1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Polonia vs România

Polonia - România, Ponturi Pariuri Handbal Feminin, Campionatul Mondial, 11.12.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-12-10 21:30:00

Handbal - Campionatul Mondial

11 Decembrie 2023, 19:00

Polonia

Polonia

versus
România

România

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Polonia v România

România își încheie parcursul la Campionatul Mondial de handbal feminin, luni, după partida cu Polonia, care va începe la ora 19:00. Se joacă tot la Herning, iar pentru acest eveniment am selectat și pariuri.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

Polonia a visat frumos la acest turneu final, până la meciul cu Danemarca de sâmbătă seara, pierdut cu 32-22. Un succes, le-ar fi deschis drumul spre sferturile de finală. La final a recunoscut însă superioritatea nordicelor. Magda Balsam a declarat: „Meciul a fost foarte greu pentru noi din toate punctele de vedere și nu a mers așa cum ne-am dorit. Scopul nostru a fost să ne apărăm foarte bine și să atacăm inteligent. După cum puteți vedea din rezultatul în sine, ipotezele nu au fost realizate. Suntem dezamăgite. Am venit la Mondial pentru a juca în condiții egale cu cele mai bune. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că primele două echipe (n.r. Germania și Danemarca) încă sunt cu mult înaintea noastră.”

Până la jocul cu Danemarca, Polonia a înregistrat trei victorii și o înfrângere. Cel mai important succes a fost contra Japoniei (32-30). Cel mai dezamăgitor joc a fost în fața Germaniei, pe care l-a pierdut cu 33-17. În Main Round mai are o victorie asupra Serbiei, scor 22-21, într-un meci pe care și l-a făcut singură mai greu.

Înaintea ultimei evoluții, Polonia mai joacă doar pentru un loc mai bun. În cazul în care va câștiga, va termina Mondialul pe locul 12. În cazul în care va termina egal, se va clasa pe locul 15, iar la un eșec va ocupa locul 16.

Cea mai importantă jucătoare a Poloniei este Monika Kobylinska, care joacă la CSM București. „Încă suntem la Campionatul Mondial, fiecare meci este important, iar împotriva României vom juca pentru locul trei în grupă și o poziție superioară la finalul campionatului”, a susținut interul dreapta.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

România: Forma echipei, știri și statistici

România se pregătește să părăsească la rândul ei Campionatul Mondial, fiind dezamăgită că a ratat obiectivul principal, calificarea la turneul preolimpic. Bine, mai are un scenariu prin care poate ajunge aici, dar totul pare fantezie: Croația și Ungaria termină la egalitate, Muntenegru evită înfrângerea cu Suedia, iar România învinge Polonia la o diferență de 10 goluri.

Meciul Croația – Ungaria va începe la aceeași oră cu al României. Dacă Ungaria se impune, tricolorele ar avea nevoie de un succes la 24 de goluri + diferența cu care ar câștiga selecționata maghiară.

Înfrângerea cu Danemarca atârnă destul de greu (23-39), dar mai dureros a fost eșecul în fața Germania, după un meci pe care l-a avut în mână o repriză (22-24).

Echipa lui Florentin Pera a avut însă tăria să se ridice după înfrângerea în fața Germaniei și a învins Japonia cu 32-28. Tricolorele au avut tărie de caracter, deși au fost căzute după meciul de care aminteam. Și au fost conduse magistral de Eliza Buceschi, care a înscris 12 goluri contra niponelor.

Statistica meciurilor directe Polonia v România

Ultimul joc direct a fost la Euro 2020, fiind câștigat de România cu 28-24. La Mondiale, tot tricolorele s-au impus în ultimul meci direct cu 31-22, la finalul căruia au obținut și medalia de bronz.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Polonia v România

După ce am urmărit cele două reprezentative la Herning, România a arătat un plus de calitate. Apoi, este echipa care vine după o victorie. Pentru un succes cu handicap +2.5 goluri al tricolorelor avem o cotă 1.90 la Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Polonia vs România Pont: Peste 28.5 goluri România

România a fost o echipă cu cifre bune în atac în fața unor adversari de valoarea apropiată. Spre exemplu, a înscris 37 de goluri Serbiei și 32 de goluri Japoniei. Stilul de joc al echipei s-a mai schimbat, încearcă la rândul ei să joace în viteză, cu repuneri rapide, cu atacuri perpendiculare pe poartă. Fiind la final de turneu, probabil că echipele nu vor mai depune eforturi mari în apărare, jucătoarele sunt deja preocupate să se întoarcă la cluburi. O posibilă relaxare este un alt motiv care poate conduce la un joc cu multe goluri. Peste 28.5 goluri România este un pariu de încercat. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Handbal - Campionatul Mondial

Peste 28.5 goluri România

1.90
Polonia vs România

11 Dec 23, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

Cele mai recente avancronici