Share

Pronostic Japonia - Tunisia, Campionatul Mondial de Handbal - șanse la optimi pentru asiatice

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Cătălin

08 Dec 2017 01:19 975 2
Logo Japonia
Logo Tunisia
Japonia
Tunisia
VS
13:00 08 Decembrie 2017
Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Japonia v Tunisia

Astăzi se joacă ultimele meciuri din faza grupelor la Campionatul Mondial de Handbal iar eu am selectat meciul dintre Japonia și Tunisia programat la ora 13:00, iar după analiză vom vedea și pronosticul meu pentru acest joc.

Japonia - Tunisia

Chiar dacă multe dintre echipele calificate în faza optimilor se știu deja iată că în grupa C calificarea se joacă în ultima etapă, Brazilia, Muntenegru și Japonia luptând pentru locul 4. Japonia are nevoie de victorie în acest meci cu Tunisia pentru a merge mai departe, pentru că Brazilia și Muntenegru au meci direct. Asiaticele se află în acest moment pe locul 5, cu 3 puncte, la egalitate de puncte cu Brazilia și la un punct de Muntenegru. Avantajul Japoniei este că joacă împotriva ultimei clasate, Tunisia fiind singura echipă din grupa C care nu a reușit să obțină vreun punct până acum. 

Japonia a reușit să surprindă până acum și a arătat că a crescut foarte mult în ultimii ani. A fost la un pas de o mare victorie în primul joc cu Brazilia, meciul terminându-se însă la egalitate 28-28 după ce niponele au condus de la un capăt la altul și au avut avantaj chiar și de 7 goluri. A urmat apoi înfrângerea clară cu Danemarca, 32-18, dar Japonia a reușit să se regăsească după acest joc și să producă marea surpriză în jocul cu Muntenegru, reușind să câștige cu 29-28 după ce la pauză erau conduse cu 15-12. În ultimul meci au dat o replică foarte bună Rusiei chiar dacă au pierdut meciul, scor 29-28. Japonezele au surprins până acum având o apărare destul de avansată, două dintre jucătoare fiind mereu la intercepție. Un alt aspect important în jocul Japoniei sunt extremele,acestea reușind să înscrie 33 de goluri din cele 103 de până acum. Cele mai importante jucătoare ale Japoniei sunt Hara, Ikehara și Yui Sunami, iar acestea și-au arătat pe deplin clasa și au dus în spate echipa până acum, reușind de fiecare dată să fie cele mai bune jucătoare ale echipei. Nu trebuie uitată nici portărița Kametani cea care a făcut adevărate minuni în meciurile cu Brazilia și Muntenegru. 

Tunisia de cealaltă parte nu are motivație în acest meci, poate doar să încerce să nu termine grupa fără punct. Singura echipă căreia i-a ținut piept în aceste 4 meciuri și cu care a jucat de la egal la egal a fost surprinzător Brazilia, africancele conducând chiar și la 5 goluri pe parcursul reprizei secunde, dar și-au arătat limitele în finalul partidei și braziliencele au reușit să se impună, scor 23-22. În celelalte 3 jocuri Tunisia a fost depășită clar de Rusia, Danemarca și Muntenegru fiind învinsă la 20, 18 respectiv 6 goluri. Cea mai interesantă jucătoare a Tunisiei și principalul pericol pentru asiatice în acest joc este Chebbah, golghetera echipei la acest turneu cu 25 de reușite. Nu se anunță absențe pentru acest joc în loturile celor două echipe. Dacă Japonia folosește foarte mult extremele, Tunisia de cealaltă parte reușește să înscrie atât de la 9 metri cât și de pe semicerc, 55 din cele 80 de goluri venind din aceste poziții și doar 8 de pe extreme. 

Tunisia și Japonia s-au mai întâlnit de 5 ori până acum, iar în cele mai recente 2 jocuri, asiaticele s-au impus foarte clar, 31-21 în 2015 la Campionatul Mondial și 37-20 în 2016 la Jocurile Olimpice. 

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei! 

Descoperă și alte promoții tentante valabile în weekend-ul 8-10 decembrie!

Pont Japonia vs Tunisia: Japonia câștigă la minim 6 goluri diferență ( H-5,5 )

Japonia se află în fața unei victorii foarte importante, victorie care ar duce echipa în optimile de finală, fază în care asiaticele au mai ajuns în 2013. Tunisia este clar că va termina pe ultima poziție și va juca în acest meci doar pentru orgoliu și pentru a încerca să nu termine grupa cu 0 puncte. Africancele nu au pus probleme decât Braziliei până acum și vor avea în față o Japonie foarte hotărâtă, care a arătat un joc foarte bun până acum. Cred că Japonia nu va rata șansa de a merge în optimi și merg pe o victorie la minim 6 goluri la o cotă foarte bună de 1,75. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată anul trecut la Jocurile Olimpice iar diferența a fost extrem de mare în favoarea asiaticelor, 37-20, și nu cred că Tunisia a evoluat chiar atât de mult într-un singur an.

Pont pariuri: Japonia câștigă la minim 6 goluri diferență ( H-5,5 )

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici