1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Ponturi Handbal, Euro 2020: Norvegia – Suedia. Formă sportivă diferită a celor două selecționate

Ponturi Handbal, Euro 2020: Norvegia – Suedia. Formă sportivă diferită a celor două selecționate

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-01-19 09:20:00

Handbal - Euro 2020

19 Ianuarie 2020, 19:30

Norvegia

Norvegia

versus
Suedia

Suedia

1.94

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Norvegia v Suedia

În ziua a 11-a la Campionatul European de Handbal Masculin ne oprim pentru pronosticuri la derby-ul zilei, Norvegia – Suedia (duminică, ora 19:30), în cadrul grupei principale 2.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

Norvegia face un pas uriaș pentru calificarea în semifinalele Campionatului European din 2020, dacă obține alte două puncte cu Suedia. Nordicii au arătat până acum că sunt una dintre cele mai în formă echipe, reușind să obțină victorii pe linie.

Selecționata pregătită de Christian Berge a avut emoții doar cu Franța, în prima fază a competiției (28-26), dar adversarii au jucat acea partidă cu cuțitul la os. Tot în prima fază a competiției, Norvegia a învins clar Portugalia (34-28), lusitanii fiind revelația turneului final. De asemenea, în primul joc din Main Round, Sagosen & Co au readus Ungaria cu picioarele pe pământ, după succesul cu 36-29.

În partida cu selecționata maghiară, Norvegia a avut ocazia să ruleze aproape toată echipa, având în vedere că a condus și la 10 goluri diferență pe parcurs. Ca timp de joc, doar portarul Bergerund plus extremele Joendal și Bjornsen au stat în teren cel puțin 3 ore.

Sander Sagosen este golgheterul Campionatului European, cu 34 de goluri, alături de Bilyk (Austria), dar este principalul favorit pentru a câștiga trofeul, având în vedere că Norvegia are șanse bune să mai joace încă două meciuri la finalul săptămânii viitoare.

Suedia: Forma echipei, știri și statistici

Suedia este una dintre dezamăgirile turneului final în primele 10 zile. Nu a ieșit în competiție precum Franța și Danemarca, dar este pe ultimul loc în M2, fără niciun punct.

Slovenia a învins-o în prima fază a competiției cu scorul de 21-19, pentru ca Portugalia să-i dea lovitura de grație în urmă cu 2 zile, când a surclasat-o cu 35-25. A fost un meci de coșmar pentru suedezi, care joacă această grupă la Malmo, așadar, pe teren propriu.

Suedia nu are un golgheter precum Norvegia la acest Campionat European. Spre exemplu, Kim Ekdahl du Rietz, de la care se așteptau multe lucruri în acest turneu final, a marcat doar 17 goluri din 38 de aruncări, adică a fructificat 45% din acțiuni.

Suedia are șanse minime să mai ajungă în semifinale, dar în ultimele trei jocuri rămase la dispoziție încearcă să salveze impresia artistică. Trei victorii ar putea să îi ofere șansa unui joc pentru locurile 5-6. Din fericire pentru suedezi, s-au calificat deja la turneul preolimpic.

Statistica meciurilor directe Norvegia v Suedia

În 2019, în EHF Eurocup, Norvegia a învins Suedia destul de clar în ambele partide, cu 35-26, respectiv 33-27.

Cote pentru Norvegia v Suedia

Norvegia a câștigat ultimele două partide la cel puțin șase goluri diferență, cu Portugalia și Ungaria care se află azi peste Suedia. Apoi, moralul gazdelor a fost serios zdruncinat de portughezi. Pentru h1 – 3,5 goluri, Unibet oferă cota 1.64, pariu abordabil dacă luăm în considerare și ultimele meciuri directe. Norvegia a învins Suedia în ultimele cinci confruntări directe.

Norvegia vs Suedia Pont: Norvegia peste 30,5 goluri

Norvegia a aruncat de 196 de ori la poartă până acum, adică în medie de 49 de ori pe meci, și a fructificat 130 de mingi, adică 32,5 goluri / meci. Cu un procentaj în jur de 64-66% și cu Suedia, Norvegia poate fi din nou la over 30 de goluri. Având în vedere că față în față sunt două echipe nordice, sunt premise bune pentru un joc foarte rapid, cu atacuri destul de scurte. Ultimele trei partide directe au avut cel puțin 57 de goluri. Iar dacă ținem cont și de forma sportivă a celor două reprezentative, Norvegia fiind pe val, pariul propus nu pare imposibil, din contră îi ofer o încredere de 70% pentru a fi „verde”.

Miza: 7/10
Cota: 1.94
Status: Pierdut

Norvegia vs Suedia Pont: Peste 31,5 goluri Norvegia

Norvegia pare a fi una dintre ecle mai puternice naționale de la acest turneu final european. Are numai victorii până acum, iar trei dintre ele au fost obținute la diferențe mari de scor. Norvegienii au marcat peste 32 de goluri în 3 din cele 4 partide disputate! Suedia a jucat destul de slab până în acest moment, nu o văd să își revină chiar împotriva rivalei nordice, nu are argumente pentru asta. Dacă Norvegia ține ritmul tot meciul, vom vedea din nou un festival de goluri.

Miza: 10/10
Cota: 2.35
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici