1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. HC Zalău vs SCM Rm. Vâlcea

HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea, Ponturi Pariuri Handbal Liga Florilor 18.11.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-11-17 22:03:00

Handbal - Liga Florilor

18 Noiembrie 2021, 16:00

HC Zalău

HC Zalău

versus
SCM Rm. Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru HC Zalău v SCM Rm. Vâlcea

HC Zalău și SCM Rm. Vâlcea sunt adversare joi, de la ora 16:00, într-o partidă din etapa a 9-a a Ligii Florilor la handbal, pentru care încercăm să identificăm și cele mai bune pariuri. Pentru ambele formații este ultimul joc oficial din 2021 pe plan intern.

HC Zalău: Forma echipei, știri și statistici

HC Zalău ocupă locul 8 în ierarhia momentului, cu 13 puncte. Gheorghe Tadici are și în acest sezon o echipă tânără la dispoziție, luptătoare, dar totuși cu resurse limitate. Apărarea a fost un punct de sprijin în câteva partide până acum. De altfel, gazdele au azi cea mai bună defensivă din Liga Florilor, cu o medie de 21,12 goluri. Atacul, în schimb, a produs 21,37 goluri / joc, a doua cea mai scăzută medie din competiție.

Până la această dată, Zalău a obținut 4 victorii. Rezultatele cu CSM Slatina (24-20), Dacia Mioveni (18-16) și Știința București (27-21) au fost conform cu calculele hârtiei. Surpriza a venit în întâlnirea de pe teren propriu cu Gloria Bistrița (21-19). Cu adversarele aflate în zona superioară a ierarhiei, HC Zalău a cedat de fiecare dată la o diferență de cel puțin 3 goluri: 18-22 cu Dunărea Brăila, 23-26 cu Minaur Baia Mare și 20-25 cu Rapid București.

Având în vedere că Zalău mai are un 20-20 cu SCM Craiova, putem trage o altă concluzie. Echipa lui Gheorghe Tadici a punctat de fiecare dată în clasament atunci când și-a limitat adversarele la maximum 21 de goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

SCM Rm. Vâlcea: Forma echipei, știri și statistici

SCM Rm. Vâlcea se află într-o serie pozitivă de 6 victorii înaintea deplasării la Zalău. Schimbarea antrenorului Goran Kurtes cu Bent Dahl a fost de bun augur, pentru că echipa a revenit în lupta pentru locul 1 în Liga Florilor, fiind aproape și de o calificare în faza grupelor Ligii Europene. De altfel, această întâlnire are loc între două jocuri cu Bera Bera în turul 3 preliminar al întrecerii europene. În tur, SCM s-a impus cu 34-28, după ce a fost condusă cu 6 goluri pe parcursul întâlnirii.

În campionat, Vâlcea are șansa de a urca pe locul 1 provizoriu cu o victorie. Echipa se află pe locul 4, cu 19 puncte, la 2 puncte de liderul Rapid București. Și are o șansă foarte bună de a termina și anul în frunte, având în vedere că Dunărea Brăila și CSM București au pus deja punct final în acest an, iar Rapid are un meci Greu sâmbătă, la Minaur Baia Mare.

Seria de victorii a fost deschisă într-o partidă cu CSM București pe teren propriu, scor 31-30. Acest rezultat a adus o descătușare, iar echipa a evoluat ulterior cu multă dezinvoltură. 23-21 pe terenul echipei Măgura Cisnădie și 32-27 cu Dunărea Brăila în propriul fief au fost alte două rezultate notabile pentru Vâlcea în această perioadă.

În cele 6 succese consecutive, SCM a atins în 5 rânduri pragul de 30 de goluri. Stilul de joc al norvegianului Bent Dahl pare că se pliază foarte bine cu lotul avut la dispoziție.

Statistica meciurilor directe HC Zalău v SCM Rm. Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea a câștigat jocurile cu HC Zalău din ultimele sezoane, în acest moment având o serie de 5 victorii consecutive și 7 întâlniri fără înfrângere în disputele oficiale. În ediția precedentă, Vâlcea s-a impus cu scorul de 31-27 în tur și 29-27 în retur.

Cote pentru HC Zalău v SCM Rm. Vâlcea

Vâlcea are o echipă mult mai experimentată, iar faptul că poate termina anul pe locul 1 îi oferă o motivație suplimentară. Tânăra echipă a Zalăului poate emite pretenții doar dacă adversara o subestimează.

HC Zalău vs SCM Rm. Vâlcea Pont: SCM Rm. Vâlcea peste 24,5 goluri

În partida Zalău – Vâlcea se vor afla față în față cea mai bună apărare și unul dintre cele mai bune atacuri din campionat. Cine va impune ritmul? În mod normal, Vâlcea, care se află pe val în această perioadă. Campioana României din 2019 are o medie de 30,16 goluri de la sfârșitul lunii septembrie și până azi. Cu Bera Bera a ajuns chiar la cota 34 de goluri. Glibko, Liscevic și Elghaoui s-au acomodat foarte bine cu stilul de joc al lui Bent Dahl și vor impune, probabil, tempoul și cu această ocazie. Sunt șanse bune să vedem Vâlcea peste 24 de goluri și la Zalău. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici