1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. SC Magdeburg vs Aalborg Handbold,

SC Magdeburg - Aalborg Handbold, Ponturi Pariuri Handbal, Turneul Final Four Liga Campionilor, 08.06.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-06-07 13:38:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

08 Iunie 2024, 16:00

Magdeburg SC

Magdeburg SC

versus
Aalborg Handbold

Aalborg Handbold

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Magdeburg SC v Aalborg Handbold

Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal masculin a ajuns la a 15-a ediție, toate fiind găzduite la Koln. Urmărim competiția pentru pariuri și în acest an, iar primele selecții sunt de la semifinala SC Magdeburg - Aalborg Handbold, programată sâmbătă, de la ora 16:00.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Magdeburg SC : Forma echipei, știri și statistici

Magdeburg a avut un sezon extraordinar, dar vrea să-l transforme într-unul cu adevărat nebun. Adică, să câștige și al patrulea trofeu, după IHF Super Globe, Cupa Germaniei și Bundesliga. SCM a câștigat Liga Campionilor și anul trecut, iar dacă va repeta performanța, va deveni doar a doua grupare care își păstrează titlul, după Barcelona în 2021 și 2022.

Magdeburg a intrat ceva mai greu în competiție, fiind învinsă în primele runde din grupă de Barcelona (20-32, deplasare) și Veszprem (28-33, acasă). Dar după aceste jocuri nu a mai făcut niciun pas greșit. A câștigat tot până la finalul grupelor și a ocupat locul 1, motiv pentru care s-a calificat direct în sferturile de finală. În această fază, băieții lui Bennet Wiegert au fost serioși puși la încercare de Kielce, formație pe care au învins-o anul trecut în finală. Și acum au ieșit câștigători, după executarea aruncărilor de la 7 metri. Cele două manșe s-au încheiat cu 26-27 în Polonia și 23-22 în Germania (în 60 de minute de joc).

În contextul în care știm că Bundesliga este o competiție chiar mai dură decât Liga Campionilor, Magdeburg a înregistrat în mijlocul sezonului o altă performanță de pus în ramă: 30 de meciuri și 150 de zile de invincibilitate, din septembrie 2023 până în februarie 2024. Seria s-a întrerupt cu un eșec la limită la Hannover, 27-28. De atunci, a câștigat însă toate jocurile din Bundesliga.

Bennet Wiegert are o echipă solidă la ambele capete. Atacul produce de regulă peste 30 de goluri, iar apărarea reușește să facă diferența, chiar dacă de o bună bucată de timp nu se mai poate baza pe portarul Portner. În ultimele șase jocuri din Liga Campionilor, SCM nu a primit mai mult de 28 de goluri. Seria a cuprins jocuri cu Kielce, Barcelona și Veszprem, toate cu ofensive de foarte bună calitate.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Aalborg Handbold: Forma echipei, știri și statistici

Aalborg este singura echipă dintre cele patru prezente în acest weekend la Koln care nu a câștigat niciodată trofeul. Iar acesta este doar a doua prezență la turneul final. Prima s-a consemnat în 2021, când a și izbutit să treacă de semifinala cu PSG, cu 35-33. A cedat însă clar în marea finală cu Barcelona, cu 23-36. În ciuda acestor date, scandinavii sunt foarte periculoși.

Danezii au avut în general un parcurs constant în grupă, reușind să joace foarte bine momentele cheie. S-au clasat pe locul secund în grupă, după THW Kiel, dar le-au luat trei puncte din patru „zebrelor” în meciurile directe: 27-18 în deplasare și 27-27 pe teren propriu.

Sigur, marea provocare a fost „dubla” din sferturile de finală cu Veszprem. Aalborg a obținut o calificare cât se poate de meritată, după 31-32 în Ungaria (meci pe care l-a controlat însă în cea mai mare parte, având și 6 goluri avans) și 33-28 în Danemarca. Între timp, clubul a redevenit și campioană în întrecerea internă, chiar dacă Fredericia i-a dat multe bătăi de cap (2-1 la „general”, cu 27-26 scor final în partida decisivă).

Întrecerea de la Koln are o semnificație aparte și pentru Mikkel Hansen. Legenda handbalului mondial se retrage din activitate în această vară. El speră să joace și la Jocurile Olimpice de la Paris. În mod cert, jocurile de sâmbătă și duminică sunt însă ultimele pentru interul în tricoul unui club. Iar Liga Campionilor este singurul trofeu care îi lipsește din palmares. Așadar, motivația lui este dublă pentru acest weekend.

Statistica meciurilor directe Magdeburg SC v Aalborg Handbold

Interesant este faptul că SC Magdeburg și Aalborg Handbold nu s-au confruntat niciodată în Liga Campionilor EHF. Singura lor bătălie europeană datează din 2016 în Cupa EHF, când ambele cluburi și-au câștigat meciul de acasă în faza grupelor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Magdeburg SC v Aalborg Handbold

Magdeburg are o cotă 1.60 pentru H1 - 1.5 goluri la Superbet. Este o echipă completă, care a învățat în ultima perioadă cum să joace meciurile cu mare miză.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Magdeburg SC vs Aalborg Handbold Pont: Aalborg sub 28.5 goluri

Magdeburg are o apărare mobilă, cu care reușește să pună mare presiune pe apărările adverse. În acest an a ținut la sub 28.5 goluri echipe precum Barcelona, Veszprem, Kielce. Performanțe similare au fost înregistrate și pe plan intern: a primit 25 de goluri de la Fuchse în semifinala din Cupa Germaniei, a ținut la sub 30 de goluri și Flensburg, iar pe Kiel a „blocat-o” la 26. Pariem că SCM va primi sub 29 de goluri și cu Aalborg. În meciul decisiv pentru titlu în Danemarca, Hansen & Co au înscris doar 27 de goluri contra Fredericia.

Handbal - Liga Campionilor masculin

Aalborg sub 28.5 goluri

2.00
Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici