Share

Ponturi Handbal, Calificări Euro 2020: Portugalia – Lituania. Lusitanii sunt în sărbătoare

Handbal

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huţu

16 Iun 2019 08:40 630 0
Logo Portugalia
Logo Lituania
Portugalia
Lituania
VS
19:00 16 Iunie 2019
Handbal - Calificări Euro 2020

Analiză și informații pentru Portugalia v Lituania

Ne îndreptăm atenția pentru un pronostic și la partida Portugalia – Lituania, din cadrul Grupei 6 preliminare de calificare la Euro 2020 – handbal masculin. Este practic al doilea joc al zilei din grupa României, care va începe tot la ora 19:00.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Portugalia este în sărbătoare după ce a obținut calificarea la turneul final, prima după o pauză de 13 ani. Victoria de joi de la București, 24-19, i-a asigurat matematic prezența la Euro 2020.

Lusitanii au avut ceva probleme pe drumul de întoarcere, fiind nevoiți să doarmă o noapte la Frankfurt, dar își doresc să încheie grupa în stil de mare echipă. Mai ales că la meciul cu Lituania sunt așteptați să vină și 3.000 de suporteri.

Portugalia a câștigat destul de clar ambele jocuri disputate pe teren propriu în acestă grupă, 21-13 cu România și 33-27 cu Franța.

Paulo Pereira, fostul antrenor al echipei CSM București, nu a anunțat schimbări în lotul cu care a efectuat deplasarea în România.

Lituania: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Lituania este într-o situație oarecum similară cu România, nu prea a contat în lupta pentru calificare la Euro 2020, astfel că acum are zero șanse. La mijlocul acestei săptămâni a suferit chiar o înfrângere și mai dură, 17-37 cu Franța pe teren propriu.

Cu 2 puncte după un succes la limită cu România (scor 24-23) și un golaveraj de „minus 40”, balticii au plecat practic în excursie în Portugalia. Au avut câteva absențe inclusiv la meciul cu Franța, astfel că nu este exclus ca acum să nu joace nici vedeta Truchanovicius.

În plus, la rândul lor au avut un drum lung și istovitor până în Portugalia. În cele două deplasări de până acum, Lituania a cedat cu 28-23 în România și cu 42-27 în Franța.

Statistica meciurilor directe Portugalia v Lituania

În partida tur, Portugalia s-a impus la Klaipeda cu 24-23.

Cote pentru Portugalia v Lituania

Lituanienii par victime sigure în Portugalia. După 33 de goluri înscrise în precedentul meci de acasă cu Franța, lusitanii n-ar trebui să aibă probleme să atingă cota 30 și cu balticii. Mai ales că adversarii s-au dovedit a fi buni încasatori în ultimul meci cu Franța. Cota este 1.81 la Unibet.

Pont Portugalia vs Lituania: Handicap Portugalia – 5.5 goluri

În fața a 3.000 de suporteri, Portugalia va încerca să-și respecte blazonul și să se meargă cu stil la Campionatul European. Nici nu trebuie să forțeze pentru a câștiga la o diferență consistentă, ci doar să-și facă jocul obișnuit. După 8 goluri diferență cu România și 6 goluri cu Franța, în jocurile de pe teren propriu, selecționata lui Pereira poate face o diferență de 6 goluri și cu o Lituanie resemnată și aflată în vacanță.

Pont pariuri: Handicap Portugalia – 5.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Portugalia vs Lituania: Portugalia -4.5

I-am văzut pe portughezi în meciul cu România, formează o echipă foarte solidă, cu o apărare exactă și cu un portar "supraelastic", iar atacul e devastator. Lituania nu are cum să reziste prea mult în fața tăvălugului portughez, după ce a pierdut la 20 de goluri diferență în fața Franței! Un handicap de 5 goluri e decent la acest meci, care se poate termina cu o victorie consistentă a gazdelor. Lituanienii sunt și obosiți, și demoralizați, ba chiar au și niște absențe importante. Portugalia vrea să facă spectacol în ultimul meci din preliminarii în fața suporterilor.

Pont pariuri: Portugalia -4.5

Miza: 7/10

Cota: 1.56

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici