Share

Ponturi Handbal, Calificări Mondial 2021: Italia – România. Tricolorii și-au atins obiectivul

Handbal

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huţu

12 Ian 2020 11:26 1,3k 0
Logo Italia
Logo Romania
Italia
Romania
VS
19:00 12 Ianuarie 2020
Handbal - Calificări Mondial 2021

Analiză și informații pentru Italia v Romania

România își încheie, duminică, de la ora 19:00, în compania Italiei, parcursul în turneul de la Benevento, prima fază a calificărilor pentru Campionatul Mondial. Concluzionăm cu un pronostic, chiar dacă tricolorii au obținut deja calificarea mai departe.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Italia: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E E Î

Italia a dezamăgit crunt în acest turneu de calificare, având în vedere că a jucat și pe teren propriu. Adversara tricolorilor a ținut să aducă acest turneu „acasă” tocmai pentru a avea o șansă cu România, drept dovadă că a și făcut programul de așa-natură, încât duminică, în ultima zi, să se joace finala.

Doar că planurile Italiei nu au corespuns și cu prestațiile din teren. Gazdele au dezamăgit în primele două jocuri. La debut, Italia a terminat 26-26 cu Kosovo. Nu a condus niciodată la mai mult de trei goluri în meci. Cu Georgia a ieșit și mai rău, fiind învinsă cu 28-25.

Astfel, a ajuns la partida cu România fără șanse. Oricum, șansele italienilor de a progresa mai departe erau mici. „Squadra azzurra” din handbal nu are rezultate pe plan internațional și nici jucători care să o tragă în sus.

Romania: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

România a câștigat turneul de la Benevento după primele două jocuri, este drept, și cu ajutorul Georgiei, care a învins ieri Italia. În prima zi, tricolorii au dispus de Georgia cu 29-24, după o evoluție cu lucruri bune, dar și mai puțin bune.

În partida secundă cu reprezentativa Kosovo, România a jucat mai aproape de adevăr, reușind să câștige la scor, cu 32-21. A fost un meci în care tricolorii l-au controlat întâlnirea cap-coadă, atingând această diferență încă din minutul 40, scor 22-11.

Pentru că acest joc nu mai are miză, sunt premise pentru faptul că Fortuneanu va miza mai mult pe jucătorii tineri, pentru a le oferi ocazia să acumuleze minute la nivel internațional și să se evidențeze.

Statistica meciurilor directe Italia v Romania

România și Italia au fost adversare și în precedenta campanie de calificare a unui Campionat Mondial. Tot în Italia, România a câștigat cu 34-24.

Cote pentru Italia v Romania

Nu există niciun dubiu, nivelul de exprimare al celor două naționale până aici a fost total diferit, iar asta s-ar putea regăsi și în scorul final din acest joc, chiar dacă în tabăra tricoloră nu vor juca, spre exemplu, Popescu, Șimicu, Savenco, oamenii cu greutate din echipă. Pentru H -2,5 goluri, Betano oferă României cota 1.63.

Italia vs Romania Pont: Peste 52,5 goluri

România a avut două meciuri de 53 de goluri până acum, în condițiile în care a „înglobat” stres, emoții, adrenalină, etc, dar și o apărare care a încercat să-și țină adversarii la maximum 22-24 de goluri marcate. Acum, ambele tabere vor juca ceva mai relaxat. Prevăd un meci precum a fost repriza a doua dintre România și Kosovo, după ce lucrurile au fost clare de la pauză. În partea secundă s-au marcat nu mai puțin de 31 de goluri. Abordez, așadar, partida cu un over.

Pont pariuri: Peste 52,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Italia vs Romania Pont: Peste 54,5 goluri la total

Cele două echipe nu mai au miză la acest turneu: România e deja calificată pentu baraj, Italia e fără nicio șansă. Ambele naționale vor testa diverse situații și combinații și nu vor forța, nu vor juca la limita regulamentului, pentru a evita accidentările. De altfel, după ce lucrurile au fost clare în meciul de ieri, împotriva Kosovo, ai noștri au lăsat garda jos, în repriza a doua înscriindu-se 31 de goluri: 17-14 pentru tricolori. Cu o medie de 28 de goluri per repriză, pariul e câștigător la o cotă excelentă.

Pont pariuri: Peste 54,5 goluri la total

Miza: 7/10

Cota: 2.70

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici