Norvegia - Spania, Ponturi Pariuri Handbal Masculin, Campionatul Mondial, 24.01.2023

Handbal

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huțu

25 Ian 2023 00:16 917 0
Logo Norvegia Norvegia
Logo Spania Spania
VS
19:00 25 Ianuarie 2023
Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Analiză și informații pentru Norvegia v Spania

Campionatul Mondial de handbal masculin a ajuns în faza sferturilor de finală, iar confruntarea Norvegia – Spania, programată miercuri, de la ora 19:00, pare cea mai echilibrată dintre cele patru jocuri. Am selectat și pariuri, dar pentru început să vedem cum a fost drumul celor două reprezentative până în acest punct.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Norvegia s-a calificat în fazele eliminatorii cu un procentaj sută la sută, fiind una dintre cele trei națiuni, alături de Franța și Suedia, cu șase victorii. Cel mai dificil joc a fost și ultimul contra Germaniei, chiar dacă presiunea rezultatului nu a apăsat foarte mult (ambele naționale erau deja calificate în „sferturi” la ora jocului). Iar cel mai bun exemplu în acest sens a fost faptul că și-a odihnit anumiți jucători în anumite segmente ale jocului.

Cu excepția lui Christian O’Sullivan, niciun alt jucător nu a stat mai mult de 35 de minute în teren. Planul a fost ca atât extremele, cât și portarii să se schimbe la pauză. Totul a mers însă bine pentru antrenorul Jonas Wille & Co, pentru că Norvegia a învins și Germania cu 28-26. Omul meciului a fost portarul Torbjorn Bergerud, care a avut 12 parade în repriza secundă și a terminat cu 55%.

În primele șase partide la Campionatul Mondial, vikingii au obținut o diferență medie de 7 goluri la victorie. Apărarea merge foarte bine – 24,16 goluri. Sigur, au fost și jocuri care au curs într-un singur sens. În partidele mai tari, Norvegia a mai depășit Olanda (27-26), Serbia (31-28) și Qatar (30-17).

Camerele de luat vederi sunt în primul rând pe starul Sander Sagosen, dar nordicii au la acest turneu final mai mulți jucători care își asumă responsabilități în momente cheie. Acest lucru poate însemna un atu pentru ei în tentativa de a reveni pe podium. Totuși, mass-media din Norvegia se abține să facă aprecieri destul de categorice în privința șanselor. Noul antrenor Jonas Wille a avut un început grozav pe banca Norvegiei, dar primul examen veritabil, cu presiune, tensiune și nervi este contra Los Hispanos.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Spania: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Spania a ajuns în sferturile de finală ca ocupantă a locului 2 în Grupa 1, din care au mai făcut parte Franța, Slovenia și Polonia dintre națiunile cu pretenții. După primele cinci jocuri, echipa lui Jordi Ribera avea la rândul ei un procentaj de sută la sută, dar a fost învinsă de Franța în ultimul joc cu 28-26, după ce a condus o bună bucată din meci. Și în această întâlnire, problema calificării a fost rezolvată dinainte, astfel că spaniolii și francezii nu au jucat la turație maximă.

Eșecul contra Franței nu a schimbat foarte mult datele problemei pentru Los Hispanos, doar culoarul, cu Norvegia și posibil Danemarca în semifinale (pe partea cealaltă ar fi cu Germania și Suedia). Obiectivul lor râmâne câștigarea titlului mondial, al treilea după cele din 2005 și 2013.

Spania a arătat la rândul ei o bună organizare defensivă, în primele șase jocuri având o medie de 25 de goluri primite. Evoluțiile au fost uneori oscilante, dar Jordi Ribera va căuta să mai rezolve din această problemă printr-o rotație mai puțin amplă decât până acum.

Până la jocul contra Les Bleus, Los Hispanos au mai învins Muntenegru (30-25), Polonia (27-23) și Slovenia (31-26), adversarii din Europa pe care i-a mai înfruntat.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Norvegia v Spania

Norvegia și Spania au devenit rivale în ultimii 5 ani la marile competiții. Cele două naționale s-au înfruntat în aceeași fază și la Mondialul precedent, în 2021, iar Los Hispoanos s-au impus cu 31-26. La Jocurile Olimpice, într-un meci în grupe, Spania s-a impus din nou, cu 28-27. Norvegienii s-au impus cu 27-23 la Euro 2022, dar ibericii au fost cei care s-au calificat în cele din urmă în semifinale.

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Norvegia v Spania

Sander Sagosen are o susținere consistentă la 9 metri din partea colegilor. Interii dreapta Rod și Reinkind pot înscrie goluri importante de la distanță, când presiunea este mai mare pe liderul echipei. Rod are o cotă de 1.85 pentru over 2,5 goluri la Superbet pariuri sportive. Pentru același pariu, Reinkind are cota 1.80.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Norvegia vs Spania Pont: Total sub 56,5 goluri

Norvegia și Spania au avut până în această fază a competiției două dintre cele mai bune apărări, iar diferența de la final ar putea fi făcută chiar la acest capitol. Ambele reprezentative au doi portari în formă, pe Bergerud și Perez de Vargas, ambii fiind susținuți bine de coechiperii de pe semicerc. Se anunță o luptă teribilă și estimăm că nu vom vedea mai mult de 56 de goluri la total (în 60 de minute de joc), în această limită încadrându-se și ultimele trei jocuri directe.

Pont pariuri: Total sub 56,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

11

Castigate:

4

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici