1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Gyor vs Kristianstad

Gyor - Kristianstad, Ponturi Pariuri Handbal Feminin, Liga Campionilor, 03.06.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-06-02 19:06:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

03 Iunie 2023, 16:15

Gyor Audi ETO

Gyor Audi ETO

versus
Vipers Kristiansand

Vipers Kristiansand

1.90

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Gyor Audi ETO v Vipers Kristiansand

Urmărim pentru pariuri în acest weekend și turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, care se desfășoară în Budapesta (Ungaria), iar prima selecție este de la semifinala Gyor – Kristiansand, programată sâmbătă, de la ora 16:15.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Gyor Audi ETO: Forma echipei, știri și statistici

Gyor este cvintuplă campioană a Europei, dar nu a mai pus mâna pe trofeu de patru ani, după o victorie cu Rostov Don cu scorul de 25-24. Ambros Martin, actualul antrenor al formației maghiare, era în tabăra adversă la data respectivă. Clubul își trece acum în cont a opta prezență în F4. Singurul sezon în care a ratat calificarea a fost în 2015, când a fost oprit de Vardar Skopje.

Apropo de Ambros Martin... Antrenorul spaniol este și el la a opta apariție în Final Four. În acest weekend, el va disputa însă ultimele două jocuri în calitate de „principal” la Gyor. Martin își va continua activitatea în postura de selecționer al Spaniei.

Cu o săptămână în urmă, Gyor a câștigat campionatul în Ungaria, nu însă fără înfrângere (25 de victorii și un eșec). A depășit Ferencvaros cu două puncte. Înaintea jocului cu Vipers are cinci meciuri câștigate la rând în toate competițiile, inclusiv două în sferturile de finală cu Odense, 29:27 în deplasare și 37:28 pe teren propriu.

Până la turneul Final Four al Ligii Campionilor, Gyor nu a avut totuși cel mai bun sezon european, care la un moment dat era văzută ca o mășinărie de handbal. În grupă a terminat doar pe locul 2, după Metz, iar în 14 jocuri a cedat în trei. A suferit și primul eșec pe teren propriu (24-28 cu Metz), după 7 ani de invincibilitate.

Campioana Ungariei a înscris 31,8 goluri pe meci, dar apărarea a fost totuși principala armă. Și-a limitat adversarii la o medie de 25,1 goluri, cea mai bună din competiție. Poarta a fost și ea la un nivel în general bun, cu 33,7% fiind pe locul secund în topul eficienței, după Vipers.

Revenită după 10 ani la Gyor, Ana Gros este cea mai bună marcatoare a echipei, cu 87 de goluri. Ea nu mai înscrie la fel de mult, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani la Brest sau Krim. La echipa maghiară, timpii de joc se împart mai bine. A doua cea mai bună marcatoare este Estelle Nze Minko, cu 60 de goluri.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Vipers Kristiansand: Forma echipei, știri și statistici

Vipers Kristiansand a revenit în capitala Ungariei, unde a câștigat ultimele două titluri, după ce a învins Rapid București cu 71:56 pe parcursul celor două manșe din sferturile de finală. Aceasta este a patra prezență în F4 și caută să devină a doua echipă, după Gyor, care leagă trei trofee câștigate în Budapesta.

În șase jocuri până acum în faza finală a Ligii Campionilor, echipa lui Ole Gustav Gjekstad a pierdut doar în primul, într-o semifinală cu Gyor în 2019 (scor 22:31).

Vipers a avut cea mai bună ofensivă din competiție, cu o medie de 32,9 goluri marcate. Centrul de greutate al atacului se învârte în jurul tridentului Marketa Jerabkova, Anna Vyakhireva și Jamina Roberts, care împreună au combinat 247 de goluri.

Nu doar atac are campioana Norvegiei, ci și poartă. Goalkeeperii au adunat până la această dată nu mai puțin de 230 de mingi apărare, cele mai multe din competiție, cu toate că echipa a disputat cu două meciuri mai puțin decât alte echipe. Eficiența a fost de 34,9%.

Apropo de poartă, pentru Katrine Lunde ar putea fi un alt sezon istoric. Ea are șansa de a deveni prima sportivă cu șapte trofee ale Ligii Campionilor. În aceeași situație este și Nora Mork, fosta ei coechipieră, care în acest sezon activează la Esbjerg. Ambele au câștigat în trecut trofeul și cu Gyor. Deocamdată, Lunde și Mork sunt la egalitate cu Bojana Popovic și Ausra Fridrikas.

Vipers este neînvinsă în 2023, fiind singura din cele prezente în Final Four care se bucură de o astfel de statistică. Are în prezent 29 de victorii la rând. Ultimele două au fost obținute în finala campionatului Norvegiei, cu Storhamar, 32:19 pe teren propriu și 32:26 în deplasare.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Gyor Audi ETO v Vipers Kristiansand

Gyor are de luat o revanșă cu Vipers, după eșecul din finala de anul trecut, 31-33. Aceasta este însă a treia partidă între cele două formații în Final 4. În 2019, în semifinale, Gyor a câștigat cu 31-22. În 10 partide directe, Vipers a obținut trei victorii, inclusiv în ultimele două.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Gyor Audi ETO v Vipers Kristiansand

Vipers a avut o medie de 4,43 aruncări de la 7 metri în acest sezon. Campioana Norvegiei are câteva jucătoare de mare calibru care excelează pe pătruderi, iar de multe ori sunt oprite de adversare prin fault, provocând și aruncări de la 7 metri. Pentru over 4,5 aruncări de la 7 metri contra Gyor cota este 1.85 la Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Gyor Audi ETO vs Vipers Kristiansand Pont: Sub 58,5 goluri

Ne așteptăm la un veritabil regal handbalistic, între două formații cu jucătoare de cinci stele, cu atacuri explozive, care evoluează într-un ritm amețitor. Anticipăm că echipa care va reuși să se organizeze mai bine în apărare, care va reuși să întrerupă ritmul adversarei, va avea câștig de cauză. Gyor intră în această semifinală cu cea mai bună apărare din competiție – medie de 25 de goluri primite, iar Vipers, cu cea mai bună poartă, cu o eficiență de peste 34%. Mergem pe un „under” de 58,5 goluri la această semifinală.

Handbal - Liga Campionilor feminin

Sub 58,5 goluri

1.90
Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici