Montpellier - Elverum, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 24.11.2021

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

23 Noi 2021 23:57 973 0
Logo Montpellier HB Montpellier HB
Logo Elverum Handball Elverum Handball
VS
21:45 24 Noiembrie 2021
Handbal - Liga Campionilor masculin

Analiză și informații pentru Montpellier HB v Elverum Handball

Montpellier și Elverum se înfruntă miercuri, de la ora 21:45, pentru a doua oară în acest sezon în Liga Campionilor la handbal masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri. Săptămâna trecută, în Norvegia, francezii au câștigat cu 37-30.  

Montpellier HB: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

În ceea ce privește Montpellier nu s-au schimbat foarte multe date, comparativ cu situația dinaintea jocului tur. Echipa lui Patrice Canayer este tot pe locul 1 în Grupa A a Ligii Campionilor, dar în întrecerea internă lucrurile au continuat să meargă la fel de prost. Dar să le luăm pe rând.

Francezii și-au trecut în Norvegia a 5-a victorie consecutivă în competiție (37-30). A fost un joc în care au avut o eficiență foarte ridicată, de 74%, după ce au transformat în gol 37 de aruncări din cele 50. Multă goluri au venit pe faza a doua și contraatac, iar Hugo Descat, fosta extremă stânga de la Dinamo, a fost jucătorul care a excelat, cu 9 goluri. Julien Bos, Lucas Moscariello și Gilberto Duarte Brito au fost și ei la over 4,5 goluri.

În urma acestui rezultat, Montpellier și-a consolidat poziția de lider. Sita la vârf a început să cearnă, iar formația lui Canayer se va bate în principiu pentru primele două locuri din grupă, care scutesc echipele de un tur suplimentar în play-off, cu THW Kiel și Pick Szeged.

Rezultatul de la Elverum a fost urmat de un eșec în campionatul intern, la Chambery, cu 27-23. Montpellier nu a câștigat nici măcar 50% din punctele puse în joc în Starligue în primele 10 etape și este doar pe locul 8.

„Ar fi o minciună să spunem că nu am primit o palmă după ceafă și că moralul este ridicat. Ne punem multe întrebări, căutăm multe lucruri. Am început discuții care, sper, ne vor ajuta cu adevărat. Vrem ca lucrurile să se îmbunătățească, dar pentru moment avem multe semne de întrebare”, a declarat căpitanul Valentin Porte pentru site-ul oficial al clubului. Jucătorul a mai spus că este mai surprins în acest moment de poziția din întrecerea intrenă, decât de faptul că echipa este lider în Liga Campionilor.

Elverum Handball: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Elverum a pierdut la o diferență considerabilă jocul tur, dar evoluează cu mai puțină presiune în Europa și nu a fost foarte afectată de rezultat. Așa cum am remarcat și cu alte ocazii, campioana Norvegiei are mulți jucători tineri, pe cât de talentați, pe atât de imprevizibili. Oaspeții vor fi dornici să joace mult mai bine decât în manșa tur, iar Montpellier nu va avea o misiune facilă.

Nordicii continuă să fie într-o poziție solidă în lupta pentru calificarea în play-off, având în vedere că ultimele trei clasate nu au realizat ceva deosebit săptămâna trecută. Vardar (locul 6) a fost învinsă de Pick Szeged, în timp ce Zagreb și Meshkov Brest au terminat la egalitate. Elverum are în acest moment un avans de 6 puncte față de echipa de pe locul 7.

Dominik Mathe, jucător care va ajunge la PSG, a fost principalul marcator al echipei în partida tur, cu 7 goluri. Sindre Heldal, Endre Langaas și Eric Johansson au terminat și ei cu over 4,5 goluri. În ciuda eșecului cu Montpellier, Elverum a atins cota 30 de goluri pentru a patra partidă la rând în Liga Campionilor. Înaintea acestui joc, echipa are golaveraj zero, având o medie de 30,57 goluri primite și marcate.

Cel mai valoros rezultat al nordicilor din acest sezon a venit în deplasare, când a câștigat cu 34-30 la Pick Szeged. Elverum are o medie de 31,25 goluri primite în deplasare, dar este la 31,75 goluri marcate.

Statistica meciurilor directe Montpellier HB v Elverum Handball

Montpellier are 2-1 cu Elverum în meciurile directe din Liga Campionilor. Rezultatele au fost următoarele:

Elverum – Montepllier 32-31

Montpellier – Elverum 31-24

Elverum – Montpellier 30-37

Cote pentru Montpellier HB v Elverum Handball

Într-o partidă în care sunt premise să avem în jur de 100 de aruncări pe poartă, este posibil să avem din nou un joc cu peste 60 de goluri la total. Pentru over 62,5 goluri, în oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1.95. Ambele echipe vor continuia să joace într-un ritm alert, norvegienii sunt echipa care aleargă tot meciul, indiferent de adversar.

Montpellier HB vs Elverum Handball Pont: Hugo Descat peste 4,5 goluri

Hugo Descat a marcat 9 goluri în tur și la stilul de joc pe care îl propun norvegienii. el poate răspunde cu multe goluri pe faza a doua și contraatac. Extrema stânga nu a avut cel mai bun start de sezon, a durat ceva timp până și-a reintrat în ritm după ce a cucerit aurul olimpic cu naționala Franței, dar acum arată că este din nou în formă. Descat a fost unul dintre principalii marcatori ai echipei și în ultimele două sezoane, ambele încheiate cu peste 70 de goluri.

Pont pariuri: Hugo Descat peste 4,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

0

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici