Share

Norvegia - Brazilia, Ponturi Pariuri Handbal Jocurile Olimpice, 24.07.2021

Handbal

Cota: 1.78

Adaugat de: Marius Huțu

22 Iul 2021 16:29 377 0
Logo Norvegia Norvegia
Logo Brazilia Brazilia
VS
03:00 24 Iulie 2021
Handbal - Jocurile Olimpice

Analiză și informații pentru Norvegia v Brazilia

Norvegia – Brazilia este primul meci de handbal de la Jocurile Olimpice (sâmbătă, ora 03:00), eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri. Întâlnirea are loc în turneul masculin.

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V E

Norvegia vine cu obiectivul clar de a câștiga două titluri olimpice la handbal, la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice. La feminin, nordicii sunt o forță de mai bine de 15 ani, doar că în ultimul ciclu olimpic s-au ridicat și cu echipa masculină. În ultimii 5 ani, Norvegia a jucat două finale de Campionat Mondial, iar acum se numără printre marile favorite la câștigarea medaliei de aur.

Prima jumătate a anului 2021 nu a fost pe măsura așteptărilor pentru Sagosen & Co. Naționala nordică s-a oprit în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Egipt, fiind eliminată de Spania (scor 26-31). La respectiva competiție, nordicii nu l-au avut însă în cea mai bună condiție pe starul Sander Sagosen, un candidat la Tokyo 2020 și pentru titlul de golgheter.

Norvegia s-a calificat la Jocurile Olimpice după un turneu în Muntenegru, unde a câștigat la scor toate cele trei partide: 32-20 cu Brazilia, 38-23 cu Chile și 44-31 cu Coreea de Sud. După acel moment, reprezentativa nordică s-a calificat și la Euro 2022, reușind alte trei victorii clare: 28-23 și 36-17 cu Letonia și 37-16 cu Italia.

Christian Berge are la dispoziție o echipă foarte puternică. Față de Mondialul din Egipt îl are în plus și pe pivotul Bjarte Myrhol. Chiar dacă nu a jucat foarte mult în ultima vreme la echipa națională, experiența jucătorului ar putea să cântărească foarte mult. Din cei 15 jucători selectați pentru echipa care va începe turneul, 10 activează în Bundesliga.

Brazilia: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

Brazilia este o selecționată cu mai multă experiență la Jocurile Olimpice decât Norvegia, dar între timp a fost depășită în valoare de adversara din acest meci. Iar asta s-a văzut evident la meciul direct din turneul preolimpic de la Podgorica, pierdut la o diferență de 12 goluri. Selecao a reușit totuși să se califice la turneul olimpic, după victoriile cu Coreea de Sud (30-24) și Chile (26-24).

Pentru a se pregăti cât mai bine pentru Jocurile Olimpice, Brazilia a fost într-un turneu în Europa în prima jumătate a lunii. A reușit să învingă Portugalia cu 34-28, dar i-a prins pe lusitani la început de pregătiri. S-a deplasat apoi la turneul din Germania, unde a cedat în ambele întâlniri, cu reprezentativa țării gazde (26-36) și cu Egipt (25-32).

Sud-americanii își propun în primă fază să se califice în sferturile de finală. Pentru asta ar trebui să câștige cel puțin un meci în fața unei forțe din Europa, cu Norvegia, Germania, Spania sau Franța. Brazilia are un lot competitiv, cei mai mulți jucători evoluând în Europa. Rogerio Moraes și Thiagus Petrus evoluează chiar la cel mai înalt nivel, la Veszprem, respectiv Barcelona. Acum rămâne ca Brazilia să prindă și forma optimă la această întrecere.

Statistica meciurilor directe Norvegia v Brazilia

În ultimul ciclu olimpic, Norvegia a câștigat toate cele trei jocuri cu Brazilia. La Mondialul din 2017 s-a impus cu 39-26, iar în 2019 a obținut victoria într-un amical, cu 30-26. Ultimul meci a avut loc în acest an la turneul preolimpic (32-20).

Cote pentru Norvegia v Brazilia

Norvegia este o echipă care reușește să marcheze frecvent peste 30 de goluri cu naționale din linia a doua sau mai jos. Brazilia își poate aduce la rândul ei aportul la un over în acest meci. Pentru over 56,5 goluri avem o cotă de 1.55 în oferta de pariuri Betano.

Norvegia vs Brazilia Pont: Handicap Norvegia – 6,5 goluri

Valorile sunt concentrate la Jocurile Olimpice, pentru că accesul este destul complicat din moment ce sunt doar 12 naționale la start. Așadar, nu este loc de pași greșiți pentru Norvegia, dacă țintește medalia de aur. Clasarea pe locurile 1-2 în grupă pare obligatorie, pentru a evita o confruntare cu Danemarca ori Suedia în sferturile de finală. Așadar, ne așteptăm ca Norvegia să înceapă foarte tare acest meci și să-și facă viața cât mai ușoară. În urmă cu câteva luni, într-un meci direct la fel de important în turneul preolimpic, europenii au câștigat la 12 goluri diferență. Poate că scorul va fi mai „strâns” de această dată, dar văd Norvegia cu un succes la cel puțin 7-8 goluri diferență la final.

Pont pariuri: Handicap Norvegia – 6,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.78

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Norvegia vs Brazilia Pont: Norvegia H-5,5 goluri

Norvegia este una dintre cele mai puternice echipe din Europa, cu jucători căliți în puternicul campionat al Germaniei și cu rezultate excepționale în ultimii 5 ani la nivel de națională. Nordicii joacă în viteză și au aruncători de elită de la distanță, dar au și o apărare atletică, greu de depășit. Un argument important pentru acest pariu este victoria clară împotriva aceluiași adversar, la 12 goluri, din turneul preolimpic. Brazilia nu este o echipă rea, dar nu cred că poate face față tăvălugului norvegian. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Norvegia H-5,5 goluri

Miza: 6/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

36

Castigate:

22

Pierdute:

9

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici