1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Copenhaga - Ikast, Ponturi Pariuri Handbal Danemarca 09.09.2020. Meci între două formații neînvinse

Copenhaga - Ikast, Ponturi Pariuri Handbal Danemarca 09.09.2020. Meci între două formații neînvinse

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-09-08 22:05:00

Handbal - Danemarca

09 Septembrie 2020, 19:30

Kobenhavn Handbold

Kobenhavn Handbold

versus
Herning Ikast

Herning Ikast

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kobenhavn Handbold v Herning Ikast

Copenhaga și Ikast-Herning se întâlnesc miercuri, de la ora 19:30, într-un meci din cadrul etapei a 4-a în campionatul feminin de handbal al Danemarcei. Am selectat și un pariu pentru acest joc, dar mai întâi să vedem cum au început sezonul cele două formații.

Kobenhavn Handbold: Forma echipei, știri și statistici

Copenhaga a obținut trei victorii în primele trei jocuri. După două partide mai accesibile cu Horsens (29-26, acasă) și Skandenborg (38-23, deplasare), formația pregătită de Claus Mogensen a trecut cu bine de un prim test mai dificil, disputa cu Nykobing din deplasare, câștigată cu scorul de 36-32.

Copenhaga a început sezonul cu multe semne de întrebare. A pierdut câteva jucătoare importante, una dintre acestea, Linn Blohm, transferându-se la Minaur Baia Mare. Apoi, s-a retras din cupele europene, preferând să fie precaută în această perioadă afectată de Covid-19. Apoi, în pregătiri a rămas fără alte trei jucătoare din cauza accidentărilor. Cea mai importantă pierdere este cea a extremei stânga Olivia Mellegard.

Dar formația lui Claus Mogensen a gestionat cu brio situația până acum, iar mai nou a făcut o achiziție surprinzătoare, cea a suedezei Jessica Helleberg, tot pentru postul de extremă stânga. Practic, handbalista în vârstă de 34 de ani a revenit în activitate după o pauză de 5 ani. În 2015, Helleberg a rămas însărcinată, iar după ce a născut nu a mai jucat handbal. Jessica a obținut în trecut câteva rezultate notabile cu naționala Suediei, inclusiv o medalie de argint la Europeanul din 2010.

Helleberg a fost pe foaia de joc la ultimul meci. Copenhaga se poate baza la această oră doar pe 12 jucătoare, iar liderul este Mia Rej, autoare a 10 goluri cu Nykobing.

Herning Ikast: Forma echipei, știri și statistici

Ikast-Herning a început la fel de bine sezonul, cu trei victorii, fiind lider în „Bambusa Kvindeligaen”, grație unui golaveraj mai bun. Echipa lui Kasper Christensen a câștigat la o diferență medie de 13,3 goluri în primele trei etape, astfel: 36-20 cu Silkeborg (deplasare), 30-18 cu Aarhus (acasă) și 33-21 cu Randers (acasă).

Ca și dificultate per total, jocurile echipei Ikast au fost puțin mai dificile decât cele ale echipei Copenhaga, cel puțin pe hârtie.

Kasper Christensen s-a declarat mulțumit de ceea ce a văzut până acum, dar a declarat că încă mai este loc de îmbunătățiri. Ikast a avut o vară în care a pierdut câteva jucătoare, a adus altele, dar centrul de greutate a rămas pe loc, iar aici ne referim la norvegiencele Skogrand și Fauske, componente ale echipei naționale.

Celor două norvegience li s-a alăturat și Bakkerund, adusă de la Odense, iar această tripletă de la linia de 9 metri a reușit să marcheze nu mai puțin de 20 de goluri în partida cu Randers. Echipa oaspete are azi la dispoziție 14 jucătoare.

Statistica meciurilor directe Kobenhavn Handbold v Herning Ikast

Cele două formații și-au împărțit victoriile în ultimul sezon. Copenhaga s-a impus la Ikast cu 28-22, dar adversara și-a „recuperat” victoria în deplasare după succesul cu 30-23.

Cote pentru Kobenhavn Handbold v Herning Ikast

Ikast Herning a atins fără mare dificultate 30 de goluri în toate cele trei jocuri de până acum. Gazdele au primit cel puțin 26 de goluri în două din cele trei partide. Un pariu de tipul over 27,5 goluri este de încercat. Găsim o cotă de 1.97 în oferta de pariuri Betano.

Kobenhavn Handbold vs Herning Ikast Pont: Victorie Ikast-Herning. La scor egal, mizele sunt returnate

Sezonul din Danemarca a început cu două mari favorite, Esbjerg și Odense, dar Viborg și Ikast arată în startul acestui sezon că se pot implica în bătălia la vârf. Meciul poate fi privit și ca un duel între centrii Mia Rej vs Helene Gigstad Fauske. Doar că jucătoarea de la Ikast are și câteva ajutoare importante, pe interii Bakkerund și Skogrand, care o pot ajuta să încline decisiv balanța. Formația oaspete are azi o echipă mai completă, motiv pentru care pariul selectat din oferta Betano se îndreaptă către o victorie a acesteia, cu returnarea mizei la scor egal.

Kobenhavn Handbold vs Herning Ikast Pont: -1,5 handicap Herning Ikast

Herning Ikast și-a spulberat adversarele de până acum, câștigând la peste 12 goluri diferență în cele 3 partide jucate în acest campionat. Și Kobenhavn are trei succese, dar oaspetele de azi par echipa mai solidă și mai echilibrată pe compartimente. În ultimuil meci direct, disputat în sezonul trecut, pe 4 martie 2020, Ikast a învins la 7 goluri diferență! Posibil să vedem și acum o victorie concludentă a acestei formații, care e și mai puternică decât în campionatul precedent.

Miza: 10/10
Cota: 2.95
Status: Castigat

Kobenhavn Handbold vs Herning Ikast Pont: Herning Ikast HA+1,5

Pentru #pontulzilei mergem pe mâna lui Marius Huțu, dar reducem din gradul de risc și vom alege un handicap de +1,5 goluri în favoarea echipei oaspete. Ambele echipe au pornit bine sezonul, fără eșecuri, dar Ikast are o defensivă mai solidă, a încasat cu 22 goluri mai puțin decât Copenhaga, iar atacurile sunt asemănătoare, 99 goluri marcate de Ikast și 103 goluri înscrise de Copenhaga. Având în vedere defensiva mai solidă a formației oaspete, văd un meci în care aceasta din urmă se va impune, dar îi adăugăm un gol din start, pariul fiind câștigat dacă Ikast pierde la maximum 1 gol.

Miza: 1/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici