Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial: Norvegia – Spania. Nordicele sunt mari favorite

Handbal

Cota: 1.95

Adaugat de: Marius Huţu

12 Dec 2019 22:30 1,0k 0
Logo Norvegia
Logo Spania
Norvegia
Spania
VS
13:30 13 Decembrie 2019
Handbal - Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Norvegia v Spania

Ne orientăm pentru pariuri și spre a doua semifinală a Campionatului Mondial de Handbal Feminin din Japonia, Norvegia – Spania, programată vineri, de la ora 13:15.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Norvegia a venit fără câteva jucătoare de top la Campionatul Mondial de la Kumamoto, din cauza problemelor medicale, dar a reușit să treacă cu bine peste toate greutățile. Nu și-a mai dominat adversarii atât de net precum la alte turnee finale, dar a fost până la urmă cea mai constantă națională din partea superioară a tabloului, astfel că a urcat meritat în semifinale de pe locul 1.

Nordicele au obținut calificarea la ultimul meci cu Germania, cu 32-29. Tot la aceeași diferență au câștigat alte două jocuri importante, cu Serbia (28-25) și Danemarca (22-19). O înfrângere cu Olanda în prima săptămână (28-30) a fost și motivul pentru care Norvegia a fost nevoită să „aștepte” până în ultima zi în grupele principale, pentru a a face pasul în „careul de ași”.

Echipa condusă azi de Thorir Heirgeirsson a fost pe podium la Campionatul Mondial la cinci din ultimele șase ediții. Iar în trei ocazii a fost chiar în finala mare. Titlul l-a cucerit ultima dată în 2015. În 2017, Norvegia a pierdut finala după un meci pasionant cu Franța, 21-23.

Spania: Forma echipei, știri și statistici

V V E V Î

Dacă vorbim de o surpriză la Mondialul din Japonia, atunci aceasta este cu siguranță Spania. În afara Topului 10 la turneele finale din acest ciclu olimpic, ibericele încearcă acum să pătrundă în premieră într-o finală la Campionatul Mondial. Performanța de top este o medalie de bronz, câștigată la ediția 2011.

Spania a fost într-o perioadă reconstrucție în ultimii ani. A adus mai multe jucătoate tinere în lot, proiecția finală fiind gândită la Tokyo 2020. Succesul a venit ceva mai devreme pentru iberice, la Kumamoto. Puțini le-au văzut în Top 10, dar Barbosa & Co au dat toate pronosticurile peste cap.

Spania a început în forță în prima săptămână, cu un 31-16 în fața României, reușind să facă în prima fază a competiției cinci victorii din cinci meciuri. În partea a doua, selecționata condusă de Carlos Viver a dat ceva semne de oboseală. A fost egalată de Suedia la 28-28 după ce a avut nouă goluri avans în repriza secundă, a învins greu Japonia cu 33-31, pentru ca apoi să piardă categoric în fața Rusiei, cu 36-26. Practic, în ultima zi, Spania a avut nevoie de ajutorul Muntenegrului, care a învins Suedia cu 26-23, pentru a se califica în semifinale.

Statistica meciurilor directe Norvegia v Spania

Norvegia și Spania au fost adversare ultima dată la Euro 2018. Nordicele s-au impus atunci cu scorul de 33-26.

Cote pentru Norvegia v Spania

Norvegia arată a echipă capabilă să intre cel puțin în finala Campionatului Mondial. Nordicele au forțat în ultima săptămână doar cât a fost nevoie, reușind să câștige la o diferență de minimum trei goluri în toate cele trei partide din Main Round. Pentru o performanță similară și cu o echipă a Spaniei care s-a autodepășit deja, un succes cu handicap – 2.5 goluri, Betano le oferă cota 1.60.

Norvegia vs Spania Pont: Norvegia peste 29.5 goluri

Spania a dat senzația că a pierdut din energie în ultimele zile, iar evidența a fost cât se poate de clară la ultima partidă cu Rusia, unde ar fi avut nevoie de o înfrângere la o diferență cât mai mică de scor în fața unui adversar deja calificat în semifinale. Nu a reușit însă să mai facă față jocului și a pierdut la zece goluri diferență. Salvarea a venit apoi de la Muntenegru, dar problema Spaniei a rămas. După 31 de goluri primite cu Japonia și 36 cu Rusia, pariez că și Norvegia va fi la cota 30 de goluri în fața ibericelor.

Pont pariuri: Norvegia peste 29.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Norvegia vs Spania Pont: -3.5 handicap Norvegia

Norvegia a bătut la cel puțin 3 goluri în toate meciurile de la acest Campionat Mondial, cu excepția accidentului din partida cu Olanda. Nordicele au alt nivel de joc față de adversarele lor și etalează toate elementele handbalului modern: tehnică în regim de viteză, aruncări eficiente de la distanță, punerea în valoare a extremelor și a pivotului. Spania și-a depășit condiția la acest turneu final. Nimeni nu-i dădea vreo șansă de a ajunge în semifinale, mai ales că se află într-o schimbare de generații. O victorie la cel puțin 3 goluri a norvegiencelor este perfect posibilă.

Pont pariuri: -3.5 handicap Norvegia

Miza: 10/10

Cota: 1.82

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici