Germania - Rusia, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul European masculin 25.01.2022

Handbal

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huțu

25 Ian 2022 01:35 951 0
Logo Germania Germania
Logo Rusia Rusia
VS
19:00 25 Ianuarie 2022
Handbal - Campionatul European

Analiză și informații pentru Germania v Rusia

Germania și Rusia își încheie marți, de la ora 19:00, parcursul la Campionatul European de handbal masculin. Am selectat și pariuri pentru acest meci, a cărui miză este o clasare în Top 8.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Germania a fost o națională epuziată de cazurile de covid la acest Campionat European, care s-au înmulțit chiar atunci când a intrat în perioada meciurilor decisive cu Spania (23-29) și Norvegia (23-28) din Main Round. În ciuda acestui „fenomen”, trupa lui Alfred Gislason a căutat să rămână în picioare, iar în ultimul joc contra Suediei, disputat duminică seara, a făcut unul dintre cele mai complete partide din punct de vedere defensiv. Scandinavii au câștigat totuși acest joc cu 25-21 și au anulat practic orice șansă a Germaniei de a mai spera la semifinale.

Înaintea acestui joc, Germania are trei înfrângeri la rând și a egalat practic cea mai proastă serie din competiție, stabilită o dată între 2008 și 2010 și a doua oară între 2012 și 2016. Iar dacă nu învinge Rusia, va încheia pe locul 5 în Grupa 2 și își va egala practic cel mai slab rezultat la un Campionat European, locul 10 la ediția din 2010.

„Cu siguranță vrem să evităm să încheiem turneul cu o înfrângere, de aceea ultimii noștri oameni în picioare vor să învingă Rusia”, a declarat interul stânga Paul Drux, potrivit EHF, înaintea întâlnirii cu Rusia.

Germania a scăzut considerabil în ceea ce privește media de goluri. După primul tur avea o medie de 32,3 goluri. Acum a ajuns la 27,3 goluri pe meci. Ar mai fi de remarcat faptul că Gislason are la dispoziție doar 5 jucători care au disputat până la această oră toate întâlnirile, pe Golla, Wiencek, Koster, Ernst și Weber. Primul este și cel mai bun marcator al echipei în turneu, cu 23 de goluri.

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î E

Rusia a avut o primă parte promițătoare de turneu, reușind să termine pe primul loc într-o grupă cu Norvegia. Dacă victoriile cu Lituania (29-27) și Slovacia (36-27) erau previzibile, în schimb, nimeni nu a așteptat ca echipa lui Velimir Petkovic să învingă reprezentativa scandinavă cu 23-22.

Rusia nu a avut însă aceeași continuare în Main Round. A fost învinsă de Suedia (23-29) și Spania (25-26), apoi a terminat al egalitate cu Polonia (29-29). Așadar, a rămas fără șanse de a se califica în semifinale, cu toate că a început turul principal cu 2 puncte.

Per-total, rușii au avut totuși un turneu final bun, iar dacă vor evita înfrângerea în fața Germaniei vor termina în Top 8, lucru pe care nu l-au mai reușit de 16 ani la un Campionat European.

Selecționerul Rusiei, Velimir Petkovic, își cunoaște adversarii pe dinafară, după ce a antrenat echipe de cluburi germane între 1991 și 2020. Înainte de a prelua Rusia, antrenorul sârb a fost propus și la naționala României, dar actualul șef, Alexandru Dedu, a avut alte opțiuni. „Aștept cu nerăbdare acest meci împotriva Germaniei și a prietenului meu Alfred Gislason. Avem șansa de a câștiga, va fi un meci grozav”, a declarat Petkovic, potrivit EHF.

Statistica meciurilor directe Germania v Rusia

Germania și Rusia au fost adversare ultima dată la Mondialul din 2019. Cele două reprezentative au terminat atunci la egalitate. Per-total, Germania a câștigat 7 meciuri și a pierdut 3 împotriva Rusiei din total de 14. Germania a câștigat și ultimele trei confruntări directe la Europene, diferența la final fiind de 1-2 goluri.

Cote pentru Germania v Rusia

Germania are o cotă de 1.75 la victorie cu Rusia la Superbet pariuri sportive. Echipa lui Gislason s-a mai omogenizat și este foarte motivată să termine cu o victorie și în Top 8 la Euro 2022. Rusia a fost în scădere după înfrângerea cu Spania și abia a smuls un punct cu Polonia în cel mai recent joc, deși ar fi trebuit să-l câștige în mod nomal.

Germania vs Rusia Pont: Rusia sub 27,5 goluri

Germania a avut o medie de 27,3 goluri primite în cele trei jocuri din grupa principală, împotriva a trei adversari care sunt peste Rusia în prezent, în cărți pentru calificarea în semifinale. După ce s-au înmulțit cazurile de coronavirus în lot, Alfred Gislason a pus accent pe apărare, în tentativa de a reduce ecartul față de ceilalți adversari, iar defensiva a mers din ce în ce mai bine. La ultimul joc, Germania a primit doar 25 de goluri cu Suedia, deși adversarul avea nevoie de o victorie la o diferență cât mai mare. Rusia poate fi blocată la rândul ei la maximum 27 de goluri. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Rusia sub 27,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

33

Castigate:

11

Pierdute:

20

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici