1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Germania vs Norvegia

Germania - Norvegia, Ponturi Pariuri Handbal Masculin, Campionatul Mondial, 23.01.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-01-23 01:32:00

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

23 Ianuarie 2023, 21:30

Germania

Germania

versus
Norvegia

Norvegia

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Germania v Norvegia

Germania și Norvegia luptă luni, de la ora 21:30, pentru primul loc în Grupa 3 a Campionatului Mondial de handbal masculin, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania a intrat într-o reconstrucție serioasă de când Alfred Gislason a preluat echipa în 2020. Primele rezultate sub comanda islandezului nu a mulțumit pe nimeni, echipa terminând pe locul 12 la Mondialul din 2021 și locul 7 la Euro 2022. Dar situația se prezintă mult mai bine la acest turneu final, unde selecționata germană a câștigat toate cele cinci jocuri de până acum și s-a calificat deja în sferturile de finală.

Cele mai dificile meciuri au fost cu Serbia (34-33) și Olanda (33-26). Patru din cele cinci jocuri au avut maximum 59 de goluri la total, iar victoriile au fost realizate la o diferență medie de 10,2 goluri. Rezultatul cu Argentina (39-19) a contribuit însă în mare măsură la media amintită.

Gislason încă mai are lucruri de pus la punct, dar în cadrul lotului se simte entuziasmul, o stare de încredere, care pot crește forța echipei cu câteva procente. Islandezul a căutat să creeze o echipă echilibrată, fiind păstrați și oameni experimentați, precum Andreas Wolff și Johannes Golla. Revelația echipei este însă tânărul Juri Knorr de la Rhein Neckar-Lowen, un centru de 22 de ani care a marcat deja 29 de goluri (14 din aruncări de la 7 metri).

Germania și-a asigurat Top 8 la acest Mondial și prezența la turneul preolimpic, deci și-a atins principalul obiectiv, dar își dorește acum mult mai mult, pentru că simte că se poate apropia din nou de o performanță importantă. Meciul cu Norvegia va fi un veritabil test în acest sens.

„Nu suntem la sfârșitul călătoriei noastre. Dacă continuăm așa, cred că putem merge puțin mai departe. Dar trebuie să rămânem fideli nouă înșine", a declarat Knorr. „Putem învinge pe oricine într-o zi bună, dar trebuie să ne asigurăm că păstrăm euforia sub control și continuăm să performăm”, a spus și căpitanul Johannes Golla.

Dacă va câștiga acest joc sau va termina la egalitate, Germania va înfrunta Spania în sferturile de finală. Altfel, va juca contra Franței. Nemții se simt ca acasă la Katowice, pentru că sunt susținuți de aproximativ 4.000 de suporteri.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

Norvegia este o altă națională cu entuziasm, una dintre cele cinci naționale cu procentaj maxim până la această dată, alături de Suedia, Franța, Germania și Egipt. De câțiva ani a devenit o forță în handbalul masculin, dar încă îi lipsește cea mai prețioasă medalie, după două două distincții de argint la Mondialele din 2017 și 2019 și un bronz la Euro 2020. La ultimele turnee finale, vikingii au fost într-un ușor regres, dar și pentru că nu au avut echipa completă, având jucători accidentați. Dar acum simt la rândul lor că poate fi un Mondial în care să dea lovitura.

Echipa a fost preluată de Jonas Wille, după câțiva ani buni cu Christian Berge, iar relațiile interumane din cadrul lotului sunt foarte bune. S-au tradus până acum în rezultate pozitive. Cel mai dificil joc a fost cu Olanda, câștigat la limită, cu 27-26. Norvegia și-a probat caracterul contra Serbiei. A fost condusă la 4 goluri diferență, dar a câștigat în cele din urmă cu 31-28.

Apărarea nordicilor este printre cele mai bune la acest Mondial. În grupa principală, ei au o medie de 23 de goluri. Ultima evoluție cu Qatar a fost absolut încântătoare pentru fani, fiind câștigată cu 30-17. Patru din cele cinci jocuri au fost de under 59,5 goluri la total.

Jocul Norvegiei este construit în jurul lui Sander Sagosen, care a marcat 24 de goluri, fiind și principalul marcator din lot. El cunoaște foarte bine echipa Germaniei, fiind legitimat la Kiel. Nu mai puțin de 8 jucători activează în Bundesliga.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Germania v Norvegia

Ultima întâlnire directă a avut loc la Euro 2022. Norvegia s-a impus acolo cu 28-23. Cu același scor s-a încheiat și meciul de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, dar cu succesul Germaniei.

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Germania v Norvegia

Germania a schimbat mai mulți oameni în ultima perioadă, iar plusul de omogenitate pe care Norvegia îl are ar putea să încline în final balanța într-un joc destul de echilibrat. Pentru un succes la orice scor, vikingii au cota 1.88 în oferta de pariuri Betano.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Germania vs Norvegia Pont: Sub 59,5 goluri

În ultimele cinci meciuri directe, dintre care patru oficiale, nu s-au marcat mai mult de 56 de goluri la total, în timpul regulamentar de 60 de minute. Deși nu este o mare diferență între a înfrunta Franța sau Spania în sferturile de finală, ambele reprezentative vor căuta să câștige grupa, să își mențină procentajul de sută la sută și plece mai departe cu moral. Atât pentru Germania, cât și pentru Norvegia este un meci ideal pentru a-și testa apărările, așadar, estimăm o confruntare până în 60 de goluri la total.

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Sub 59,5 goluri

1.93
Germania vs Norvegia

23 Jan 23, 21:30

Miza: 7/10
Cota: 1.93
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici