Share

Ponturi Handbal, Liga Națională: Măgura Cisnădie – Corona Brașov. Meci de cupe europene

Handbal

Cota: 1.91

Adaugat de: Marius Huţu

12 Mai 2019 10:22 733 0
Logo Măgura Cisnădie
Logo Corona Braşov
Măgura Cisnădie
Corona Braşov
VS
17:30 12 Mai 2019
Handbal - Liga Națională

Analiză și informații pentru Măgura Cisnădie v Corona Braşov

Ne îndreptăm atenția pentru un pronostic și în Liga Națională de handbal feminin, unde duminică se desfășoară penultima etapă. Și ne oprim la partida Măgura Cisnădie – Corona Brașov, programată de la ora 17:30, extrem de importantă în lupta pentru calificarea în cupele europene.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Măgura Cisnădie: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Măgura Cisnădie este pe locul 6 înaintea acestei runde și singura opțiune pentru a prinde cupele europene este să se impună în această partidă. Echipa lui Alexandru Weber este la un punct distanță de zona cupelor europene. SCM Craiova este pe locul 5, dar are meci la CSM București. Însă și în cazul unei alte mari surprize negative a formației bucureștene, Măgura este la mâna propriei evoluții, pentru că echipa din Brașov are două puncte avans.

Cisnădie s-a pregătit două săptămâni pentru acest joc, având liber în ultima etapă. Așadar, a avut timp să-și refacă jucătoarele care au suferit leziuni după Final Four. În ultimul meci de campionat, trupa lui Weber a cedat foarte greu la Vâlcea, cu 24-22.

Măgura este o echipă redutabilă pe teren propriu. În ultimii 2 ani a fost învinsă acasă doar de CSM București și Vâlcea. Echipa primește în medie doar 22,45 goluri pe meci. Nu sunt semnalate absențe majore în lot.

Corona Braşov: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Corona Brașov se regăsește pe locul 4 înaintea etape, iar cu un punct la Cisnădie se califică în proporție de 99% în viitoarea ediție a cupelor europene. Dar echipa de la poalele Tâmpei este implicată și în lupta pentru locul 3, fiind într-o bătălie cu Gloria Bistrița. Cele două formații sunt separate de două puncte în acest moment.

Marea problemă pentru Corona este că prinde finalul acestui sezon fără două dintre cele mai experimentate jucătoare, este vorba despre Eliza Buceschi și Laura Chiper, ambele accidentate.

Brașovul a câștigat o partidă din ultimele cinci disputate în deplasare, 24-22 pe terenul retrogradatei CSM Galați. Cu excepția Gloriei Bistrița, trupa lui Ion Crăciun nu a luat puncte din deplasare, pe terenul formațiilor clasate azi în Top 8.

Statistica meciurilor directe Măgura Cisnădie v Corona Braşov

În turul campionatului, Corona a câștigat cu 29-26. Anul trecut, Măgura s-a impus acasă cu 27-22.

Cote pentru Măgura Cisnădie v Corona Braşov

Se anunță un meci crâncen pentru cele trei puncte, pentru că ambele echipe au ca obiectiv o participare în cupele europene. Așadar, puțin probabil să avem un joc cursiv. Pentru under 52.5 goluri, Unibet oferă cota 1.85. Corona a avut ultimele patru partide cu total sub această linie. Măgura a avut la rândul ei trei din ultimele patru jocuri cu total sub 52.5 goluri.

Pont Măgura Cisnădie vs Corona Braşov: Victorie Măgura Cisnădie

Măgura este o formație greu de învins pe teren propriu. Dar dincolo de acest aspect, într-un meci de asemenea miză contează foarte mult experiența jucătoarelor. Ori gazdele sunt în avantaj. Chrilă, Gatzel, Apetrei și Moldovan au multe meciuri de acest gen în picioare. Brașovul nu se poate baza, în schimb, pe Buceschi și Chiper. Iar acest handicap va fi greu de acoperit. Șansa Coronei va fi Sorina Tîrcă, dar probabil că Măgura își va lua măruri la ea, știind că este jucătoarea care poate face diferența.

Pont pariuri: Victorie Măgura Cisnădie

Miza: 8/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

17

Castigate:

10

Pierdute:

6

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Schalke vs Mainz. Germania Bundesliga
Cota: 1.35 20 Sep 2019 21:30 0