Share

Ponturi handbal, Campionatul European: Macedonia – Slovenia

Handbal

Cota: 1.71

Adaugat de: Marius Huţu

13 Ian 2018 09:47 870 0
Logo Macedonia
Logo Slovenia
Macedonia
Slovenia
VS
20:30 13 Ianuarie 2018
Handbal - Campionatul European masculin

Analiză și informații pentru Macedonia v Slovenia

Pontul zilei de 13 ianuarie de la Campionatul European de handbal masculin este ales de la partida Macedonia – Slovenia. Cele două fac parte din Grupa C a turneului final alături de Germania și Muntenegru. Interesant este faptul că jocul va fi condus de arbitrii români Sorin Dinu și Constantin Din.

Macedonia a devenit o prezență obișnuită la turneele finale, fiind la a patra prezență consecutivă. Echipa se prezintă însă la Campionatul European cu un nou antrenor, Raul Gonzales, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni ai momentului, cel care în sezonul trecut a condus Vardar Skopje spre câștigarea Ligii Campionilor. Antrenorul spaniol are însă doar doi jucători de la campioana Macedoniei în lot, pe Stojanche Stoilov și Martin Popovski, care nici aceștia nu sunt de prim-plan la echipă. Sigur, totul se învârte la naționala Macedoniei în jurul lui Kiril Lazarov, o adevărată mașină de goluri care a ajuns însă la 37 de ani. Raul Gonzales are o echipă destul de bătrână la acest turneu final, care are o medie de 29 de ani. Cu excepția lui Dejan Manaskov, toți titularii au împlinit deja 30 de ani. De remarcat că trei jucători din naționala Macedoniei sunt legitimați la echipe din România.

Slovenia vine după locul 3 la Mondiale

Slovenia a ajuns la Campionatul European după un 2017 de neuitat, an în care a ajuns pe locul 3 la Campionatul Mondial. Antrenorul Veselin Vujovic a avut însă ceva probleme îanintea acestui turneu final din cauza problemelor medicale pe care le-au întâmpinat Matej Gaber, Jure Dolenec și Nik Henigman. Dintre aceștia, doar ultimul a fost refăcut la timp pentru a fi inclus în lotul de 16, în timp ce Dolenec ar putea intra în faza următoare a competiției, dacă Slovenia va merge mai departe. Echipa medalită cu bronz la Mondialul din 2017 are însă alți mulți jucători care pot avea un cuvând important de spus. Doar dacă privești cu ce conducători de joc a Veselin Vujovic în Croația, Marko Bezjak de la Magdeburg și Miha Zarabec de la THW Kiel, și ne putem da seama că acest lot are foarte multă valoare și fără jucătorii absenți. Slovenia este o școală de handbal foarte bună, atât timp cât are la dispoziție două cluburi de Liga Campionilor, Celje Lasko și Gorenje Velenje, care cresc și produc jucări pe bandă rulantă.

 

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la Real Madrid cu Villarreal!

Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei

Descoperă și alte promoții atractive disponibile în weekend-ul 13-14 ianuarie 2018!

Pont Macedonia vs Slovenia: Victorie Slovenia

Macedonia are o echipă foarte experimentată, un antrenor care ”mută” în general genial, dar personal cred mai mult în această echipă a Sloveniei, care joacă un handbal mai aproape de nivelul maxim al perioadei pe care o trăim. După componența loturilor, Slovenia arată ca o echipă mai bine acoperită pe posturi și mai descurcăreață în situații dificile. Macedonia depinde în primul rând de Kiril Lazarov și probabil că adversarii își vor lua măsuri la interul dreapta, așa cum s-a întâmplat și la Mondialul de anul trecut, când Slovenia s-a impus cu 29-22. Macedonia nu a mai învins Slovenia la nivel oficial de 6 ani, nici nu a venit la acest turneu final cu alte elemente surpriză, ci doar cu Raul Gonzales ca mare noutate. Un antrenor bine cotat are și Slovenia, astfel că merg pe echipa care a arătat lucruri în plus în ultima perioadă.

Pont pariuri: Victorie Slovenia

Miza: 8/10

Cota: 1.71

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

14

Castigate:

8

Pierdute:

5

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici