Share

Ponturi Handbal, Liga Națională: Minaur Baia Mare – SCM Rm. Vâlcea. Cine rămâne invincibil?

Handbal

Cota: 1.92

Adaugat de: Marius Huţu

16 Sep 2018 09:42 751 0
Logo Minaur Baia Mare
Logo SCM Rm. Vâlcea
Minaur Baia Mare
SCM Rm. Vâlcea
VS
18:00 16 Septembrie 2018
Handbal - Liga Națională de handbal feminin

Analiză și informații pentru Minaur Baia Mare v SCM Rm. Vâlcea

Minaur Baia Mare și SCM Rm. Vâlcea se întâlnesc duminică, de la ora 18:00, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Pronosticul selectat ține cont de forma sportivă atinsă de echipa oaspete. Ambele grupări sunt neînvinse în debutul acestui sezon.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Minaur Baia Mare: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V E

Minaur Baia Mare este o formație nou-promovată și continuă tradiția handbalului din localitate după dispariția campioanei HCM. Pe banca tehnică a fost adus chiar antrenorul care a câștigat singurul titlu din istoria handbalului feminin băimărean, Costică Buceschi. Pentru a face față primei ligi, Minaur a transferat mai bine de jumătate de echipă, inclusiv cinci jucătoare străine din naționalele Poloniei, Cehiei, Macedoniei, Slovaciei şi Ucrainei. Primele rezultate obținute în Liga Națională sunt încurajatoare, o victorie cu CSM Galați (25-21) și un egal cu Dunărea Brăila în deplasarea (24-24). Vâlcea reprezintă însă primul test veritabil pentru Baia Mare. Costică Buceschi nu are probleme de lot.

SCM Rm. Vâlcea: Forma echipei, știri și statistici

V V E V V

SCM Rm. Vâlcea este echipa momentului și se poate înscrie chiar în lupta pentru titlu dacă va lega victorii în debutul acestui sezon, care să-i dea și mai multă în forțele proprii. După ce au câștigat Supercupa României cu CSM București, fetele lui Florentin Pera au învins și SCM Craiova în Liga Națională, la mijlocul acestei săptămâni (27-23), în condițiile în care Glibko nu a prins cea mai bună zi. În schimb, a urcat foarte mult în această perioadă Fraga Fernandez, o jucătoare care dă ritm echipei și este destul de inventivă pe faza de atac. Singurul semn de întrebare al formației vâlcene înaintea partidei de la Baia Mare este cum s-a recuperat după efortul depus cu Craiova, pentru că respectiva întâlnire a fost destul de dură. În plus, SCM a avut o deplasare de peste 400 de kilometri.

Statistica meciurilor directe Minaur Baia Mare v SCM Rm. Vâlcea

Minaur Baia Mare și SCM Rm. Vâlcea se întâlnesc pentru prima dată în Liga Națională.

Cote pentru Minaur Baia Mare v SCM Rm. Vâlcea

Vâlcea este o echipă redutabilă în apărare, dar are și un joc de atac foarte bun. După 27 de goluri înscrise cu Craiova, formația oaspete pare capabilă să marcheze 25 de goluri și cu Baia Mare. Unibet oferă o cotă de 1.73 pentru acest pronostic.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Minaur Baia Mare vs SCM Rm. Vâlcea: Handicap SCM Rm. Vâlcea – 2.5 goluri

Cu victorii obținute în fața celor mai puternice echipe din România, CSM București și SCM Craiova, starea de spirit la Vâlcea este foarte bună. Acest lucru crește cu procente bune posibilitatea ca formația oaspete să obțină noi victorii. Minaur nu este o echipă ușor de învins, dar vine totuși din postura de nou-promovată. La nivelul primului ”7” arată destul de bine, dar banca de rezerve nu este la același nivel. Vâlcea ar putea profita inclusiv de acest aspect, să facă diferența în partea secundă, motiv pentru care am selectat victoria cu handicap de la Unibet. Vâlcea are nevoie de acest succes pentru a demonstra că nimic nu a fost întâmplător până acum.

Pont pariuri: Handicap SCM Rm. Vâlcea – 2.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.92

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Pont Minaur Baia Mare vs SCM Rm. Vâlcea: Handicap -1,5 Vâlcea

La Râmnicu Vâlcea se formează o mare echipă. Victoria din Supercupă, cu extraterestrele de la CSM, a arătat acest lucru, iar succesul cu Craiova, din ultima etapă de campionat, confirmă cele de mai sus. Fanii au rămas cu nostalgia Oltchimului, care bătea tot în România și se lupta cu granzii de afară, așa că speră într-o nouă mare echipă. Și au și de ce să spere, au fost aduse handbaliste de valoare în această vară, semnalele erau date și din campionatul trecut, dar acum Vâlcea vrea mai mult, probabil să se bată la titlu. Iar pentru asta trebuie să câștige la o nou promovată, care, după cum spunea și colegul Huțu în analiză, are un prim 7 bun, dar banca de rezerve nu e pe măsură. Asta ar însemna ca în repriza a doua oaspetele să se desprindă în câștigătoare. O diferență de două goluri pentru formația din Zăvoi ne aduce câștig.

Pont pariuri: Handicap -1,5 Vâlcea

Miza: 8/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Marius Huţu

Ponturi:

14

Castigate:

8

Pierdute:

5

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici