Share

Meshkov Brest – Motor Zaporojie, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 08.04.2021

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

07 Apr 2021 22:32 474 0
Logo Meshkov Brest
Logo HC Motor Zaporozhye
Meshkov Brest
HC Motor Zaporozhye
VS
19:45 08 Aprilie 2021
Handbal - Liga Campionilor masculin

Analiză și informații pentru Meshkov Brest v HC Motor Zaporozhye

Meshkov Brest și Motor Zaporojie se luptă joi, de la ora 19:45, pentru un loc în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. Am selectat și pariuri pentru acest eveniment.

Manșa retur pornește de la scorul de 32-30 pentru reprezentanta Ucrainei. Iar învingătoarea va înfrunta Barcelona în turul următor.

Meshkov Brest: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Meshkov Brest a investit masiv în ultimii ani, iar roadele ar putea să le culeagă la sfârșitul acestei „duble”, în cazul unei calificări în sferturile de finală ale competiției. Niciodată în istoria competiției nu a ajuns între cele mai bune 8 echipe din Europa.

Reprezentanta Belaruslui are la rândul ei o adevărată selecționată, cu nu mai puțin de 10 jucători din afara țării plus un antrenor din Spania, pe Raul Alonso. În acest sezon, Meshkov Brest a fost destul de aproape de „granzi”. A terminat pe locul 4 în Grupa A, reușind să se claseze mai bine decât Pick Szeged și Vardar Skopje, formații mai bine cotate.

În jocurile de pe teren propriu, trupa lui Raul Alonso a suferit o singură înfrângere, cu liderul Flensburg (26-28). În schimb, a reușit să învingă, printre altele, PSG (32-31), Vive Kielce (35-30) și Pick Szeged (26-24). Mikita Vailupau este cel mai bun marcator al echipei din acest sezon, cu 67 de goluri. El nu a înscris însă niciun gol în jocul tur. Slovenul Stas Skube, câștigător al Ligii Campionilor cu Vardar Skopje, este dirijorul echipei.

Înaintea returului cu Motor Zaporojie, Meshkov a suferit și o pierdere importantă. Este vorba despre Alexander Shkurinsky, un inter stânga din Rusia.

HC Motor Zaporozhye: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Motor Zaporojie se află într-o situație similară cu Meshkov Brest. Dacă reușește să apere rezultatul din tur, se califică în premieră între cele mai bune 8 echipe din Europa. Ar fi o performață de excepție pentru clubul din Ucraina, care a ajuns în această competiție în urma unui wildcard oferit de EHF, probabil în dauna echipei Dinamo București.

Motor are 7 jucători străini în componență. Interesant, patru dintre aceștia sunt din Belarus: Maxim Babichev, Biachaslau Bokhan, Barys Pukhouski și portarul Ivan Moroz. Toți sunt jucători de echipă națională. Bokhan (70 de goluri) era chiar al treilea marcator în Liga Campionilor, la startul jocurilor retur din această fază a competiției.

Reprezentanta Ucrainei s-a clasat pe locul 5 în Grupa B, reușind o clasare peste Nantes, Celje și PPD Zagreb, grupări cu un alt istoric în Liga Campionilor, toate cu cel puțin o finală la activ. Cu aceste trei adversare a și câștigat în deplasare, de fiecare dată la limită: 32-31 cu Celje, 24-23 cu PPD Zagreb și 32-31 cu Nantes. Cu marile forțe din grupă, Motor a cedat la diferențe cuprinse între 4 și 11 goluri: 30-34 cu Veszprem, 23-34 cu THW Kiel și 34-42 cu Barcelona.

Statistica meciurilor directe Meshkov Brest v HC Motor Zaporozhye

Cele două formații se cunosc foarte bine, având în vedere că s-au întâlnit destul de des în ultimii 2 ani, inclusiv în SEHA League și în jocuri de pregătire. În Liga Campionilor, campioana Belarusului are 2-1 la victorii. Înainte să piardă în tur, a câștigat jocurile din sezonul trecut, 33-31 pe teren propriu și 36-33 în deplasare.

Cote pentru Meshkov Brest v HC Motor Zaporozhye

Calificarea echipei Meshkov Brest va depinde și de randamentul lui Stas Skube. El a marcat 4 goluri în tur. A atins acest prag în ultimele 4 partide din Liga Campionilor. Pentru over 3,5 goluri Skube și cu această ocazie, SuperBet pariuri sportive oferă o cotă de 1.60.

Meshkov Brest vs HC Motor Zaporozhye Pont: Handicap Meshkov Brest – 3,5 goluri

Pe hârtie, Meshkov Brest are o echipă mai valoroasă. După rezultate, reprezentanta Belarusului a arătat, de asemenea, că s-a apropiat mai mult de granzi. Cel puțin pe teren propriu, băieții lui Raul Alonso au arătat ca o nucă foarte tare, iar rezultatele cu PSG și Kielce sunt o mărturie în acest sens. Nu în ultimul rând, Meshkov Brest are o experiență mai mare în jocurile „mari” din ultimii ani. Până nu demult, Motor a jucat în grupa a doua valorică a Ligii Campionilor. Toți acești factori cred că pot conduce la o victorie a gazdelor la 4 goluri diferență și implicit o calificare în sferturile de finală.

Pont pariuri: Handicap Meshkov Brest – 3,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Meshkov Brest vs HC Motor Zaporozhye Pont: Meshkov Brest H-1,5 goluri

Meshkov Brest are de tras un pic dacă vrea să acceadă în sferturile Champions League, are de recuperat un deficit de 2 goluri, învinsă fiind în tur cu 30-32. În precedentele două confruntări directe oficiale în care Meshkov Brest a fost gazdă, aceasta a învins la 2 goluri diferență pe Motor, formație ce nu prea se descurcă în deplasare, a fost învinsă recent de Vojvodina cu 27-30, de Vardar cu 27-32 sau de Barcelona cu 34-42. Așadar mizez pe un succes al formației gazdă la cel puțin 2 goluri diferență la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Meshkov Brest H-1,5 goluri

Miza: 1/10

Cota: 1.34

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Meshkov Brest vs HC Motor Zaporozhye Pont: Over 57,5 goluri la total

Meshkov Brest este o echipă care pune accentul pe atac, neglijând apărarea. Au fost multe meciuri anul acesta cu peste 60 de goluri la total și cu peste 30 de reușite ale echipei din Belarus. Ba chiar aceasta a ajuns la 35 în grupele Ligii Campionilot, cu Vive Kielce, pe teren propriu. Și Motor Zaporozhye este o formație de același tip, cu baza pe ofensivă, dovadă în cele afirmate stând și partida tur dintre cele două, când ucrainenii au învins cu 32-30, adică un total de 62 de goluri. Sper ca și azi măcar un adintre ele să depășească 30 de goluri. 31-27 este un scor câștigător pentru pariul nostru.

Pont pariuri: Over 57,5 goluri la total

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

12

Castigate:

8

Pierdute:

4

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici