Share

Herning Ikast - Viborg, Ponturi Pariuri Handbal Danemarca, 18.05.2021

Handbal

Cota: 1.82

Adaugat de: Marius Huțu

17 Mai 2021 23:45 501 0
Logo Herning Ikast Herning Ikast
Logo Viborg HK Viborg HK
VS
19:30 18 Mai 2021
Handbal - Danemarca

Analiză și informații pentru Herning Ikast v Viborg HK

Herning Ikast și Viborg se înfruntă marți, de la ora 19:30, într-un meci decisiv pentru calificarea în finala campionatului Danemarcei la handbal feminin, eveniment pentru care am selectat și pariuri.

În primele două jocuri ale acestei serii semifinale, fiecare formație a fructificat avantajul terenului propriu. Ikast s-a impus cu 35-32, iar Viborg a restabilit egalitatea cu 28-18.

Herning Ikast: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Ikast va disputa al 6-lea joc din luna mai, precedentele 5 reprezentând veritabile finale. Au fost meciuri tari care au consumat și destulă energie, astfel că primul semn de întrebare înaintea acestui joc este legat de condiția fizică. Bilanțul din această perioadă este de 2 victorii și 3 înfrângeri.

Toată această serie a început la superlativ, cu un succes la 10 goluri diferență în deplasare, la Esbjerg, cu 31-21. Cu acest rezultat a câștigat grupa semifinală, căpătând tocmai acest avantaj de azi, de a susține partida decisivă cu Viborg pe teren propriu. Continuarea a adus însă din ce în ce mai multe probleme.

După jocul cu Esbjerg, Ikast a sosit în Baia Mare pentru a câștiga Liga Europeană. A plecat cu prima șansă în turneul Final Four, dar a terminat pe ultimul loc, după 34-36 cu Siofok și 31-33 cu Minaur. Formația pregătită de Kasper Christensen a ratat o primă șansă de a câștiga un trofeu în acest sezon. I-au mai rămas două, în campionatul intern și în Cupa Danemarcei.

Pentru a ajunge pentru moment în finala campionatului, Herning-Ikast mai are nevoie de o victorie cu Viborg. În prima partidă din semifinale a câștigat cu mari emoții, după ce era condusă la 3 goluri în minutul 50. În jocul 2 nu a avut însă nicio șansă în deplasare. Programul destul de intens a început să-și spună cuvântul. Astfel, în decurs de două săptămâni a ajuns de la o victorie la 10 goluri, la o înfrângere la 10 goluri. La echipă s-a tras semnalul de alarmă! Ikast trebuie să găsească resurse pentru această bătălie, pentru că un succes înseamnă și șansa de a juca în sezonul următor în Liga Campionilor.

Viborg HK: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Viborg ajunge la acest meci 3 într-o condiție fizică mai bună. Asta și pentru că a avut doar trei partide în luna mai, cele două cu Ikast din seria semifinală și cu Odense în ultima partidă din grupă, pierdută cu 30-25. Nu a fost însă un eșec care a afectat echipa, pentru că fetele lui Jakob Vestergaard au prins, teoretic, cel mai bun adversar în penultimul act al competiției.

Deși a început seria în deplasare, Viborg a avut o șansă bună să încheie socotelile în două jocuri. În ultimele 10 minute ale primei partide a avut însă un moment de slăbiciune, a primit 6 goluri la rând și a fost nevoită să se recunoască învinsă. Răspunsul a fost însă prompt în disputa a doua, câștigată cât se poate de clar, cu 28-18. Echipa lui Vestergaard și-a dominat adversara din punct de vedere fizic și a fost solidă în apărare. De asemenea, a avut un portar în zi de grație, pe Anna Kristensen.

Viborg vrea să repete rețeta din urmă cu 3 zile și cu această ocazie. Apărarea va juca un factor important. În 3 din ultimele 4 jocuri a primit cel puțin 30 de goluri pe teren străin. Limitarea adversarei la maximum 24-25 de goluri pare a fi șansa echipei oaspete de a se califica în finală.

Statistica meciurilor directe Herning Ikast v Viborg HK

Viborg caută prima victorie a sezonului la Herning-Ikast, după două înfrângeri. În sezonul regulat, formația lui Jakob Vestergaard a fost întrecută de adversară cu 28-21.

Cote pentru Herning Ikast v Viborg HK

Ikast a primit cel puțin 28 de goluri în ultimele 4 jocuri. Gazdele par destul de obosite, iar Vibvorg va încerca să profite de acest aspect. Pentru over 28,5 goluri Viborg, în oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1.88.

Herning Ikast vs Viborg HK Pont: Victorie Viborg. La scor egal în 60 de minute, miza va fi returnată

Viborg a dominat 110 minute din cele 120 disputate până acum în această serie, dar scorul este totuși 1-1. Victoria din meciul 2 la 10 goluri diferență îi oferă un plus de încredere. Pe de altă parte, gazdele sunt pe o curbă descendentă. Înfrângerea de acum 3 zile nu a fost tocmai întâmplătoare, jucătoarele lui Kasper Christensen au arătat destul de obosite. Deși handbalul feminin ne-a arătat de-a lungul timpului multe schimbări substanțiale în decurs de numai câteva zile, pariez că Viborg va reuși să mențină ritmul de la ultima confruntare și se va califica în finală. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Victorie Viborg. La scor egal în 60 de minute, miza va fi returnată

Miza: 7/10

Cota: 1.82

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Herning Ikast vs Viborg HK Pont: Victorie Viborg

Viborg a învins la 10 goluri diferență în meciul de acum 3 zile, e drept că pe teren propriu, dar a fost o diferență mare ca joc și o diferență imensă din punct de vedere fizic în favoarea oaspetelor de azi. Ikast a început să resimtă faptul că a evoluat și în final-four-ul European League de la Baia Mare, a jucat în luna mai cam o partidă la 3-4 zile, plus drumul la întâlnirile din deplasări. Așadar, Viborg e mai proaspătă, a condus ostilitățile și în primul meci al acestei semifinale, în mod normal ar trebui să câștige lejer și această confruntare.

Pont pariuri: Victorie Viborg

Miza: 8/10

Cota: 1.93

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

14

Castigate:

2

Pierdute:

10

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici