Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial: Norvegia – Danemarca. Derby nordic cu miză mare

Handbal

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Huţu

07 Dec 2019 17:49 1,1k 0
Logo Norvegia
Logo Danemarca
Norvegia
Danemarca
VS
13:30 08 Decembrie 2019
Handbal - Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Norvegia v Danemarca

România – Rusia este partida care ne trezește un interes enorm, duminică, la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, dar meciul zilei în Japonia este fără discuție Norvegia – Danemarca (ora 13:30), pentru care am selectat și pariuri.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Norvegia s-a calificat în Main Round după patru victorii și o înfrângere în Grupa A. În primele două jocuri cu Cuba și Slovenia, nordicele au realizat un golaveraj plus 47, dar apoi au avut meciuri din ce în ce mai grele. După 28-25 cu Serbia și 30-24 cu Angola (partidă în care desprinderea a venit spre finalul jocului), selecționata condusă de Thorir Heirgeirsson a suferit prima înfrângere, 28-30 cu Olanda.

Norvegia nu are cea mai bună echipă posibilă în Japonia, din cauza problemelor medicale și a retragerilor (cele mai importante sunt la nivelul porții și liniei de 9 metri), iar acest lucru s-ar putea să conteze într-un turneu de anduranță. Din cifre, observăm că vicecampioana mondială are 10-11 jucătoare cu care duce greul.

Pentru că a pierdut meciul cu Olanda, Norvegia este oarecum sub presiune. Echipa lui Heirgeirsson începe cu două puncte în Main Round, așadar ar avea nevoie de trei victorii cu Danemarca, Germania și Coreea de Sud pentru a se califica în semifinale.

Danemarca: Forma echipei, știri și statistici

V E Î V V

Danemarca s-a calificat în grupele principale la ultimul meci, după un joc de zile mari cu Franța, câștigat cu 20-18. În urma acestui rezultat, campioana mondială și europeană en-titre a fost eliminată din competiție. A fost jocul în care a excelat portarul Sandra Toft, care a terminat cu un procentaj de 47%.

De altfel, goalkeeper-ul de la Brest Bretagne este probabil și cel mai în formă de la acest Campionat Mondial, având un procetaj de 40%. Printre altele, a apărat deja șase aruncări de la șapte metri. Cu o zi înaintea partidei cu Franța, Danemarca a „ținut-o” și pe Brazilia sub 20 de goluri (24-18).

Danemarca, la fel ca și Norvegia, trebuie să câștige acest joc pentru a spera la o performanță notabilă la acest turneu final. În grupa morții, trupa lui Klavs Bruun Jorgensen a mai terminmat la egalitate cu Coreea de Sud (26-26) și a pierdut cu Germania (25-26), rezultate în urma cărora a obținut și punctul cu care pleacă la luptă în a doua parte a competiției.

Statistica meciurilor directe Norvegia v Danemarca

Danemarca și Norvegia s-au întâlnit de două ori în acest meci. În primăvară, Norvegia a câștigat cu 31-20, în vară, Danemarca și-a luat revanșa cu 28-24.

Cote pentru Norvegia v Danemarca

Șansa Danemarcei pentru a învinge Norvegia este portarul Sandra Toft. Dacă portarul de la Brest prinde aceeași formă ca în ultimele două jocuri și ajunge la un procentaj de cel puțin 38-40%, atunci Norvegia va avea o problemă. Danemarca vine după cinci jocuri cu under 52.5 goluri. Iar la ce bătălie se anunță în această confruntare nordică, sunt premise bune pentru un under și la acest meci. Betano oferă cota 1.65 pentru un pariu cu maximum 52 de goluri în meci.

Norvegia vs Danemarca Pont: Silje Waade sub 2.5 goluri

Plecând de la faptul că Sandra Toft are procentaj al intervențiilor de 50% la aruncările de la 9 metri la acest Mondial, am selectat un pariu special orientându-ne către interii Norvegiei. Le-am sărit din schemă pe Oftedal și Arntzen, pentru că execută și aruncări de la 7 metri, astfel că ne-am oprit asupra interului dreapta Silje Waade. Jucătoarea de la Vipers a marcat 8 goluri până acum, numai două de la distanță. Două au venit pe contraatac, dar cu Danemarca este mai greu să faci diferența cu această armă, pentru că adversara la rândui ei este bună pe repliere. În plus, Waade nici nu este o titulară indiscutabilă, împărțind în general timpul cu Hogdahl. Dacă Mork, Kristiansen și Reidstad ar fi fost valide, Waade ar fi fost cel mult o soluție de rezervă pentru Norvegia. Așadar, pariez că nu-i va marca 3 goluri Sandrei Toft.

Pont pariuri: Silje Waade sub 2.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

3

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici