Share

Ponturi handbal, calificări Campionatul Mondial: I. Feroe – România

Handbal

Cota: 1.67

Adaugat de: Marius Huţu

12 Ian 2018 11:09 1,3k 0
Logo Insulele Feroe
Logo Romania
Insulele Feroe
Romania
VS
17:30 12 Ianuarie 2018
Handbal - Calificări Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Insulele Feroe v Romania

România își continuă parcursul în drumul spre Campionatul Mondial de handbal masculin din 2019 cu o partidă în compania Insulelor Feroe care va avea loc vineri, de la ora 17.30, la Bolzano (Italia) și pentru care am încercat să alegem cea mai bună selecție.

România a pornit în grupa preliminară de calificare din Italia cu un succes concludent, 34-24 în fața reprezentativei țării gazde, astfel că a ajuns la patru victorii consecutive în această perioadă, o performanță mai rară pentru băieți. Echipa lui Xavier Pascual a obținut o primă victorie la pas, după ce a avut control 60 de minute fără să forțeze niciun moment. Jocul cu Insulele Feroe va fi folosit și pentru pregătirea partidei decisive de sâmbătă cu Ucraina. Este posibil ca azi să apară și două modificări în echipă, Ionuț Ramba și Marius Sadoveac, iar alți doi handbaliști să fie menajați.

Insulele Feroe se află în premieră într-un meci în fața României. ”Insularii” au debutat la Bolzano cu 22-30 în fața Ucrainei, formează o națională din lumea a treia, dar sunt într-un real progres în ultimii ani. Influențele handbalului danez încep să se resimtă, iar primele rezultate au început să apară. Insulele Feroe s-a calificat în premieră la un Campionat Mondial de tineret în 2017, an în care au câștigat și o Cupă a Națiunilor cu toate echipele din ultimul eșalon valoric, după o finală cu Turcia. Vreo 5 jucători de la lotul de tineret sunt acum la echipa mare, în frunte cu portarul Niklas Simonsen, care este legitimat la Skjern. Alți jucători din lot activează la echipe din Danemarca, Norvegia și Islanda, deci Insulele Feroe nu este chiar o echipă de neglijat, așa cum se arată la prima vedere.

 

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui Bayern Munchen cu Bayer Leverkusen la o cotă specială de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei

Pont Insulele Feroe vs Romania: România peste 30.5 goluri

Mă aștept ca meciul României cu Insulele Feroe să aibă cam aceleași coordonate de la jocul de ieri cu Italia. Adică o evoluție mai degajată, îndreptată în special pe jocul de atac și pe intenția clară de a obține o diferență cât mai mare, astfel încât golaverajul să o avantajeze la meciul direct de sâmbătă cu Ucraina. Ar mai fi de remarcat că Ucraina – Italia se joacă după România – I. Feroe, astfel că tricolorii trebuie să înscrie cât mai multe goluri și să primească pe cât posibil cât mai puține pentru a fi pe locul 1 la sfârșitul zilei. Cu Italia, România a avut doi interi în mare formă, Șimicu și Grigoraș (au marcat 16 goluri, toate din acțiune), care probabil vor încerca să mențină ștacheta și azi. Contraatacurile au fost destule în partea secundă, atacurile mai scurte, ritmul alert, iar toate acestea le-am putea revedea și azi. Mizez că România va marca cel puțin 31 de goluri. Cu Italia a dat 34, cu Elveția 32 în urmă cu două săptămâni, iar cu alte națiuni precum Serbia și Bahrain, care sunt peste I. Feroe, nu a fost departe de această zonă. la goluri înscrise

Pont pariuri: România peste 30.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 5

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

20

Castigate:

12

Pierdute:

8

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici