1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Gloria Bistrița vs CSM Deva

Gloria Bistrița – CSM Deva, Ponturi Pariuri Handbal Liga Națională 29.01.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-01-28 12:28:00

Handbal România - Liga Naţională feminin

29 Ianuarie 2022, 17:00

Gloria Bistrița

Gloria Bistrița

versus
CSM Deva

CSM Deva

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Gloria Bistrița v CSM Deva

Gloria Bistrița și CSM Deva sunt adversare sâmbătă, de la ora 17:00, într-un meci din ultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin, eveniment pentru care încercăm să identificăm și cele mai bune pariuri.

Gloria Bistrița: Forma echipei, știri și statistici

Gloria Bistrița a plecat la drum în acest sezon cu mari ambiții, cu obiectivul de a lupta pentru titlul de campioană, dar a dezamăgit, adunând doar 13 puncte dintr-un total de 36, fiind doar pe locul 10. Inclusiv o calificare în cupele europene a devenit greu de atins, singura opțiune rămasă în picioare fiind câștigarea Cupei României. Din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, clubul a și renunțat la antrenorul Kim Rasmussen și l-a readus pe banca tehnică pe Horațiu Pașca.

Împăcată cu situația din clasament, Gloria Bistrița a început să-și pregătească deja sezonul următor. A și perfectat câteva transferuri de marcă, precum Cristina Laslo, Yuliya Dumanska și Bianca Bazaliu. În ceea ce privește actualul sezon, presiunea nu mai este la fel de mare, ci echipa va căuta să adune cât mai multe puncte, să-și contruiască încrederea și să închege relațiile de joc.

În ceea ce privește evoluțiile recente, Gloria Bistrița caută prima victorie din 2022. Toate cele trei jocuri disputate au fost pierdute, astfel: 26-28 cu SCM Craiova (deplasare), 21-24 cu Rapid București (acasă) și 25-28 cu SCM Rm. Vâlcea (deplasare). Gruparea ardeleană are nevoie de un rezultat pozitiv cu această ocazie pentru a sta departe și de zona locurilor de baraj, având un avans de 4 puncte față de locurile 11-12, ocupate de Dacia Mioveni și CSM Slatina.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Deva: Forma echipei, știri și statistici

CSM Deva este aproape ca și retrogradată, chiar dacă mai are în față 14 meciuri. Nou-promovata a pierdut toate cele 12 partide de până acum și nici nu are perspective de a-și îmbunătăți situația peste noapte. Jucătoare disponibile de valoare pentru a-și întări lotul nu există.

Lucrurile au devenit foarte clare în weekend-ul trecut, când echipa pregătită de Gheorghe Covaciu a fost învinsă de Știința București în derby-ul nou-promovatelor cu 26-24, chiar pe teren propriu. În acest meci, Malac și Livrinikj au înscris împreună 13 goluri, dar echipa deveană are în general probleme de exprimare în atac, asta și din cauza resurselor reduse, din punct de vedere valoric. CSM are de departe cel mai slab atac din campionat, media reușitelor fiind de 19,83 de goluri.

Înfrângerile din acest sezon au fost suferite la o diferență medie de 7,75 goluri. În deplasare, cele 5 eșecuri au avut însă o diferență medie de 9,6 goluri. Deva a trecut însă de media de 20 de goluri afară, fiind la 20,4 goluri. În acest an, echipa lui Covaciu a jucat la Mioveni (14-27) și Minaur Baia Mare (26-32).

Statistica meciurilor directe Gloria Bistrița v CSM Deva

CSM Deva este o echipă nouă, înființată în 2020, după desființarea CSM Cetate Deva. Așadar, Gloria Bistrița și CSM Deva se înfruntă în premieră într-un joc oficial.

Cote pentru Gloria Bistrița v CSM Deva

Pentru Bistrița este un bun prilej de a-și pune la punct apărarea. Iar în condițiile în care problema învingătoarei nu se pune, gazdele și-ar putea fixa ca obiectiv să-și limite adversarul la un anumit număr de goluri. Spre exemplu, să nu înscrie mai mult de 20 de goluri. Pentru under 20,5 goluri CSM Deva, în oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1.95.

Gloria Bistrița vs CSM Deva Pont: Total sub 51,5 goluri

CSM Deva are un atac cu care teoretic nu poate ridica foarte multe probleme Gloriei Bistrița. Este o echipă mai degrabă defensivă, având o medie de 27,58 goluri primite. Și apărarea pare a fi singura șansă a echipei oaspete și cu această ocazie pentru a limita proporțiile scorului. Gloria Bistrița – CSM Deva pare tipul de meci care se poate încheia, spre exemplu, cu un 28-15 sau ceva de genul acesta. Deva are șanse mici să joace faza a doua și contraatac în fața Bistriței. Pe de altă parte, va încerca să fragmenteze ritmul gazdelor, așadar, pariul pentru acest meci merge către un „under”.

Handbal România - Liga Naţională feminin

Total sub 51,5 goluri

1.87
Gloria Bistrița vs CSM Deva

29 Jan 22, 17:00

Miza: 7/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici