Share

Ponturi Handbal, Liga Națională: Minaur Baia Mare – CSM București. ”Tigroaicele”, obligate să câștige

Handbal

Cota: 1.77

Adaugat de: Marius Huţu

11 Sep 2019 09:06 884 0
Logo Minaur Baia Mare
Logo CSM București
Minaur Baia Mare
CSM București
VS
18:00 11 Septembrie 2019
Handbal România - Liga Naţională feminin

Analiză și informații pentru Minaur Baia Mare v CSM București

Minaur Baia Mare și CSM București se întâlnesc miercuri, de la ora 18:00, într-un meci din Liga Națională de handbal feminin, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pronosticuri.

Încasează la Fortuna pachetul de bun venit de 100% până la 500RON!

Minaur Baia Mare: Forma echipei, știri și statistici

V V V E V

Minaur Baia Mare este neînvinsă după primele două etape, ocupând locul 5 cu 4 puncte. Echipa lui Costică Buceschi ar fi putut avea maximum de puncte, dar în meciul de debut a fost egalată de Măgura Cisnădie (scor final 25-25), după ce a avut un avantaj de șase goluri la mijlocul reprizei secunde. În etapa precedentă, Minaur s-a impus la Cluj cu 23-21.

În aceste sezon. Minaur își propune să atace Top 8, după un prim sezon de reacomodare cu Liga Națională. Baia Mare a efectuat mai multe achiziții în vară, dar nu jucătoare cu CV impresionant, ci mai degrabă pentru a-și dubla posturile.

Pentru întâlnirea cu CSM București, gazdele nu se pot baza pe Helena Rysankova și Cristina Ciaușescu, ambele cu probleme medicale.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

CSM București este pe locul 6 înaintea etapei a treia, după ce a pierdut la Zalău cu 25-24 și a învins Gloria Buzău cu 28-21. „Tigroaicele” au avut o răbufnire de orgoliu în ultimul joc, în care au condus și la 12 goluri diferență.

Tomas Ryde continuă să aibă multe jucătoare indisponibile. Cristina Neagu, Elizabet Omoregie, Dragana Cvijic și Nora Mork sunt accidentate. Carmen Martin are la rândul ei probleme medicale și este incertă.

Chiar și cu toate aceste absențe, CSM București nu-și mai permite pași greșiți, pentru că riscă să piardă contactul cu SCM Rm. Vâlcea încă din debutul sezonului.

Statistica meciurilor directe Minaur Baia Mare v CSM București

În sezonul trecut, CSM București a învins Minaur la pas în ambele jocuri, 32-25 în deplasare și 30-21 pe teren propriu.

Cote pentru Minaur Baia Mare v CSM București

Înfrângerea echipei CSM București la Zalău a fost mai degrabă un accident. Aflată sub presiune, echipa bucureșteană va fi atentă de acum la toate detaliile și în mod normal nu ar trebui să aibă probleme la Baia Mare chiar și cu absențele din lot. La meciul cu Buzău, CSMB a arătat, de fapt, de ce este capabilă, să facă chiar și o diferență de aproape 10 goluri în numai 30 de minute. Fortuna oferă cota 1.60 pentru victorie cu handicap -3.5 goluri și 1.82 pentru H2 – 4.5 goluri.

Minaur Baia Mare vs CSM București Pont: Minaur sub 23.5 goluri

Cel puțin până la revenirea Cristinei Neagu, baza echipei CSM București constă în defensivă. Clubul a investit mult în jucătoare de apărare pentru acest sezon, putând să alinieze în momentul de față nu mai puțin de patru jucătoare puternice pentru zona centrală și intermediară. Gloria Buzău s-a sufocat etapa trecută în fața acestei defensive masive. Și în pregătiri, CSM București a avut multe jocuri în care nu a primit mai mult de 21 de goluri, în special cu adversarii mai apropiați ca valoare de Minaur. Baia Mare are patru puncte azi, dar nu se poate spune că a excelat până acum. La Cluj a marcat doar 23 de goluri. Nu cred că va depăși această graniță cu CSM București.

Pont pariuri: Minaur sub 23.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.77

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Minaur Baia Mare vs CSM București Pont: Under 24,5 goluri Minaur

CSM București se bazează foarte mult pe apărare în acest sezon, ținând cont că lipsesc multe jucătoare bune de atac. Echipa care a câștigat Liga Campionilor în 2016 se va mobiliza și mai mult acum, după ce a pierdut precedenta deplasare, de la Zalău, 24-25. În meciul cu Buzău, CSM a primit doar 21 de goluri. În primele două partide din campionat, Minaur a marcat 25 și 23 de goluri, dar cu adversari mai slab cotați.

Pont pariuri: Under 24,5 goluri Minaur

Miza: 8/10

Cota: 1.49

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

24

Castigate:

8

Pierdute:

13

Anulate:

2

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici