Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial: Norvegia – Serbia. Nordicele au un contraatac devastator

Handbal

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huţu

02 Dec 2019 21:26 886 0
Logo Norvegia
Logo Serbia
Norvegia
Serbia
VS
13:30 03 Decembrie 2019
Handbal - Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Norvegia v Serbia

Norvegia – Serbia este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei a patra la Campionatul Mondial de Handbal Feminin (miercuri, ora 13:30) și ne îndreptăm și noi atenția pentru pariuri. Cele două naționale au maximum de puncte în Grupa A după primele două etape.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Norvegia și-a spulberat adversarii în primele două meciuri la Campionatul Mondial din Japonia: 47-16 cu Cuba și 36-20 cu Slovenia. Nordicele au avut emoții doar în prima repriză cu Slovenia, când au avut un handicap de trei goluri, dar în partea secundă și-au „distrus” adversarele cu jocul de contraatac. În repriza a doua, vicecampioana mondială a câștigat cu 23-8!

Pe parcursul celor 60 de minute ale meciului secund, selecționata lui Thorir Hergeirsson a reușit nu mai puțin de 15 contraatacuri, 13 dintre acestea fiind finalizate. Ca un reper și pentru jocul cu Serbia, Slovenia a avut, în schimb, doar trei contraatacuri, toate ratate.

Față de partida de debut cu Cuba, în jocul de ieri, Norvegia a folosit doar 14 din cele 16 jucătoare aflate pe foaia de joc. Nu au evoluat Fauske și Skogrand. Extremele Jacobsen și Herrem au marcat 14 goluri împreună, dar surpriza propusă de reprezentativa nordică a fost Bakkerund, care a înscris 6 goluri din 8 aruncări de la distanță.

Serbia: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Serbia are al doilea atac de la turneul final după Norvegia, reușind să înscrie 78 de goluri în primele două etape: 32-25 cu Angola, 46-27 cu Cuba. Pentru selecționata lui Obradovic, jocul cu Norvegia este primul test veritabil de la Kumamoto, va afla dacă își poate depăși condiția de la ultimele turnee finale.

Pentru Serbia urmează patru zile foarte dificile, în care va juca, la rând, cu Norvegia, Olanda și Slovenia. Dacă meciul cu Angola l-a dus cu 11 jucătoare, în fața Cubei a evoluat toată lumea, mai puțin portarul titular Tomasevic, menajată.

De remarcat faptul că Serbia este la turneul final fără două dintre cele mai importante jucătoare, Andrea Lekic, accidentată, și Katarina Krpez, însărcinată. Sunt prezente însă jucătoare precum Cvijic, Liscevic, Trifunovic, Nikolic (jucătoare pe care le vedem constant în România), Pop Lazic și Javko.

Statistica meciurilor directe Norvegia v Serbia

Ultima confuntare a avut loc la Mondialul din 2013, care a avut loc în Serbia. Norvegia a câștigat acolo cu 28-25.

Cote pentru Norvegia v Serbia

Norvegia arată „înfiorător” pentru adversare, mai ales dacă nu au 16 jucătoare de valori apropiate. Slovenia a avut un prim „7” solid, dar nu a avut și o bancă de rezerve la fel de bună, astfel că nu a rezistat la același ritm și a fost surclasată. Nordicele arată că nu glumesc și încearcă să marcheze cât „încape”. Pentru H1 -5.5 goluri Norvegia, Betano oferă cota 1.65. Se poate încerca și mai sus, H1 -6.5 la cotă 1.91.

Norvegia vs Serbia Pont: Zeljka Nikolic sub 4.5 goluri

Zeljka Nikolic a marcat 7 goluri cu Angola și 5 goluri cu Cuba, evident fiind titulară indiscutabilă în echipa Serbiei pe postul de extremă dreaptă. Probabil că ea va fi utilizată tot meciul și cu Norvegia. Doar că misiunea ei în fața nordicelor va fi mult mai dificilă ca, de altfel, și pentru Serbia. Nikolic a marcat cinci din cele 12 de goluri până acum pe contraatac. Greu de crezut că Serbia va putea să joace pe contraatac în fața Norvegiei, cea mai puternică echipă din lume la acest capitol. Implicit, replierea nordicelor este foarte bună. Apoi, nu văd ca Norvegia să fie taxată la jocul pozițional de cinci ori de pe o singură extremă. Așadar, pariul propus de Betano pare abordabil din punctul meu de vedere, mai ales că Nikolic nu este nici între primele 2-3 executante de la 7 metri.

Pont pariuri: Zeljka Nikolic sub 4.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Norvegia vs Serbia Pont: -4,5 handicap Norvegia

Norvegia a umilit Slovenia astăzi (36-20), după ce această echipă învinsese în prima etapă Olanda, una din naționalel de top ale Europei. Nordicele au jucat senzațional pe contraatac, într-o viteză amețitoare pentru adversare, care nu mai știau la un moment dat ce să facă. Serbia nu va rezista până la final, iar diferența dintre cele două se va mări treptat, în favoarea norvegiencelor, evident. Sârboaicele au avut două adversare facile până acum, nu cred că sunt aproape de adversara din această rundă, iar handicapul de 5 goluri e ușor de acoperit de multipla campioană mondială și europeană.

Pont pariuri: -4,5 handicap Norvegia

Miza: 10/10

Cota: 1.43

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

32

Castigate:

12

Pierdute:

17

Anulate:

3

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici