Share

Ponturi Handbal, Euro U19 Feminin: Norvegia – Rusia. În joc este medalia de bronz

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

21 Iul 2019 00:38 596 0
Logo Norvegia
Logo Rusia
Norvegia
Rusia
VS
16:00 21 Iulie 2019
Handbal - Euro U19

Analiză și informații pentru Norvegia v Rusia

Campionatul European de handbal tineret – Feminin U19 intră în ultima zi, iar un pronostic l-am selectat pentru finala mică dintre Norvegia și Rusia, programată duminică, de la ora 16:00.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Norvegia a fost eliminată de Olanda în semifinale, după o înfrângere cu 31-29. Nordicele au avut parte de un joc electrizant, dar au ratat o aruncare de la 7 metri, atunci când n-ar fi trebuit, la scorul de 28-28. Batavale au profitat și s-au desprins apoi la 30-28.

Una peste alta, Norvegia a fost în progres la acest Campionat European, dacă ne raportăm la ultimul Campionat Mondial, când a fost eliminată în optimile de finală. În schimb, față de Euro 2017, la categoria U17, cu aceeași generație, nordicele au terminat pe locul 2.

Norvegia a câștigat la pas jocurile în care a fost socotită mare favorită, cu Suedia, România, Portugalia, chiar și Spanaia, în ciuda acelui 23-21 de la final. În schimb, când a pornit cu șansa a doua, cu Ungaria și Olanda, nu a reușit să răstoarne pronosticurile.

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Rusia a fost eliminată în semifinale de Ungaria cu 29-27, după un meci foarte strâns. De altfel, campioana mondială en-titre cu această generație este singura națională care a reușit să-i pună probleme selecționatei țării gazde până acum.

Interesant, Rusia a fost învinsă în semifinală cu același scor cu care a bătut Ungaria la Mondialul de anul trecut.

Rusia a pierdut două jocuri la Campionatul European, chiar cele disputate în fața celor două finaliste, Olanda (28-31) și Ungaria, după ce a fost la conducere în ambele partide. De remarcat faptul că înfrângerea suferită cu batavale a fost urmată de o victorie clară cu o altă reprezentativă nordică, Danemarca, scor 30-23.

Statistica meciurilor directe Norvegia v Rusia

Anul trecut, la Campionatul Mondial, Rusia a învins Norvegia cu 34-28.

Cote pentru Norvegia v Rusia

Rusia a avut toate cele șase jocuri de la Europene cu cel puțin 53 de goluri. Pentru Over 53.5 goluri cu această ocazie, Betano oferă cota 1.53. Nordicele au arătat carențe în apărare cu cele mai puternice echipe, Ungaria și Olanda.

Pont Norvegia vs Rusia: Handicap Rusia – 1.5 goluri

Ambele reprezentative au pierdut două jocuri până aici, cu cele două finaliste. Maniera în care echipele au cedat în jocurile respective a fost diferită. Norvegia a fost condusă de Olanda pe parcurs cu 5 goluri și de Ungaria cu 7 goluri. În schimb, Rusia a avut avantaj cu Ungaria în ultimele 10 minute, iar de Olanda a fost întoarsă pe tabela de marcaj. Rusia a arătat mai bine per-totalul acestui turneu final, are și o echipă mai bine acoperită pe posturi. După aurul mondial, cred că Rusia se va alege cu medalia de bronz la Gyor. Greu de presupus că va înregistra aceeași diferență ca în partida cu Danemarca, dar văd posibilă o desprindere pe tabelă ceva mai devreme.

Pont pariuri: Handicap Rusia – 1.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Norvegia vs Rusia: Victorie Rusia sau egal

Rusia a fost peste Norvegia în ultimii 2 ani la această generație, reușind și o victorie directă destul de consistentă în meciul direct de la Campionatul Mondial. Inclusiv la Gyor a fost mai convingătoare în ciuda bilanțului identic de până acum. În mod normal, Rusia nu pierde acest joc și chiar dacă este cota mică, o vom folosi pentru completarea proiectului #biletulzilei. Mai multe argumente și informații despre meci veți găsi în analiza detaliată realizată de specialistul Marius Huțu.

Pont pariuri: Victorie Rusia sau egal

Miza: 10/10

Cota: 1.28

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

6

Anulate:

2

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Brescia vs Milan, Serie A
Cota: 1.78 24 Ian 2020 21:45 0