1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Odense vs Gyor

Odense – Gyor, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 17.10.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-10-16 21:49:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

17 Octombrie 2021, 17:00

Odense Handbold

Odense Handbold

versus
Gyor Audi ETO

Gyor Audi ETO

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Odense Handbold v Gyor Audi ETO

Continuăm seria predicțiilor din Liga Campionilor la handbal feminin cu selecții de la partida Odense – Gyor, programată duminică, de la ora 17:00, în cadrul Grupei B.

Odense Handbold: Forma echipei, știri și statistici

Odense este pe locul 4 după primele trei jocuri. S-a impus fără probleme în ambele partide desfășurate în deplasare, cu Kastamonu (scor 31-25) și Sahevof (37-31), dar a cedat în propriul fief cu Metz (21-27). Bătălia pentru primele două locuri din grupă, care asigură calificarea directă în sferturile de finală, se anunță destul de dură, iar acel eșec cu formația franceză ar putea să coste echipa lui Ulrik Kirkely. Lucrurile se mai pot însă repara, dar o altă înfrângere pe teren propriu cu Gyor ar trebui evitată.

În ediția trecută, Odense a fost egala echipei Gyor în jocul de pe teren propriu (scor 32-32). Și în 2019, când cele două formații s-au înfruntat în Danemarca, gazdele au oferit o replică puternică adversarei. Campioana Ungariei și Europei la data respectivă a câștigat la un gol diferență, cu 29-28. Ulrik Kirkely așteaptă cu nerăbdare confruntarea de duminică, fiind convins că echipa lui va pune probleme și cu această ocazie. Mai ales că Odense abordează acest joc la scurt timp după ce a avut una dintre cele mai bune evoluții ale sezonului.

La mijlocul săptămânii, echipa portocalie a câștigat derby-ul campionatului cu Ikast în deplasare, cu scorul de 30-24. A rămas astfel la procentaj sută la sută pe plan intern, iar acum e lider solitar. Mie Hojlund a fost principala marcatoare a echipei în această întâlnire, cu 6 goluri. 

Jocul cu Gyor nu se va desfășura în propria arenă. Odense are sala ocupată, astfel că a fost nevoită să se mute în Phoenix Tag Arena din Gudme.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gyor Audi ETO: Forma echipei, știri și statistici

Gyor a luat un start lansat în acest sezon, dorința de revanșă fiind mare, după ce în ediția trecută a terminat pe locul 3. După primele trei etape, formația lui Ambros Martin este singura din competiție care a acumulat maximum de puncte.

Reprezentanta Ungariei a depășit deja două rivale în lupta pentru locul 1, Kristiansand (35-29) și CSKA Moscova (32-22). Ambele jocuri au fost susținute pe teren propriu. În deplasare, Gyor a învins Krim Ljubljana cu 31-26.

În ultimele două săptămâni, după succesul din Liga Campionilor cu CSKA Moscova, Gyor a venit cu două vești care anunță că va rămâne o forță și în viitorul apropiat. A anunțat prelungirea contractului cu Audi Ungaria pentru încă 3 sezoane. Concernul respectiv sponsorizează clubul cu o sumă consistentă. Totodată, Gyor și-a asigur serviciile pe încă un sezon ale norvegiencei Stine Oftedal, practic inima echipei în ultimii ani.

După pauza internațională, formația maghiară a disputat la rândul ei un joc în campionatul intern, la Kisvardai. Gyor a câștigat cu 31-25, dar a suferit trei sferturi din timp. Adversara era încă în avantaj în minutul 45 (scor 23-22). Ambros Martin a început respectiva întâlnire cu Glauser în poartă și cu Lukacs, Hafra, Kristiansen, Brattset, Hansen și Fodor în câmp.

Statistica meciurilor directe Odense Handbold v Gyor Audi ETO

Este a cincea partidă directă dintre cele două formații în Liga Campionilor. Jocurile au fost strânse în Danemarca, dar Gyor s-a impus destul de clar în Ungaria, cu 33-21, respectiv 32-25.

Cote pentru Odense Handbold v Gyor Audi ETO

După cum au arătat în general meciurile directe dintre cele două formații, ne putem aștepta la o confruntare cu multe goluri. Trei din cele patru partide au avut cel puțin 57 de goluri la total. În acest sezon, Gyor are o medie de 32,7 goluri, iar Odense – 29,7 goluri. Pentru over 55,5 goluri la Unibet pariuri sportive cota este 1.95.

Odense Handbold vs Gyor Audi ETO Pont: Handicap Odense + 4,5 goluri

Odense nu are o sarcină ușoară, dar victoria cu Ikast din această săptămână i-a dat foarte multă încredere. Cu puține erori tehnice și cu un ritm de joc controlat, gazdele pot pune însă probleme, așa cum au făcut-o și în precedentele două partide directe din Danemarca. Pe de altă parte, Gyor a avut de obicei meciuri mai grele atunci când a jucat în Danemarca, nu numai cu Odense. Asta și pentru că echipele nordice au cam același stil de joc, bazat pe repuneri rapide, faza a doua și contraaatac. Probabil că formația maghiară va câștiga și acest meci, dar pariez pe o diferență la final de maximum 4 goluri.

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici