1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Norvegia vs România

Norvegia – România, Ponturi Pariuri Handbal Masculin, Campionatul European U20, 10.07.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-07-09 19:10:00

Handbal - Campionatul European U20

10 Iulie 2024, 15:20

Norvegia

Norvegia

versus
România

România

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Norvegia v România

Ne îndreptăm atenția pentru pariuri și către Campionatul European de Handbal Masculin Tineret – U20, care se desfășoară în Slovenia. România își începe parcursul într-un meci contra Norvegiei (miercuri, ora 15:20). Cele două reprezentative fac parte din Grupa D, alături de Ungaria și Cehia.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

Norvegia este la prima vedere favorita grupei. Anul trecut, la Campionatul Mondial U19, această echipă a terminat pe locul 7, mai sus decât Cehia (locul 10) și Ungaria (locul 11). România nu a fost prezentă la respectiva întrecere. În drumul spre semifinale a fost învinsă de Croația cu 25-33. În Main Round a învins Austria cu 29-22, dar a cedat în fața Danemarcei, scor 29-35.

Și la Euro U18, în urmă cu 2 ani, Norvegia a terminat pe locul 7. Ungaria s-a clasat însă mai bine la respectiva întrecere, pe locul 4.

Ca și filosofie, Norvegia are ca principal obiectiv în sectorul juvenil dezvoltarea jucătorilor pentru prima reprezentativă și urmărește mai puțin rezultatele. Sigur, dacă ajunge în fazele finale cu o selecționată de juniori, tineret, încearcă să profite la maximum. Cei mai mulți jucători joacă deja în prima ligă din Norvegia.

Înainte de a face deplasarea la Campionatul European, naționala Norvegiei a jucat la Scandinavian Open, unde a pierdut ambele jocuri: 26-33 cu Suedia și 33-34 cu Danemarca.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

România: Forma echipei, știri și statistici

România revine la un Campionat European sub 20 de ani după o pauză de 6 ani. În 2018, la un turneu final în Slovenia, a ocupat locul 14 din 16 participante. În grupă, deși a debutat cu un 29-19 în fața Islandei, a ocupat ultimul loc, fiind învinsă în următoarele două partide, de Germania (25-30) și Suedia (31-40).

Euro 2024 este primul cu 24 de reprezentative la start și la această categorie. România a beneficiat de această expansiune, pentru că nu a reușit să obțină calificarea la M18 EHF Championship (al doilea eșalon valoric în sectorul juvenil). Tricolorii s-au clasat pe locul 3, după Austria și Ucraina. Ranking-ul EHF a contat decisiv, iar alături de România, pe acest criteriu, a mai ajuns la turneul final și Grecia.

Înaintea turneului final din Slovenia, selecționata pregătită de Adrian Petrea s-a testat la Trofeul Carpați, unde a disputat două jocuri: cu Bosnia (30-26) și Polonia (34-29). Au fost două meciuri împotriva unor adversari care au ratat însă calificarea la turneul final.

Din lotul deplasat fac parte și câțiva jucători care au apucat să joace în Liga Națională. Cel mai important om este centrul Daniel Stanciuc de la Dinamo. Alin Cozmaciuc (Dinamo), Bogdan Voica (CSM București), George Pințoiu (Potaissa Turda) și Cătălin Zarițchi (CSU Suceava) sunt alți oameni care își pot pune amprenta pe evoluția României. Principalul obiectiv al tinerilor tricolori este calificarea la Campionatul Mondial U21 de anul viitor care va avea loc în Polonia. Asta ar însemna o clasare în Top 15.

Statistica meciurilor directe Norvegia v România

Generațiile 2004-2005 ale Norvegiei și României se înfruntă în premieră într-o partidă oficială. În 2018, la aceeași categorie U20, Norvegia a învins România la Europene cu 29-25.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Norvegia v România

Norvegia este la un nivel superior României în handbalul masculin juvenil, dar ultimele jocuri de pregătire ne arată că este însă sub Suedia și Danemarca. România va încerca să se autodepășească. Pentru un H2 + 5.5 goluri, în oferta de pariuri Betano avem o cotă 1.83.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Norvegia vs România Pont: Total sub 63.5 goluri

Norvegia și România mizează pe un start puternic, iar în tentativa de a obține un rezultat pozitiv trebuie să joace bine atât în atac, dar și în apărare. În Main Round se califică doar ocupanta locului 1 plus cele mai bune două locuri 2 din cele șase grupe, așadar, accesul este destul de restrictiv și va conta, în principiu, fiecare rezultat. Nordicii excelează la jocul în viteză, tricolorii trebuie să încerce să le tempereze ritmul pentru a emite pretenții. Avem ca reper și cele trei jocuri ale Norvegiei din grupă, de anul trecut de la Mondialul U19, cu Macedonia de Nord, Georgia și Muntenegru. Toate s-au încheiat cu sub 63,5 goluri la total.

Handbal - Campionatul European U20

Total sub 63.5 goluri

1.85
Norvegia vs România

10 Jul 24, 15:20

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19

Cele mai recente avancronici