Share

Gloria Bistrița – Minaur Baia Mare, Ponturi Pariuri Handbal, 05.05.2021

Handbal

Cota: 2.05

Adaugat de: Marius Huțu

05 Mai 2021 10:59 405 0
Logo Gloria Bistrița
Logo Minaur Baia Mare
Gloria Bistrița
Minaur Baia Mare
VS
16:30 05 Mai 2021
Handbal România - Liga Naţională feminin

Analiză și informații pentru Gloria Bistrița v Minaur Baia Mare

Gloria Bistrița și Minaur Baia Mare se înfruntă miercuri, de la ora 16:30, într-un meci din etapa a 20-a în Liga Florilor la handbal, eveniment pentru care am selectat și pariuri. Jocul se desfășoară la Turda.

Gloria Bistrița: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Gloria Bistrița este pe locul 7 cu 30 de puncte, la 4 „lungimi” distanță de Măgura Cisnădie (locul 5). Obiectivul ardelencelor este o clasare în Top 5, care le-ar permite să revină în cupele europene. Gloria s-a întărit considerabil pentru sezonul următor, sperând ca viitoarea echipă să se poată exprima și în Europa.

Formația din Bistrița nu traversează însă cea mai bună de formă sportivă. De fapt, a avut întregul sezon cu oscilații. Săptămâna trecută, într-un turneu de patru etape care l-a organizat acasă, a fost învinsă destul de clar de Rapid București, cu 22-18, apoi a câștigat destul de greu cu CSM Slatina, cu 24-23. Ceva mai devreme, învinsese CSM Galați cu 32-23 și HC Zalău cu 29-26. Toate aceste adversare erau mai slab clasate la ora întâlnirilor directe.

Greul abia acum începe pentru Gloria, iar evoluțiile deloc convingătoare arată, de fapt, că problema nu a fost în acest sezon neapărat la nivelul băncii tehnice. Bistrița a schimbat deja antrenorul, fiind una din cele trei echipe din Liga Florilor care au optat pentru o astfel de măsură.

Pentru a emite pretenții într-un joc cu Minaur Baia Mare, Gloria trebuie să exceleze cu apărarea. În ultimele 10 partide, Gloria a primit maximum 26 de goluri. Atacul a fost însă în suferință, din moment ce a suferit 4 înfrângeri în această perioadă.

Minaur Baia Mare: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Minaur Baia Mare se află în cea mai importantă săptămână a szeonului. După acest meci, formația pregătită de Costică Buceschi intră în febra turneului Final Four din European Handball League, pe care îl va organiza la sfârșitul săptămânii pe teren propriu.

Iar gruparea maramureșeană traversează o formă de vis, care îi permite să se gândească și la câștigarea trofeului în Europa. Minaur are azi 17 victorii consecutive în toate competițiile (două au fost la „masa verde” cu Thuringer). În ultima partidă, Baia Mare a învins SCM Rm. Vâlcea cu scorul de 31-30, într-unul dintre cele mai frumoase jocuri ale sezonului în campionat. Echipa a revenit de la minus 5 goluri pe tabela de marcaj.

Minaur nu luptă doar pentru câștigarea EHL, dar și pentru titlu, fiind într-o competiție cu CSM București. Fetele lui Costică Buceschi sunt la o victorie distanță de liderul Ligii Florilor.

Atacul echipei băimărene arată foarte bine. Vorbind doar de cele mai recente jocuri, Minaur are 4 din ultimele 5 partide cu cel puțin 31 de goluri. Doar cu Rapid București a fost blocată mai bine, motiv pentru care a câștigat cu 25-21.

Statistica meciurilor directe Gloria Bistrița v Minaur Baia Mare

Minaur Bare a învins Gloria Bistrița cu 27-23 în partida tur, astfel că a ajuns la 3 victorii consecutive. În ediția trecută, băimărencele s-au impus la Bistrița cu 22-21 și pe teren propriu cu 30-27.

Cote pentru Gloria Bistrița v Minaur Baia Mare

Minaur Baia Mare pare o echipă în viteza a cincea în România, care reușește să se descurce în atac cu destulă lejeritate. Pentru over 26,5 goluri, Minaur are o cotă de 1.88 în oferta de pariuri Betano.

Gloria Bistrița vs Minaur Baia Mare Pont: Handicap Minaur Baia Mare – 3,5 goluri

Față de jocul din tur, când a câștigat la o diferență de 4 goluri, Minaur Baia Mare este o echipă mai legată, mai sudată, dar și cu o încredere foarte bună, având în vedere seria din ultima vreme. Pe de altă parte, Baia Mare se află într-o săptămână foarte importantă pentru istoria clubului. Așadar, teoretic, se află într-un vârf de formă. Bistrița se chinuie în prezent să rămână aproape de Top 5, dar nu îi ofer prea mute șanse pentru acest joc. Pariez pe o victorie fără emoții a Minaurului.

Pont pariuri: Handicap Minaur Baia Mare – 3,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Marius Huțu

Ponturi:

16

Castigate:

5

Pierdute:

9

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici