1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Minaur Baia Mare vs CSM Deva

Minaur Baia Mare – CSM Deva, Ponturi Pariuri Handbal Liga Națională 12.01.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-01-12 01:05:00

Handbal România - Liga Naţională feminin

12 Ianuarie 2022, 17:00

Minaur Baia Mare CS

Minaur Baia Mare CS

versus
CSM Deva

CSM Deva

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Minaur Baia Mare CS v CSM Deva

Minaur Baia Mare și CSM Cetate Deva sunt adversare miercuri, de la ora 17:00, într-un meci din etapa a 11-a în Liga Națională de handbal feminin, eveniment pentru care am selectat și pariuri.

Minaur Baia Mare CS: Forma echipei, știri și statistici

Minaur Baia Mare luptă pe două fronturi în această perioadă, pentru că și-a început și aventura europeană din acest sezon. Duminică, formația lui Raul Fotonea și-a făcut un debut cu dreptul în grupele Ligii Europene, după ce a învins MKS Zaglebie Lublin cu scorul 34-32. Și acest meci a fost în nota evoluțiilor de până acum. Echipa găsește soluții în atac și are o medie foarte bună de reușite pentru o formație din handbalul feminin, dar are carențe în apărare.

Formația maramureșeană a realizat o medie de 32,6 goluri în ultimele cinci partide oficiale (doar două jucate în 2022), în condițiile în care a fost înfrântă în trei întâlniri în această serie. Pe de altă parte a încasat cel puțin 30 de goluri în cele mai recente patru jocuri.

Înaintea unei deplasări în Germania la Bietigheim, Minaur speră să își îmbunătățească situația în Liga Națională. În primul joc din campionat din acest an a cedat cu 33-32 pe terenul echipei SCM Rm. Vâlcea, dar putea la fel de bine să câștige. Astfel, Baia Mare a ajuns la trei eșecuri consecutive pe plan intern, după ce a suferit alte două în noiembrie, înainte de a fi întrerupt campionatul: 30-31 la Gloria Bistrița și 28-32 pe teren propriu cu Rapid. În urma acestei serii negative, formația băimăreană a pierdut contactul cu formațiile aflate pe podium, fiind pe locul 8, cu 15 puncte, la o distanță de patru victorii de liderul Rapid!

Minaur are nevoie de succes înaintea unei perioade complicate, în care va înfrunta Gloria Buzău și CSM București în campionat, plus Bietigheim și Nantes în Liga Europeană. Exceptând partida cu CSM, celelalte sunt în deplasare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Deva: Forma echipei, știri și statistici

CSM Deva este ultima clasată în Liga Florilor și pare condamnată să revină în Divizia A după numai un sezon. Formația pregătită de Gheorghe Covaciu, care a preluat echipa din mers, are la activ 10 înfrângeri în tot atâtea partide. În singura întâlnire din 2022, disputată în weekend-ul trecut, nou-promovata a fost întrecută pe teren propriu de HC Zalău cu 26-15.

Cu această ocazie s-a demonstrat încă o dată că Deva are mari probleme în atac. Este singura formație din campionat care nu a atins încă 200 de goluri, având o medie de 18,8 goluri. Iar eșecul cu HC Zalău a fost al cincilea la o diferență de cel puțin 10 goluri. Per-total, CSM a pierdut cele 10 jocuri de până acum la o diferență medie de 8,5 goluri.

În deplasare, Deva a scăpat cu înfrângere la sub 10 goluri doar în prima parte a sezonului, când a fost întrecută de Vâlcea cu 28-22. Au urmat apoi jocuri la CSM București (20-31), Dunărea Brăila (20-32) și Dacia Mioveni (14-27).

Lotul pare destul de subțire, cu toate că nou-promovata a încercat să se întărească din mers, fiind aduse jucătoare care au mai evoluat în Liga Națională. Rezultatele sunt însă departe de așteptări, iar Deva se mai poate salva doar printr-o minune.

Statistica meciurilor directe Minaur Baia Mare CS v CSM Deva

Deva a revenit în Liga Națională după câțiva ani de absență sub o altă formă de organizare. Actuala structură nu a întâlnit niciodată Minaur Baia Mare într-o partidă oficială.

Cote pentru Minaur Baia Mare CS v CSM Deva

Minaur Baia Mare are o medie de 32,6 goluri înscrise în ultimele 5 partide, în contextul în care a pierdut de trei ori. Atacul gazdelor ne recomandă un over 30,5 goluri și în partida cu Deva, ultima clasată din campionat. Pentru această selecție, în oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1,60.

Minaur Baia Mare CS vs CSM Deva Pont: Handicap Minaur Baia Mare – 8,5 goluri

Înfrângerea echipei CSM Deva cu HC Zalău la 11 goluri, în urmă cu câteva zile, ne arată că nou-promovata nu a reușit să facă mare lucru în pauza competițională, în tentativa de a mai îmbunătăți lotul și a reduce ecartul față de majoritatea echipelor din campionat. În schimb, Minaur Baia Mare a intrat mai bine în competiții, iar după două partide cu dificultate crescută are șansa de a se descătușa cu această ocazie. Dacă atacul îi merge la același nivel ca și până acum, putem asista la un scor „fluviu”, având în vedere că Deva a trecut rar de 20-21 de goluri în acest sezon.

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Minaur Baia Mare CS vs CSM Deva Pont: Peste 29,5 goluri Minaur

Minaur a jucat foarte bine în weekend, în grupele Ligii Europene, învingând-o acasă, cu 34-32, pe Zaglebie Lublin (Polonia). S-a dovedit încă o dată că atacul băimărencelor merge foarte bine, în timp ce apărarea e destul de naivă. Gazdele de azi au reușit peste 30 de goluri în 4 din ultimele 5 confruntări oficiale. Jocul ofensiv beneficiază de ingeniozitatea Cristinei Laslo, care pune foarte bine în valoare extremele și pivotul și care finalizează ea însăși cu gol, dar există și câteva bune aruncătoare de la distanță. Deva e cea mai slabă echipă din campionat, cu 10 eșecuri din 10 partide. "Lanterna" va face față cu greu iureșului declanșat de Minaur, așa că prevăd măcar 15 goluri per repriză pentru Laslo și Compania. Am ales cota din oferta eFortuna pariuri sportive.

Handbal România - Liga Naţională feminin

Peste 29,5 goluri Minaur

1.66
Miza: 8/10
Cota: 1.66
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici