Share

Portugalia - Danemarca, Ponturi Handbal Jocurile Olimpice, 30.07.2021

Handbal

Cota: 1.90

Adaugat de: Marius Huțu

29 Iul 2021 15:06 462 0
Logo Portugalia Portugalia
Logo Danemarca Danemarca
VS
13:30 30 Iulie 2021
Handbal - Jocurile Olimpice

Analiză și informații pentru Portugalia v Danemarca

Ne mutăm atenția pentru pariuri și la partida Portugalia – Danemarca, programată vineri, de la ora 13:30, în cadrul turneului olimpic la handbal masculin.

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Portugalia este în grafic pentru calificarea în sferturile de finală la Tokyo, chiar dacă și-ar fi dorit mai mult decât a realizat până această oră. Revelația handbalului masculin la nivel de echipe naționale din ultimii ani a înregistrat o victorie cu Bahrain (26-25) și două înfrângeri, cu Egipt (31-37) și Suedia (28-29).

După ce s-a impus cu mari emoții cu Bahrain, reușind să iasă cu fața curată la un 7 metri executat de adversari cu câteva secunde înainte de final, Portugalia a jucat mai aproape de adevăr cu naționala Suediei. A sperat la un rezultat pozitiv până spre minutul 53, când nordicii au luat un avans de 3 goluri (25-28). În urma acestui rezultat a devenit cât se poate de clar că selecționata lui Paulo Pereira nu poate spera la mai mult de un loc 4 în Grupa B. Care oricum ar însemna o performanță remarcabilă la prima participare la Jocurile Olimpice.

Antrenorul Portugaliei, fost și pe banca tehnică a echipei CSM București (la masculin), simte că echipa lui este pe drumul cel bun: „Cu fiecare joc care trece suntem din ce în ce mai competitivi, făcând mai puține greșeli. Cu Danemarca, sper că putem continua să ne îmbunătățim, deși sunt cea mai puternică echipă din această grupă și candidată la titlul de campioană olimpică”.

Partida cu Danemarca pare mai degrabă a fi una de pregătire a meciului decisiv cu Japonia din ultima rundă. Chiar dacă ar câștiga acest meci, lusitanii ar putea fi nevoiți să învingă și selecționata țării gazde în ultima etapă, în cazul în care niponii se impun cu Bahrain tot în această rundă.

Danemarca: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Danemarca este naționala care a arătat cel mai bine până la această oră în turneul olimpic. Ce-i drept, în fața unor adversari mai accesibili. Campionii olimpici en-titre au o medie de 36,7 goluri marcate până la această oră, dar și cel mai bun golaveraj (plus 22).

Ultimul joc cu Bahrain a însemnat o experiență nouă pentru majoritatea jucătorilor, pentru că au evoluat de la ora 09:00. Danemarca s-a impus și cu această ocazie fără emoții, cu scorul de 31-21. Și asta în condițiile în care Niklas Landin și Henrik Moellgaard nu s-au dezechipat, iar Lasse Svan a observat evenimentele din tribune. Așa cum remarcam și înaintea acestei întâlniri, Danemarca este azi genul de echipă care poate intra și câștiga meciuri de genul celor cu Bahrain și dacă o trezești la ora 02:00.

Lucrurile mai dificile însă abia de acum încep. După partida cu Portugalia, care în mod normal nu influențează major ierarhia, vine confruntarea cu Suedia. Indiferent de scorul din acest joc, băieții lui Nikolaj Jacobsen vor trebui să învingă Suedia pentru a câștiga grupa. La egalitate de puncte, principalul criteriu de departajare este meciul direct. Cele două reprezentative scandinave sunt azi la egalitate de puncte.

Statistica meciurilor directe Portugalia v Danemarca

Au trecut deja 17 ani de când cele două reprezentative nu s-au mai aflat față în față. Ultima confruntare a avut loc la Euro 2004, iar Danemarca s-a impus atunci cu 36-32. Meciul a avut loc în prima fază a grupelor.

Cote pentru Portugalia v Danemarca

Danemarca a înscris cel puțin 31 de goluri în toate jocurile de până acum. Presupunând că Portugalia îi oferă un plus de motivație, pentru a se prezenta cât mai bine, aș vedea Danemarca să se apropie de media de reușite pe care o are în acest moment, 36,7 goluri. Pentru over 33,5 goluri Danemarca, Superbet pariuri sportive acordă cota 1.95.

Portugalia vs Danemarca Pont: Handicap Danemarca – 5,5 goluri

Danemarca a câștigat fără probleme meciurile de până acum. În același timp, și-a dozat bine efortul, chiar a avut ocazia să-și odihnească câțiva oameni cheie cu Bahrain. Nu este exclus ca începând de la partida cu Portugalia să-și propună să crească ritmul, pentru că nici prea multă relaxare nu este bună. Jocurile următoare trebuie să o prindă în vârf de formă. Dacă apasă pedala de accelerație, nordicii vor câștiga la câteva goluri bune această întâlnire.

Pont pariuri: Handicap Danemarca – 5,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

39

Castigate:

21

Pierdute:

15

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici