Germania - Ungaria, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial 06.12.2021

Handbal

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huțu

06 Dec 2021 01:28 1,2k 0
Logo Germania Germania
Logo Ungaria Ungaria
VS
21:30 06 Decembrie 2021
Handbal - Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Germania v Ungaria

Germania – Ungaria este unul dintre cele mai tari meciuri ale zilei de luni (ora 21:30) la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Spania, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Germania s-a comportat foarte bine până acum la turneul final, într-o grupă sută la sută europeană. Primele două jocuri le-a câștigat la o diferență de cel puțin 10 goluri: 31-21 cu Cehia și 36-22 cu Slovacia. De câțiva ani se așteaptă ca această echipă națională să se implice în lupta pentru medalii, a plecat cu multe speranțe la ultimele turnee finale, dar a eșuat de fiecare dată.

Primele jocuri din Spania arată însă că echipa lui Henk Groener este de luat în seamă. Mai ales că are și un culoar favorabil. Jocul cu Ungaria poate fi privit ca o finală în tentativa de a ajunge în sferturile de finală, mai ales că punctele se vor contabiliza în grupa principală.

Germania are o echipă cu o medie de vârstă de 25,5 ani, numai bună pentru a ataca mari performanțe. Jucătoare precum Bolk, Stolle și Grijssels (cu vârste de 23-25) s-au călit în Liga Campionilor, iar acum sunt gata să confirme și cu echipa națională. Ultima este și golgehetrul Ligii Campionilor în acest sezon cu Dortmund. Groener are 6 jucătoare care provin de la echipe din Liga Campionilor, dar alte câteva fete au jucat cu Bietigheim la acest nivel în ultimele sezoane.

În primele două jocuri la Mondiale, Germania a înregistrat o medie de 52 de șuturi pe poartă / joc. Alina Grijseels este cea mai bună marcatoare și la națională, cu 10 goluri, având un procentaj perfect – 100%. Partida este una specială pentru Bolk și Stolle, care își vor înfrunta mai multe colege de la echipa de club în această bătălie, de la Ferencvaros.

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Ungaria are cam aceleași calcule ca și Germania înaintea acestei întâlniri, după ce a obținut la rândul ei două victorii în primele două etape: 35-29 cu Slovacia și 32-29 cu Cehia. Țara vecină a scos rezultate pe bandă rulantă la junioare și tineret în ultimii ani, dar încă nu a reușit „lovească” și la senioare. O victorie în partida de luni seara îi oferă perspective uriașe în Spania.

Opt jucătoare din lot provin de la primele două echipe ale campionatului maghiar, Gyor și Ferencvaros, care luptă să ajungă în Final Four în Liga Campionilor. Însă numai o parte dintre acestea sunt determinante la echipele lor. Selecționata condusă de Golovin Vlagymir este chiar mai tânără decât Germania, având un lot cu o medie de 24,8 ani. Aniko Kovacsics este principala absență a echipei la turneul final din Spania.

După cum arată statistica, Ungaria se bazează în mod special pe 10-11 jucătoare, care au avut până acum o medie de peste 20 de minute de joc. Banca de rezerve nu pare la fel de lungă precum cea a Germaniei. Interii Katrin Klujber și Noemi Hafra au fost jucătoarele cu mare greutate în primele două întâlniri. Cei doi interi au marcat până acum 28 de goluri, ceea ce înseamnă 41,79% din totalul golurilor realizate de Ungaria.

Statistica meciurilor directe Germania v Ungaria

Germania și Ungaria au fost adversare și la ultimele două ediții ale Campionatul European. În 2018, selecționata maghiară a câștigat cu 26-25. În decembrie anul trecut, Germania și-a luat revanșa cu 32-25.

Cote pentru Germania v Ungaria

Ambele naționale au avut câte 51-52 de acțiuni încheiate cu șut la poartă până acum. Germania și Ungaria sunt două reprezentative cu un ritm bun, care vor încerca să joace rapid și în această întâlnire. Apărările vor avea însă un rol mai important, având în vedere faptul că este o finală a grupei. Se poate încerca un under 56,5 goluri cu o cotă de 1.85 în oferta de pariuri Betano.

Germania vs Ungaria Pont: Victorie Germania

Germania pare la prima vedere o echipă mai matură, iar într-o veritabilă finală a grupei, acest lucru ar putea să conteze. După cum au arătat meciurile din primele două etape, Germania a câștigat mai clar partidele, comparativ cu Ungaria. Echipa condusă de Groener are și o bancă de rezerve mai lungă. Având în vedere și meciul direct de anul trecut, în care ambele echipe au avut multe jucătoare din actualele loturi, înclins să cred că Germania va câștiga derby-ul grupei E.

Pont pariuri: Victorie Germania

Miza: 7/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Germania vs Ungaria Pont: Germania +0,5 goluri

Este un meci tare între cele două formații, derby-ul grupei, dar Germania pare a avea un plus după primele partide, mai ales în ceea ce privește banca de rezerve, una mai puternică decât a Ungariei. Ambele au jucat cu Cehia și Slovacia, dar victoriile Germaniei au fost mult mai concludente decât ale Ungariei care s-a chinuit cu Cehia, victorie la 3 goluri, în timp ce Germania a învins la cel puțin 10 goluri diferență în ambele partide. Având în vedere aceste aspecte, cred că Germania nu va fi învinsă în acest meci, de aceea am ales pariul Germania HA+0,5 goluri din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Germania +0,5 goluri

Miza: 5/10

Cota: 1.37

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

2

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici