1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Germania - Uruguay, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 15.01.2021

Germania - Uruguay, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 15.01.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-01-15 01:10:00

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

15 Ianuarie 2021, 19:00

Germania

Germania

versus
Uruguay

Uruguay

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Germania v Uruguay

Germania și Uruguay pare cel mai dezechilibrat joc al zilei a 3-a la Campionatul Mondial de Handbal Masculin din Egipt (vineri, ora 19:00), acesta fiind inclus și pe lista noastră de pariuri. Jocul se desfășoară în cadrul Grupei A, din care mai fac parte Ungaria și Capul Verde.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania este de fiecare dată una dintre favoritele Campionatului Mondial de Handbal Masculin. Ultimul titlu mondial l-a cucerit însă în 2007. „Panzerele” au câștigat de atunci, în schimb, Euro 2016, în același an fiind pe podium și la Jocurile Olimpice de la Rio. La ediția din 2019 a Mondialului, au ajuns în semifinale, dar au terminat pe locul 4.

În Egipt, Germania a venit cu un antrenor celebru, Alfred Gislason, fost antrenor la THW Kiel timp de 11 ani. El a preluat echipa națională anul trecut.

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, Germania evoluează la un Campionat Mondial fără jucători de la THW Kiel. Câștigători în decembrie ai Ligii Campionilor, Hendrik Pekeler, Patrick Wiencek și Steffen Weinhold nu au dorit să facă deplasarea din cauza pandemiei de coronavirus. Finn Lemke, Fabian Wiede, Franz Semper și Tim Suton sunt alți jucători carte ar fi putut participa, dar din diferite probleme nu au efectuat deplasarea.

Chiar și fără aceste nume, selecționata lui Alfred Gislason este o echipă foarte puternică. Uwe Gensheimer a ținut să-i încurajeze pe handbaliștii mai nou-sosiți în lot, susținând că toți cei aflați în Egipt au fost convocați pentru că au avut evoluții apreciate în Bundesliga. Înainte ca echipa să ajungă în Egipt a disputat două meciuri în calificările pentru Euro 2022, ambele cu Austria, iar rezultatele vorbesc de la sine despre forța Germaniei: 36-27 în deplasare și 34-20 pe teren propriu.

Uruguay: Forma echipei, știri și statistici

Uruguay participă în premieră la un Campionat Mondial, dar nu se poate spune că a profitat de mărirea numărului de participante de la 24 la 32. Selecționata sud-americană a produs surpriza la Campionatul Americii de Sud, unde a reușit să ia fața reprezentativei statului Chile, obișnuită cu participările la ultimele Campionate Mondiale, terminând pe locul 3 după Brazilia și Argentina.

Totuși, după succesul cu Chile cu scorul de 28-25, Uruguay a cedat la scor cu cele mai bune naționale din America de Sud, 17-33 cu Argentina și 14-31 cu Brazilia. Acestea sunt și ultimele repere importante înaintea competiției, în ceea ce privește selecționata sud-americană.

Uruguay este o necunoscută pentru Germania, după cum au declarat inclusiv jucătorii naționalei din Europa. Cei mai mulți sud-americani joacă pe plan național și speră ca acest Mondial să fie o rampă de lansare pentru ei. Iar dintre puținii componenți care au „pătruns” în Europa, joacă deocamdată în ligile inferioare din Spania.

Vedeta este Nicolas Fabra, un jucător de 35 de ani, cu peste 500 de goluri. Alejandro Velazco și portarul Felipe Gonzalez au, de asemenea, experiență internațională, dar la handbal pe plajă.

Statistica meciurilor directe Germania v Uruguay

Germania și Uruguay se vor afla pentru prima dată față în față.

Cote pentru Germania v Uruguay

Ne putem aștepta la un scor fluviu în acest meci, Germania având șanse chiar să bată recordul Sloveniei, care a învins Coreea de Sud, joi, cu scorul de 51-29. Argentina și Brazilia au învins Uruguay în urmă cu un an la 16-17 goluri diferență. Pentru H1 – 19,5 goluri, Germania are o cotă de 1.80 la SuperBet pariuri sportive.

Germania vs Uruguay Pont: Uruguay sub 17,5 goluri

Diferența de valoare între Germania și Uruguay este imensă. În timp ce sud-americanii încă mai au multe lucruri de învățat în materie de handbal, germanii nu mai au nevoie de nicio prezentare. În general, atunci când au înfruntat naționale mai mici la Mondiale, Germania a făcut scor. Ultimul exemplu la ediția din 2017, când a învins Chile cu 35-14. Uruguay nu poate juca faza a doua și contraatac cu reprezentanta Europei, iar în pozițional se va chinui să marcheze. La prima vedere, pare o minune dacă sud-americanii vor trece de 15-16 goluri. Cota din oferta Superbet pariuri sportive este excelentă.

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Uruguay sub 17,5 goluri

1.72
Germania vs Uruguay

15 Jan 21, 19:00

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici