Share

Ponturi Handbal, Euro 2018, feminin: Olanda – România, cine câștigă se duce glonț spre semifinale

Handbal

Cota: 1.67

Adaugat de: Marius Huţu

08 Dec 2018 21:27 1,6k 0
Logo Olanda
Logo Romania
Olanda
Romania
VS
19:00 09 Decembrie 2018
Handbal - Campionatul European feminin

Analiză și informații pentru Olanda v Romania

România își continuă seria partidelor de la Campionatul European de handbal feminin cu o partidă împotriva Olandei, duminică, de la ora 19:00, iar noi continuăm seria pronosticurilor. Miza partidei este locul 1 în grupa principală de la Nancy. Ambele echipe au sosit aici după trei victorii în prima fază a grupelor, fiind singurele naționale care se mai bucură azi de un asemenea bilanț.

Pariază pe Cristina Neagu o cotă mărită de 80.00!

Olanda: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Olanda a învins Ungaria cu 28-25 și Spania cu 28-27 în meciurile dificile. La partida cu Croația și-a permis luxul de a odihni mai multe handbaliste, astfel că cinci titulare nu au jucat nicio secundă. Așadar, fetele mai importante din tabăta danezei Helle Thomsen au avut cinci zile de odihnă înaintea partidei cu România. Olanda este vicecampioana Europei și simte că are o șansă în plus să câștige medalia de aur, după care aleargă de vreo trei ani la turneele finale, în condițiile în care o privește acum de sus pe Norvegia. Există totuși și o mare problemă pentru Helle Thomsen. Cei mai buni pivoți ai naționalei din ultimii ani, Yvette Broch și Danick Snelder nu sunt în Franța. Olanda a câștigat tot fără cele două jucătoare, dar nici nu a avut un adversar de talia României și Norvegiei până acum, unde apărarea va conta mai mult.

Romania: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

România vine după un succes istoric în fața Norvegiei, cu 31-23. După un asemenea rezultat, victorii cu Germania (29-24) și Cehia (31-28) par niște bonusuri. Atmosfera în sânul echipei naționale este excelentă, iar tricolorele simt că a venit și rândul lor să facă un rezultat mare la Campionatul European. Poarta merge, atacul la fel, apărarea se leagă și are deja exercițiul anihilării jocului rapid pe faza a doua și contraatac, practicat inclusiv de Olanda. Ambros Martin are la dispoziție toate jucătoarele, iar pauza de trei zile a venit cum nu se poate mai bine, pentru că handbaliste precum Cristina Neagu, Eliza Buceschi și Crina Pintea, cu peste două ore în teren, și-au recăpătat forțele și energia.

Statistica meciurilor directe Olanda v Romania

În istoria celor două naţionale figurează şapte meciuri directe la nivel oficial. România a câştigat cinci dintre acestea, iar una s-a terminat la egalitate. Ultima confruntare a avut loc în 2004, la Sighişoara, în barajul pentru Euro, iar scorul a fost egal, 27-27.

Cote pentru Olanda v Romania

România a dominat Norvegia de o manieră categorică în ultimul meci, așa cum nu a reușit nicio altă națională în ultimii ani. Dacă va repeta aceeași evoluție, nici Olanda nu ar avea cum să o încurce. Unibet oferă cota 1.75 pentru victoria tricolorelor.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Olanda vs Romania: Total sub 55.5 goluri

Miza este uriașă, astfel că ambele naționale vor pune mare preț pe apărare. Meciurile importante ale Olandei de până acum, cu Ungaria și Spania, s-au încheiat cu maximum 55 de goluri. De asemenea, România și Norvegia s-au oprit la 54 de goluri, în ciuda unui debut cu 12 goluri în primele 7 minute. Portarii sunt valoroși în fiecare tabără și ar putea avea aportul lor la un „under” cu această ocazie. Pentru tricolore lucrurile sunt cât se poate de clare, să împiedice jocul rapid al Olandei și să încerce să impună propriul tempo în această confruntare, motiv pentru care cred într-un pronostic sub 55.5 goluri.

Pont pariuri: Total sub 55.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

20%

Nu 4

80%

Pont Olanda vs Romania: România câștigă cu h(-1)

România a jucat excelent cu Germania și Norvegia, unde a arătat o defensivă extraordinară și un joc de atac bine legat. Olanda se bazează mult pe faza a doua, dar pe atac pozitional va fi greu să ne desfacă, deoarece nu are prea multe soluții la 9 metri. Olanda s-a chinuit cu Spania, o echipă modestă la acest european, și cu o echipă a Ungariei cu multe rezerve. De aceea, cred că România va câștiga acest meci la cel puțin 2 goluri diferență, iar cota oferită ne dublează investiția.

Pont pariuri: România câștigă cu h(-1)

Miza: 10/10

Cota: 2.02

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

30

Castigate:

20

Pierdute:

10

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

SPAL vs Milan. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.87 26 Mai 2019 21:30 0