Share

Minaur Baia Mare – CSM București, Ponturi Pariuri Handbal România, 13.01.2021

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

13 Ian 2021 00:33 751 0
Logo Minaur Baia Mare
Logo CSM București
Minaur Baia Mare
CSM București
VS
18:30 13 Ianuarie 2021
Handbal - Liga Florilor

Analiză și informații pentru Minaur Baia Mare v CSM București

Minaur Baia Mare – CSM București se întâlnesc miercuri, de la ora 18:30, în primul mare meci al anului 2021 pe plan intern, în etapa a 7-a a Ligii Florilor. Am selectat și pariuri pentru această confruntare, în care se confruntă primele două clasate.

Minaur Baia Mare: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Minaur Baia Mare este pe locul 2 în Liga Florilor, după ce a înregistrat cinci victorii (una la masa verde) și un rezultat de egalitate. Echipa pregătită de Costică Buceschi emite din nou pretenții la titlu după o campanie destul de agresivă pe piața transferurilor în vara trecută. Practic, acest meci cu CSM București reprezintă și primul test veritabil.

Minaur a învins deja SCM Rm. Vâlcea în acest sezon, cu scorul de 32-31, dar și-a prins adversara într-un moment prost, în care avea mai multe jucătoare în carantină. Cea mai bună evoluție pe plan intern a venit chiar în ultima etapă, cu Dunărea Brăila (26-19), joc disputat însă în urmă cu 2 luni.

Trupa lui Costică Buceschi este însă la al doilea meci oficial din 2021, după ce sâmbăta trecută și-a făcut debutul în European Handball League, pe teren propriu, într-o confruntare cu Storhamar, câștigată cu 33-29. Nordicele au condus în acest joc în cea mai mare parte a timpului, dar Baia Mare a avut un finiș foarte bun, iar cu Kovacevic și Laslo în mare formă au reușit să întoarcă un handicap de 5 goluri.

Minaur nu se poate baza pe Mikaela Massing, Helena Rysankova și Angela Cioca, toate absente pentru o perioadă mai lungă. De asemenea, Karoline de Souza nu are încă drept de joc.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

V V E Î Î

CSM București este o echipă mai bine cunoscută publicului, pentru că a disputat în primul rând nouă jocuri în Liga Campionilor în acest sezon. Pe plan intern, formația pregătită de Adrian Vasile – viitorul selecționer al reprezentativei feminine – este singura cu maximum de puncte după șase etape (o partidă a fost decisă la masa verde).

„Tigroaicele” au avut un program accesibil până acum în Liga Florilor, având o medie de 34 de goluri marcate în teren și victorii la o diferență medie de 10,6 goluri. Sub 10 goluri a scăpat doar HC Zalău, care a cedat cu 28-21.

De la ultimul meci cu Rapid (35-25), CSM București a mai susținut patru meciuri în Liga Campionilor și nu l-a câștigat decât pe primul, la Ljubljana (25-23). În weekend-ul trecut, în primul meci din 2021, echipa a cedat la Ferencvaros cu 31-27.

Problemele de lot ale echipei CSM București sunt următoarele: Dragana Cvijic, Alexandrina Barbosa, Gabriela Perianu, Bianca Bazaliu și Denisa Vâlcan.

Statistica meciurilor directe Minaur Baia Mare v CSM București

Ultimul meci direct dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, 24-24. Partida a avut loc în februarie 2020. Tot în ediția trecută, dar în septembrie 2019, CSM a câștigat în Baia Mare cu 30-24.

Cote pentru Minaur Baia Mare v CSM București

Minaur și CSM București sunt două echipe care încearcă să joace mai aproape de ceea ce vedem în general în Europa, la cel mai înalt nivel, adică în viteză, cu repuneri rapide, contraatac, etc. Ambele formații vin după meciuri cu multe goluri în Liga Campionilor, adică 62 de goluri, respectiv 58 de goluri la total. Se poate încerca și la acest joc un over 53,5 goluri cu o cotă de 1.87 în oferta de pariuri Betano.

https://pariurix.com/links/betano.php

Minaur Baia Mare vs CSM București Pont: Cristina Laslo peste 3,5 goluri

Cristina Laslo a devenit în scurt timp liderul echipei Minaur în atac, fiind „creierul” la construcție. Pe lângă faptul că își pune colegele în valoare, marchează la rândul ei constant. Îi place și jocul rapid pe faza a doua și contraatac, fructifică destul de bine astfel de acțiuni, astfel că sunt premise bune ca tricolora să fie o handbalistă cheie în acest joc. Cristina Laslo a înscris 7 goluri cu Storhamar, toate din acțiune, poate ajunge la cota 4 și cu CSM, mai ales că „tigroaicele” au ceva probleme în apărare.

Pont pariuri: Cristina Laslo peste 3,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

33

Castigate:

16

Pierdute:

14

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici