Share

Ponturi Handbal, Liga Națională: Minaur Baia Mare – CSM Făgăraș. Meci cu orgolii

Handbal

Cota: 1.62

Adaugat de: Marius Huţu

14 Noi 2019 09:12 813 0
Logo Minaur Baia Mare
Logo CSM Făgăraș
Minaur Baia Mare
CSM Făgăraș
VS
18:00 14 Noiembrie 2019
Handbal - Liga Națională masculin

Analiză și informații pentru Minaur Baia Mare v CSM Făgăraș

Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș se întâlnesc joi, de la ora 18:00, într-un meci din etapa a 10-a în Liga Națională de handbal masculin, inclus pe lista de pronosticuri. Cele două formații sunt despărțite de 12 puncte, în favoarea gazdelor.

Minaur Baia Mare: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

Minaur Baia Mare ocupă locul 3 în Liga Națională, fiind la cinci puncte distanță de liderul Dinamo. După șapte meciuri în care a fost imbatabilă, echipa antrenată de francezul Stephane Plantin a cedat în ultimele două jocuri, chiar cu primele două clasate din Liga Națională, 27-36 cu Potaissa Turda (acasă) și 28-33 cu Dinamo (deplasare). În acest ultim joc a avut totuși o prestație bună, diferența fiind făcută în ultimele minute.

În afara partidei cu Potaissa, Minaur a disputat alte patru jocuri pe teren prorpriu, toate câștigate: 25-23 cu HC Dobrogea, 29-25 cu Dunărea Călărași, 28-27 cu CSM Bacău și 36-29 cu HC CS Buzău.

Minaur are unul dintre cele mai bune atacuri pe teren propriu, o medie de 29 de goluri marcate. Gazdele nu au probleme semnificative de lot.

CSM Făgăraș: Forma echipei, știri și statistici

E Î V Î V

CSM Făgăraș ocupă locul 12 în Liga Națională cu șapte puncte, dar șase dintre acestea au fost obținute în ultimele trei etape, 26-19 cu CSM Reșița și 30-28 cu Steaua București. În acest ultim meci, francezul Pierre Yves Ragot a marcat 9 goluri în repriza a doua.

Fost campion cu Dinamo și jucător la Minaur, Ragot a fost legitimat după ce a început sezonul, în urmă cu trei etape, și a adus un plus evident în atacul echipei făgărășene. CSM Făgăraș are o medie de 24.55 goluri, dar de când a fost adus și Ragot a crescut la 28,33 goluri. În ultima deplasare, echipa a pierdut la două goluri cu CSM Bacău, 29-31.

Meciul este special pentru antrenorul Raul Fotonea, care a fost la Minaur în ultimii ani. Cu siguranță, antrenorul va încerca să-și vândă cât mai scump pielea la acest meci.

În deplasare, CSM Făgăraș nu a obținut niciun punct până acum: 23-28 cu Vaslui, 23-35 cu Constanța, 21-25 cu Călărași și 29-31 cu Bacău.

Statistica meciurilor directe Minaur Baia Mare v CSM Făgăraș

În sezonul trecut, Minaur a câștigat ambele jocuri de pe teren propriu, 31-26 în sezonul regulat și 22-21 în play-out.

Cote pentru Minaur Baia Mare v CSM Făgăraș

Ambele formații vin după meciuri de peste 58 de goluri la total în ultimele două etape, având jucători care pot face diferența. Pentru over 52.5 goluri în acest meci, Betano oferă cota 1.75.

Minaur Baia Mare vs CSM Făgăraș Pont: Handicap CSM Făgăraș + 7.5 goluri

Văd un succes al gazdelor la acest meci, dar în același timp mizez și pe o replică dârză din partea echipei oaspete. Făgăraș va juca, probabil, și pentru antrenorul Raul Fotonea, caz în care Minaur nu va avea chiar viață ușoară. Apoi, Baia Mare a câștigat la diferență maximă de șapte goluri în acest sezon, în timp ce Făgăraș, este drept, are un meci pierdut la 12 goluri la Constanța, dar de atunci evoluțiile au fost în creștere. Drept dovadă, nu a mai cedat la o diferență mai mare de 4 goluri în aproape 2 luni.

Pont pariuri: Handicap CSM Făgăraș + 7.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Minaur Baia Mare vs CSM Făgăraș Pont: Făgăraș +6,5 goluri handicap

Făgăraș este într-un progres fantastic în ultimele meciuri, dovadă stând și victoria din etapa precedentă cu Steaua. Francezul Ragot s-a integrat foarte bine în echipă, a înscris multe goluri și e principalul pericol pentru poarta băimărenilor. Minaur e o echipă bună, care a mai slăbit ritmul în ultimele partide din campionat. Poate învinge azi, dar nu cred că o va face la o diferență mai mare de 6 goluri.

Pont pariuri: Făgăraș +6,5 goluri handicap

Miza: 5/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

7

Castigate:

4

Pierdute:

2

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici