Germania - Suedia, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul European masculin 23.01.2022

Handbal

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huțu

22 Ian 2022 21:20 870 0
Logo Germania Germania
Logo Suedia Suedia
VS
19:00 23 Ianuarie 2022
Handbal - Campionatul European

Analiză și informații pentru Germania v Suedia

Germania și Suedia luptă pentru puncte, duminică, de la ora 19:00, într-un joc din Grupa 2 principală la Campionatul European de handbal masculin din Ungaria și Slovacia, pentru care am selectat și pariuri.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

Germania a avut o primă săptămână perfectă la Euro 2022, din punct de vedere al rezultatelor, reușind să întreacă pe rând, cu cel puțin 30 de goluri marcate, Belarus (33-29), Austria (34-29) și Polonia (30-23). După primul joc au început însă să apară tot mai multe cazuri de covid în tabăra lui Alfred Gislason, iar efectele au început să se vadă din faza a doua a competiției.

Selecționata germană a fost nevoită să cheme în valuri alți jucători din țară pentru a avea suficienți oameni pe foaia de joc. Efectele schimbărilor forțate din lot, peste 50% în echipa cu care s-a început turneul final, s-au văzut în primele două jocuri din Main Round, pierdute cu Spania (23-29) și Norvegia (23-28). Dintr-o mare candidată pentru calificarea în semifinale, Germania are acum șanse minime să mai prindă „careul de ași”. Ar avea nevoie de două victorii în ultimele două runde, de două înfrângeri ale Norvegiei, dar și anumite diferențe de scor la Germania – Suedia și Suedia – Norvegia, astfel încât să iasă pe primul loc într-un clasament în trei. Scenariul pare aproape imposibil de a fi confirmat.

„Nu am fi vorbit despre semifinale chiar și dacă aveam echipa noastră completă. Obiectivul nostru principal a fost să trecem în turul principal. Aici am pierdut două meciuri împotriva echipelor de top. Aceste jocuri au fost importante pentru ca jucătorii noștri să se dezvolte pentru viitor. Nu suntem favoriți nici împotriva Suediei, dar jucăm pentru a câștiga”, a declarat Alfred Gislason.

De remarcat faptul că în cazul unui nou eșec, Germania va egala recordul ei negativ în istoria Europenelor, trei înfrângeri consecutive.

Suedia: Forma echipei, știri și statistici

V Î E V V

Suedia a suferit un eșec în prima săptămână împotriva Spaniei, cu 32-28, dar azi este bine poziționată în lupta pentru calificarea în semifinale. În prima fază a competiției, nordicii au obținut o victorie cu Bosnia (30-18) și au mai terminat la egalitate cu Cehia (27-27).

Lucrurile au început să funcționeze mult mai bine de când s-a intrat în Main Round. Suedia a realizat două succese clare în primele două partide, cu Rusia (29-23; adversară ca învins Norvegia în prima săptămână) și Polonia (28-18). Înaintea partidei cu Germania, selecționata condusă de Glenn Solberg este pe locul 3 cu 4 puncte, la egalitate cu Norvegia, iar în față are și un meci direct cu această reprezentativă, două zile mai târziu. Așadar, totul depinde de propriile rezultate pentru a ajunge în „careul de ași”.

„Noi am terminat primul tur pe locul doi și nu am adus niciun punct în Main Round. Asta înseamnă că trebuie să câștigi toate cele patru meciuri, dacă vrei să mergi în semifinale. Primele două victorii le-am obținut. Duminică, ne confruntăm cu o echipă a Germaniei foarte puternică. Au avut multe schimbări în lot, dar totuși au vedete de top din Bundesliga. Nu există o favorită pentru acest meci”, a declarat golgheterul Hampus Wanne, potrivit EHF.

Suedia s-a remarcat printr-o apărare  puternică până acum. A înregistrat o medie de 23,6 goluri primite pe meci, având a doua defensivă din competiție.

Merită evidențiat și faptul că 11 jucători suedezi își desfășoară în prezent activitatea în Bundesliga la opt echipe diferite. Așadar, au un know-how foarte bun în ceea ce privește resursele Germaniei.

Statistica meciurilor directe Germania v Suedia

Germania și Suedia sunt adversare de tradiție și în cele mai multe cazuri jocurile au fost destul de echilibrate. Ultima bătălie a avut loc în turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, desfășurat anul trecut, iar rezultatul final a fost 25-25. Cu același scor s-a terminat și ultima partidă amicală dintre cele două selecționate.

Cote pentru Germania v Suedia

Germania și-a modificat mult structura lotului în ultimele zile, din cauza coronavirusului, dar nici Spania, nici Norvegia nu i-au marcat mai mult de 29 de goluri. Apoi, Suedia are un singur meci cu Bosnia din cele 5 disputate până acum în care a ajuns la cota 30 goluri. Pentru under 29,5 goluri Suedia la acest meci, la Unibet pariuri sportive avem o cotă de 1.74.

Germania vs Suedia Pont: Handicap Germania + 5,5 goluri

Indiferent de teren sau de competiție, cele mai multe partide Germania - Suedia au avut fost echilibrate. După 2000, nicio confruntare între cele două națiuni la nivel oficial nu s-a încheiat cu o diferență mai mare de 5 goluri. Germania are șanse mici de calificare în semifinale și multe absențe, dar are o echipă compusă cu jucători din Budesliga plus orgoliu și va încerca să pună cât mai multe probleme Suediei. Mizez pe faptul că vom avea o diferență maximă de 5 goluri la final și în această confruntare.

Pont pariuri: Handicap Germania + 5,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

30

Castigate:

10

Pierdute:

19

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici