1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Hernink Ikast vs Viborg

Hernink Ikast - Viborg, Ponturi Pariuri Handbal Danemarca, 24.05.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-05-23 14:58:00

Handbal - Danmarca

24 Mai 2022, 19:30

Herning Ikast

Herning Ikast

versus
Viborg

Viborg

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Herning Ikast v Viborg

Herning Ikast și Viborg sunt adversare marți, de la ora 19:30, în primul meci al finalei mici din campionatul de handbal feminin al Danemarcei, eveniment pentru care încercăm să identificăm și cel mai bune pariuri.

Herning Ikast: Forma echipei, știri și statistici

Herning Ikast luptă pentru medalia de bronz în acest sezon, după ce a pierdut semifinala cu Odense în trei jocuri. Formația pregătită de Kasper Christensen a avut 1-0 în această serie, după ce s-a impus în deplasare cu 31-24, în prima jumătate a lunii mai. Odense a întors rezutatul cu două victorii convingătoare, 30-24 la Ikast și 29-23 pe teren propriu.

Acest ultim joc a fost disputat în urmă cu 3 zile, iar Ikast a avut un început bun, reușind să fie la conducere, cu 8-6. La jumătatea primei reprize a primit însă șase goluri la rând, iar de aici s-a terminat și visul unei calificări în finală. Odense a condus în partea secundă și cu 9 goluri diferență, 21-12. Herning-Ikast pur și simplu nu a avut niciun răspuns. Nici în apărare, nici în atac.

Per-total, Herning Ikast a avut un parcurs decent în acest sezon, în care nu a fost văzută printre primele trei favorite la start. Prin prezența în Top 4, echipa pregătită de Kasper Christensen și-a asigurat calificarea în viitorul sezon al cupelor europene.

Gazdele acestei întâlniri ajung la acest meci destul de obosite. Primul meci cu Viborg este al șaptelea în decurs de 20 de zile! Recent a evoluat și în turneul Final 4 al European Handball League, unde a terminat pe locul 3, după 33-34 cu Bietigheim și 29-28 cu Minaur Baia Mare, după aruncări de la 7 metri.

Înaintea finalei mici, TV2 din Danemarca a anunțat că portarul Sabine Englert va părăsi clubul în această vară, după 13 sezoane. Portarul în vârstă de 40 de ani a demonstrat și în acest sezon că încă poate livra performanțe foarte bune. Germanca a ajuns la Ikast în 2009, de la  Hypo Niederosterreich în 2009. Sabine Englert își continuă cariera la Aarhus United.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Viborg: Forma echipei, știri și statistici

Viborg a făcut un pas în spate raportat la ediția trecută, când a terminat pe locul secund la finalul sezonului, dar atunci a produs o mare surpriză. Până la urmă, toți specialiștii danezi așteptau echipa lui Jakob Vestergaard în finala mică. În sezonul regular, tripla campioană a Europei în urmă cu mai bine de un deceniu a terminat pe locul 4, la egalitate de puncte cu Herning Ikast.

În semifinale, Viborg a pierdut la mare luptă seria cu Team Esbjerg, care s-a încheiat după două jocuri. În prima întâlnire, în deplasare, cele două formații au terminat la egalitate, 31-31. În retur, Viborg a cedat acasă la un gol diferență, cu 29-28. Esbjerg s-a calificat în finala mare, având în vedere că a avut 3-1 la puncte după primele două jocuri ale play-off-ului.

Formația pregătită de Jakob Vestergaard s-a recuperat rapid după finala European Handball League, după cum a arătat rezultatul final din jocul doi cu Esbjerg. În întrecerea europeană, clubul pierduse lupta pentru trofeu cu Bietigheim la scor, cu 31-20. În semifinale, Viborg trecuse de Baia Mare cu 28-24.

Și formația oaspete a avut un program aglomerat în ultima vreme, cu diferența totuși că a avut un meci în minus în semifinale. Până la această confruntare cu Ikast a avut cu 3 zile în plus de odihnă.

Statistica meciurilor directe Herning Ikast v Viborg

Herning Ikast și Viborg se întâlnesc „doar” pentru a treia oară în acest sezon. Deși au fost în multe competiii, inclusiv în European Handball League, nu s-au nimerit pe traseu decât în sezonul regular pe etape. Herning Ikast s-a impus în ambele jocuri, cu 33-23 la Viborg și 31-30 pe teren propriu. Ultimul joc a avut loc la finalul lunii ianuarie.

Cote pentru Herning Ikast v Viborg

Dacă privim spre istoria recentă a jocurilor directe, putem observa mai mute tipuri de rezultate. În 3 din ultimele 5 jocuri s-au înregistrat sub 56,5 goluri. Având în vedere miza jocului, că Ikast și Viborg sunt destul de obosite, este posibil să asistăm la un meci mai așezat, mai prudent din partea ambelor echipe. Se poate încerca un under 57,5 goluri cu o cotă de 1,85 la Unibet pariuri sportive.

Herning Ikast vs Viborg Pont: Handicap Viborg + 4,5 goluri

Herning-Ikast și Viborg sunt două echipe echilibrate ca valoare. Într-o zi bună, fiecare poate câștiga cu oricine în Danemarca, dar în același timp pot pierde și la scor. Medalia de bronz este un obiectiv pentru ambele echipe, având în vedere că asigură și calificarea directă în grupele European Handball League. Probabil că micile detalii vor face diferența. Ikast are un ușor avans, având în vedere că are avantajul terenului propriu în această serie, dar Viborg va încerca să compenseze prin faptul că a avut mai multe zile de refacere la dispoziție. Cota vine din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici