Share

Măgura Cisnădie – Gloria Buzău, Ponturi Pariuri Handbal România 29.10.2020

Handbal

Cota: 1.58

Adaugat de: Marius Huţu

28 Oct 2020 23:24 577 0
Logo Măgura Cisnădie
Logo SCM Buzău
Măgura Cisnădie
SCM Buzău
VS
13:45 29 Octombrie 2020
Handbal - Liga Florilor

Analiză și informații pentru Măgura Cisnădie v SCM Buzău

Liga Florilor la handbal revine în actualitate de joi, cu un turneu de patru etape la Sf. Gheorghe. Primele pariuri le selectăm de la jocul dintre Măgura Cisnădie și Gloria Buzău, programat de la ora 13:45.

Joi, în România se desfășoară abia etapa a doua a sezonului.

Măgura Cisnădie: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Măgura Cisnădie are o victorie la activ în sezonul 2020-2021, după un succes cu Dacia Mioveni, în urmă cu două săptămâni, cu scorul de 26-21. Echipa lui Alexandru Weber a avut o primă repriză neașteptată, în care a fost condusă cu 10-9 de nou-promovata în Liga Florilor. Sârboaica Dijana Radojevic, o extremă stânga din Serbia, a fost principala marcatoare a echipei în respectiva întâlnire, cu 6 goluri.

Partida cu Gloria Buzău reprezintă însă primul test veritabil al echipei Măgura Cisnădie pentru noul sezon, în care își propune să atace din nou o calificare în cupele europene. Iar reprezentanta Sibiului este încă o necunoscută după ce a schimbat masiv lotul în vară. La partida cu Mioveni a mai avut doar patru handbaliste din echipa de anul trecut. Au fost transferate: Sylwia Lisewska (Minaur), Aleksandra Zych (Borussia Dortmund), Dana Abed Kader (HC Zalău), Andreea Ianăși (Podravka Koprivnica), Elena Gjeorgjievska (Podravka Koprivnica), Timea Tătar (SCM Craiova), Alexandra Prodan (”U” Cluj), Valentina Blazevic (MKS Lublin), Dijana Radojevic (Merignac Handball), Bianca Marin (CSM București).

Înaintea turneului de la Sf. Gheorghe, echipa din Cisnădie a fost atinsă de Covid-19. Centrul croat Valentina Blazevici și  portarul Alexandra Prodan au avut teste pozitive.

SCM Buzău: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Gloria Buzău a fost mai vizibilă în această toamnă, chiar dacă are doar trei meciuri la activ, două în Cupa României. Echipa lui Ovidiu Mihăilă a avut două jocuri cu CSM București și ambele le-a pierdut cât se poate de clar, cu 30-16 în Cupa României și cu 32-20 în prima etapă a sezonului. Între cele două jocuri, Gloria Buzău a învins Rapid București cu scorul de 22-17 în finala mică a Cupei României.

În ciuda celor două eșecuri categorice suferite cu CSM București, Gloria Buzău rămâne una dintre pretendentele la un Top 4 în România. Bineînțeles, trebuie să dovedească acest lucru încă de la acest turneu de la Sf. Gheorghe.

Ovidiu Mihăilă are la dispoziție unul dintre cele mai numeroase loturi din Liga Florilor, astfel că își permite să ducă fără probleme chiar și un turneu cu patru meciuri în șase zile, așa cum va fi cel de la Sf. Gheorghe. Una-două absențe nu sunt atât de vizibile ca la alte echipe, care duc campionatul cu 14-16 sportive. Practic, sistemul actual i se potrivește de minune. Între timp, Gloria Buzău a reușit să o integreze și pe Andjela Janjusevic (Siofok KC), care a adunat câteva minute în ultima întâlnire cu CSM București.

Statistica meciurilor directe Măgura Cisnădie v SCM Buzău

În sezonul trecut, Măgura Cisnădie și Gloria Buzău s-au întâlnit într-un singur joc și au terminat la egalitate, scor 22-22.

Cote pentru Măgura Cisnădie v SCM Buzău

Ultimele două jocuri directe, desfășurate în 2019 și 2020, au avut puține goluri la total după 24-17 pentru Măgura, respectiv 22-22. Se anunță un meci aprig și cu această ocazie, astfel că sunt premise de under. Pentru U48,5 goluri, cota este 1.85 la Unibet pariuri sportive.

Măgura Cisnădie vs SCM Buzău Pont: Victorie Gloria Buzău. La scor egal, miza se returnează

Mă aștept să văd la lucru o altă echipă a Gloriei Buzău, față de cea din partidele cu CSM București, mai determinată, mai legată. Și după meciul din Cupa României cu „tigroaicele”, fetele lui Ovidiu Mihăilă au avut o reacție cu Rapid, reușind să se impună cu 22-17. Apoi, dacă Buzău doar a adăugat câteva jucătoare la lotul cu care a terminat pe locul 4 în ultimul sezon, Măgura a schimbat echipa aproape 70%, iar relațiile de joc nu sunt însă sudate. Antrenorul Alexandru Weber nici nu a avut posibilitatea de a-și testa echipa în această perioadă de pandemie. Așadar, pariez pe echipa mai omogenă în acest moment.

Pont pariuri: Victorie Gloria Buzău. La scor egal, miza se returnează

Miza: 8/10

Cota: 1.58

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Măgura Cisnădie vs SCM Buzău Pont: X2

SCM Buzău pare echipa mai puternică în momentul de față, e și mai stabilă din punct de vedere al lotului, a și câștigat recent în Cupa României, foarte clar, în fața Rapidului, o formație care s-a întărit considerabil. Măgura Cisnădie a schimbat mare parte din lot, iar jucăoarele nu au apucat să evolueze mai deloc împreună, un singur meci oficial până acum, câștigat, ce-i drept, dar în fața unei nou-pomovate, debutantă în primul eșalon, care are la dispoziție handbaliste fără experiență la acest nivel.

Pont pariuri: X2

Miza: 6/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

6

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici