1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Meshkov Brest - Gomel, Ponturi Pariuri Handbal, Belarus, 21.03.2020. Se pune doar problema diferenței de scor

Meshkov Brest - Gomel, Ponturi Pariuri Handbal, Belarus, 21.03.2020. Se pune doar problema diferenței de scor

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-03-20 18:27:00

Handbal - Belarus

21 Martie 2020, 15:00

HC Brest Meshkov

HC Brest Meshkov

versus
Gomel Handball

Gomel Handball

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru HC Brest Meshkov v Gomel Handball

Belarus este singura țară din Europa unde se mai joacă handbal în această perioadă, sâmbătă fiind programată etapa cu numărul 24. Pentru pronosticuri, ne îndreptăm atenția în primul rând la partida Meshkov Brest - Gomel, ca va începe sâmbătă, de la ora 15:00.

HC Brest Meshkov: Forma echipei, știri și statistici

Meshkov Brest este o echipă destul de cunoscută pentru iubitorii handbalului și în România, din moment ce în ultimii ani a participat constant în Liga Campionilor, chiar în grupele de Elită. Campioana Belarusului are o echipă redutabilă, compusă din 11 jucători străini plus alți jucători din propria națională.

Meshkov a pierdut doar un trofeu din ultimele 12 pe plan intern, Cupa Belaruslui, în sezonul trecut. În actualul an competițional, echipa din Brest este în luptă pentru titlu cu SKA Minsk. Cele două rivale sunt la egalitate de puncte, dar echipa pregătită de spaniolul Raul Alonso are și două meciuri mai puțin disputate.

După calificarea în SEHA League cu dublă victorie în fața echipei Motor Zaporojie, 30-28 pe teren propriu și 33-28 în deplasare, Meshkov Brest a susținut două jocuri în campionat, ambele reprezentând un galop de sănătate: 46-32 cu Kronon (acasă) și 41-28 cu BGUFK Minsk (deplasare).

Gomel Handball: Forma echipei, știri și statistici

Gomel este pe locul 6, ultimul în campionat, și mai are șanse pur teoretice de a urca mai sus, fiind deja la șase puncte distamță de Kronon – locul 5, cu 8 meciuri la dispoziție până la final. În materie de handbal, Gomel are o echipă mai bună la feminin, care a și câștigat titlul în 2019.

Băieții au pierdut ultimele cinci meciuri și au doar două victorii în precedentele 12 partide. În urmă cu o săptămână, Gomel a cedat la limită în deplasare, 26-27 cu Mashenka. Tot în martie, dar la începutul lunii, a mai jucat cu BGUFK Minsk pe teren propriu, partidă cedată cu 27-32.

În deplasare, Gomel a pierdut 9 din cele 11 partide, dar are un golaveraj acceptabil pentru o ultimă clasată, minus 48 de goluri.

Statistica meciurilor directe HC Brest Meshkov v Gomel Handball

Cele două formații se află la a patra partidă directă din cele șase programate în acest sezon, toate disputate însă în 2019. Meshkov s-a impus cu 35-19 și 34-23 pe teren propriu și 43-33 în deplasare.

Cote pentru HC Brest Meshkov v Gomel Handball

În condițiile în care gazdele vor băga prima echipă, Gomel va avea șanse minime să scape sub 10-12 goluri diferență. Pentru H1 – 13,5 goluri, Betano oferă cota 1.83.

HC Brest Meshkov vs Gomel Handball Pont: Meshkov Brest peste 39,5 goluri

Meshkov Brest mai are doar jocurile din Belarus în această perioadă, astfel că își utilizează toate resursele. Până nu demult, Raul Alonso și-a împărțit echipa în două, titularii au jucat cu precădere în Liga Campionilor, iar rezervele în campionat și SEHA League. Astfel, sunt toate șansele să vedem și un al treilea over consecutiv de 39,5 goluri pentru Meshkov. Pentru Brest va juca probabil toată lumea, va schimba liniile ca la hochei, astfel că Gomel va avea un meci în care va încerca doar să limiteze proporțiile.

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

HC Brest Meshkov vs Gomel Handball Pont: Brest Meshkov peste 38,5 goluri

Brest Meshkov domină competițiile din Belarus de câțiva ani, fără să piardă titlul în ultimele 4 ediții, fiind o echipă importantă și în Europa. Toată concentrarea este acum pe campionatul intern, pentru că în rest nu se mai joacă nimic pe continentul nostru. Brest marchează de obicei multe goluri, are un lot valoros, cu dubluri bune pe posturi, așa că putem asista azi la un festival de goluri în fața unei echipe modeste, căreia i-a umplut plasa cu 43 de goluri în ultima confruntare directă. În atari condiții, linia de 39 este una ușor de atins și are o cotă care ne poate aduce un profit frumos.

Miza: 5/10
Cota: 1.73
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici