 înaintea ultimului meci din MR2, având două puncte după victoria cu Suedia, 35-25. În prima fază a întrecerii, lusitanii au reușit să elimine Franța, după ce s-au impus cu 28-25.

Portugalia a alternat marile surprize cu înfrângerile, lipsa de experiență la acest nivel fiind vizibilă. Astfel, după marea victorie cu Franța, a pierdut cu Norvegia (28-34), iar după rezultatul incredibil cu Suedia a fost învinsă de Islanda (25-28) și Slovenia (24-29).

Azi, echipa condusă ce Paulo Pereira, fost antrenor și la CSM București, poate termina pe locul 3, cu o victorie simplă în fața Ungariei, dacă Islanda nu bate Suedia în ultima partidă. Sau cu o victorie în fața Ungariei la 5 goluri diferență dacă Islanda învinge Suedia. Acest joc se desfășoară de la ora 21:30. Locul 3 în grupa principală pentru Portugalia ar însemna un meci de clasament pentru 5-6 și calificarea pentru turneu preolimpic.

Portugalia poate termina inclusiv pe locul 6 în grupă, ceea ce ar însemna locurile 11-12 la final, dacă pierde în fața Ungariei, iar Suedia învinge Islanda sau termină la egalitate.

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

E V Î V Î

Ungaria este una dintre cele două reprezentative care mai speră la semifinale în ultima zi a grupei principale de la Malmo, alături de Slovenia. Selecționata condusă de Istvan Gulyas, „Chema” Rodriguez și Laslo Nagy este obligată să câștige în fața Portugaliei. Orice alt rezultat îi oferă doar șansa unui loc 3, în cel mai fericit caz.

În același timp, Ungaria are nevoie și de ajutorul Norvegiei pentru a merge în semifinale. De la ora 19:15, nordicii vor înfrunta Slovenia, care trebuie să obțină cel puțin un egal pentru a câștiga grupa. În cazul unei egalități de puncte cu Slovenia, Ungaria are avantajul meciului direct (29-28).

Egalul cu Danemarca (24-24) și victoria cu Islanda (24-18) sunt rezultate care încurajează Ungaria înaintea întâlnirii cu Portugalia, că orice este posibil.

Statistica meciurilor directe Portugalia v Ungaria

Ungaria și Portugalia au fost adverasre pentru ultima dată în calificările pentru Euro 2016. Selecționata maghiară s-a impus de fiecare dată la limită, cu 31-30 pe teren propriu și 26-25 în deplasare.

Cote pentru Portugalia v Ungaria

Portugalia a fost una dintre surprizele plăcute de la acest Euro, dar a primit în fiecare meci cel puțin 24 de goluri. Dacă vrea să se califice în semifinale, Ungaria ar trebui să marcheze, în mod normal, peste această linie. Betano oferă cota 1.57 pentru over 24,5 goluri Ungaria.

Pont Portugalia vs Ungaria: Victorie Ungaria

Selecționata maghiară a avut vreo 5 ore mai puțin la dispoziție pentru recuperare, acesta fiind un avantaj pentru Portugalia. Dar eu mizez pe puterea de „regenerare” a Ungariei, pe entuziasmul tinerilor jucători din lot. Vecinii au la acest Euro un lot cu o medie de vârstă de sub 25 de ani și au demonstrat că se pot bate cu marile forțe ale Europei. Au reușit să reziste un meci întreg cu Danemarca, au revenit cu Islanda de la minus 5 goluri, au învins Slovenia după ce au fost bătuți zdravăn de Norvegia. Ideea unei calificări în semifinale cu siguranță îi va da aripi Ungariei, va uita și de oboseală, va lupta pe viață și pe moarte. Portugalia este văzută favorită, dar eu risc un pariu pe victoria Ungariei. Recomand totuși prudență în privința sumei de pariere, la câte surprize au oferit cele două naționale la acest European.

Pont pariuri: Victorie Ungaria

Miza: 6/10

Cota: 3.05

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

50%

Nu 3

50%

Marius Huţu

Ponturi:

33

Castigate:

18

Pierdute:

14

Anulate:

1

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici